за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ауууу најубава комбинација палачинки, домашен мармалад од сливи и сирење м м м
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso
Немам некоја особена комбинација, ама знам да јадам палачинки со домашен мармалад од сливи и сирење. Исто и леб јадам така, со чај. Ми остана од мала, татко ми секогаш така јадеше, уште јаде, и мене ми стана навика. А син ми нема некои особени комбинации, што му дадам тоа ќе јаде
11.03.2013, 16:27
niki
4299
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Сега единствено нешто што ми текнува е салатата со шеќер, специјалитет на свеки. Свежа зелка ситно сечкана, магдонос и рендан морков, нормално оцет, сол и зејтин плус полна мала лажица шеќер, ама полна до врв! Неверојатен шмек има салатата и да не знаете дека има шеќер НИКОГАШ не би претпоставиле дека е до тоа.
slicna salata pravam i jas zelka i morkov vo preliv od ocet, maslinovo maslo, kiselo mleko majonez i seker so mm ja obozavame
jadam i grozje so sirenje i leb, lubenica sirenje i leb, obozavam
isto taka mnogu mi se dopaga rokfor sirenje i cokolada
11.03.2013, 17:00
Hunny
626
Не експериментирам многу. Единствено смоки со јогурт, ама па и тоа не ми е толку необично.
11.03.2013, 19:22
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Сега единствено нешто што ми текнува е салатата со шеќер, специјалитет на свеки. Свежа зелка ситно сечкана, магдонос и рендан морков, нормално оцет, сол и зејтин плус полна мала лажица шеќер, ама полна до врв! Неверојатен шмек има салатата и да не знаете дека има шеќер НИКОГАШ не би претпоставиле дека е до тоа.
Јас со шеќер секогаш правам дресинг за зелена салата - малце маслиново масло, балсамико, сол, бибер, шеќер и сенф. Пробајте!! Дури и Н го јаде ова со салата.
18.03.2013, 16:45
hopeless
529
Јас јадам леб намачкан со маргарин, мармалад од сливи, домашен и сирење и баш ми е убаво. Читам погоре сте јаделе мармалад и сирење со палачинки, тоа не сум пробала ама ќе пробам
18.03.2013, 21:08
meU87
454
Неодамна јадев салата од јаболка, праз, мајонез, морков и уште нешто имаше но не памтам што... не звучи примамливо но искрена да бидам беше вкусно, а посебно убаво оди со скара и е освежително