cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР во медиумите

clock-img

02.07.2009, 07:04

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Јупиииииииииииии, user posted image  user posted image  user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

05.07.2009, 09:47

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Јулееееееееееееееееее многу добро изгледаше на тв. Дали ја гледавте на Бебе Магазин на А1, нашата Јулие? Одличен коментар, одлична презентација на нашата Рингераја. Браво Јулиеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

05.07.2009, 10:06

clock-img

niki

pencil-img

4299

Ej zenski, fino sto se reklamirate nasekade, no za nas sto sme nadvor od MK daj postavete nekoj link da vidime kako toa izgledalo na TV. Jas nemam moznost da gledam A1 pa ne bi bilo loso i nekoe video, makar i kratko klipce nekako da se postavi na Portalov.
Inaku mnogu mi e drago sto se promovirate nasekade, toa znaci deka ringeraja ke prerasne vo golemo semejstvo i ke ima uste pogolemo druzenje.

clock-img

05.07.2009, 11:42

clock-img

mami

pencil-img

8680

еее срам да ви е..зошто не ме потсетивте да снимам???ај ке го уклучам вечер во 1 да снима

clock-img

05.07.2009, 12:16

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Еленче, фала на убавиот коментар. Се надевам дека за толку кратко време колку што имав можност успеав најубаво да го искористам за наша промоција. Ники, ќе се обидам да поставам клипче, ќе побарам од А1 да ми го достават, а еве и Мами ако сними нешто ке ставиме.

And this is my beautiful life ...

clock-img

05.07.2009, 12:18

clock-img

niki

pencil-img

4299

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2009, 14:13

clock-img

mami

pencil-img

8680

ма го снимм вечер сигурно..си наместив аларм, во 1 и нешто е..и здраје утре ке го имаш Јуле

clock-img

05.07.2009, 14:15

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

не ја гледав а кога ке има  реприза...?

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

clock-img

05.07.2009, 19:00

clock-img

happy

pencil-img

49

јас гледав сабајле, супер беше, интересен прилог, добра промоција на РРuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2009, 19:47

clock-img

Боцко

pencil-img

806

мислам дка, бидејќи не има од секаде по светот, многумина од нас можеби и не знаат ама голем број македонски тв канали можат преку интернет да се гледаат тука: www.zulu.mk
некои можеби и знаеја, но ете јас неодамна дознав за сајтов и многу ми се допаѓа. сликата многу квалитетна. вака, и оние ширум светот ќе можат да ги видат прилозите за рр во реално време.

поздрав
стефан

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

clock-img

05.07.2009, 21:05

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Јас не успеав да ја гледамuser posted image се наспав сабајлетоuser posted image но реприза има вечер т.е сабајле во 1,30 а и на А2 има реприза мислам утре ама не знам во кое време.ако знае некој нека пише.

clock-img

05.07.2009, 22:00

clock-img

mami

pencil-img

8680

ич да не се секирате, вечер ја снимам сигурно и утре, во текот на денот и ја предавам на јуле за да ја постави да може да ја гледате ситеuser posted image

clock-img

07.07.2009, 00:47

clock-img

niki

pencil-img

4299

Bocko linkov go vidov i probav ama od pocetnata  strana sto ja dava kaj sto vika klik i gledaj ponatamu ne odi. Vo sekoj slucaj fala sto mislis i na nas sto sme nadvor i se obiduvas nekako da ni pomognes. 

Ajde mami snimaj pa da gledame.

clock-img

09.07.2009, 19:33

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Sto bidna so emisijata, ja prikacivte nekade za da ja gledame ili ne???

clock-img

09.07.2009, 20:38

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Adrijana, uste ja nemam dobienood A1, stom ja dobijam ke stavam vo videa, a Mami neznam dali snimala, nisto ne mi javi.

clock-img

11.07.2009, 11:36

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Драги мои утрово кога пазарев видов дека стигнал и новиот број на Бебе магазин, а на 10 страна има за нашата рингераја цела страница и два текста превземени од насuser posted image user posted image user posted image Браво за Бебе магазин, user posted image user posted image user posted image за Рингераја.

clock-img

11.07.2009, 11:48

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Леле браво Еленче ме израдува, сега ке одам и јас да земам!

clock-img

11.07.2009, 11:50

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Баш сабајлето го пуштив тв и гледам бебемагазин на а2 реприза и после неполни 2 минути ја гледам јуле на тв.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ако не ја гледав во неделата успеав барем репризата да ја фатамuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.07.2009, 15:42

clock-img

Aleksandra

pencil-img

309

Jas sinoka vo niedno vreme mislam deka bese 02:30 ja gledav Jule na BEBE MAGAZIN. Super bese Jule. BRAVOuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.07.2009, 15:56

clock-img

mami

pencil-img

8680

одам одма да си го купам Бебе магазин...браво Јулеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.07.2009, 19:42

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Драги мои, Рингераја утре е пак во медиумите. Оклу 8 часот утре како придружба на нашите драги партнери Cryo-Save ќе бидеме присатни околу 15 тина минути на МТВ 1.

clock-img

27.07.2009, 19:45

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image user posted image user posted image Значи нема спас од насuser posted image user posted image user posted image само така, мора што повеќе да дознаат за нас, нели се што вреди треба да се знаеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.07.2009, 21:04

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image браво за нас...јухууу баш се радувам.Јуле кое време? ке пуштам на работа да гледам

clock-img

28.07.2009, 09:37

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Честитки за неверојатно добрата презентација на нашиот портал и на првата банка за матични клетки Cryo Save. Посебна пофалба за Јуле која освен што прекрасно изгледа е одличен оратор !
Бевте одлични user posted image  user posted image  user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

28.07.2009, 11:06

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Палешка благодарам на убавите зборови. Денес во 16 часот ќе има реприза и некаде после полноќ уште една реприза.  Уште многу убави работи ќе следуваат во соработка со нашите партнери Cryo-Save!

Последни статии

article-img