cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР во медиумите

clock-img

21.10.2009, 08:13

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Јас овој пат чекам од дома user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

21.10.2009, 08:14

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Kaj mene ne otvara user posted image user posted image

clock-img

21.10.2009, 08:23

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Пробај сега

http://zulu.mk/

Барај ја ТВ Сител, не знам зошто линкот не води директно на Сителuser posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 21.10.2009 8:26:27 >

clock-img

21.10.2009, 08:31

clock-img

mami

pencil-img

8680

не ми е јасно ни мене...ама еве ја Еца, по рекламите, за некоја минутка...

clock-img

21.10.2009, 08:37

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

еве на време сум стигнала за да ја гледам Еца.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

21.10.2009, 08:38

clock-img

Iva

pencil-img

626

Леле еве ја нашата убавица и ќе пукнам звуцниците нешто на работа ми откажале и само слика има тон нема.user posted image

clock-img

21.10.2009, 08:42

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

еве го лука на мами.user posted image

clock-img

21.10.2009, 08:47

clock-img

mami

pencil-img

8680

и Стефан, и Мартина...user posted image user posted image user posted image user posted image Еца...

clock-img

21.10.2009, 08:47

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image user posted image user posted image user posted image поз за Еца прекрасна е девојки гледате?user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2009, 08:48

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Браво за Еца!!!!user posted image

love u all

clock-img

21.10.2009, 08:50

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Многу беше позитивна и прекраснаuser posted image user posted image user posted image user posted image Еца

clock-img

21.10.2009, 08:50

clock-img

mami

pencil-img

8680

Немам зборови..прекрасно кажано, елаборирано, презентирано...Еца секоја чест мила user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2009, 08:53

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Прекрасно..насмеана, ведра, позитивна...и одлично говореше user posted image

clock-img

21.10.2009, 08:55

clock-img

Iva

pencil-img

626

Одлична како и секогашuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2009, 09:01

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

Добро претставување,секоја чест!user posted image

clock-img

21.10.2009, 09:03

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

а може ли да се гледа на youtube зш кај мене зулу не го отвара или во текот на денот ако може да го поставите на youtube па и ние останатите што не сме гледале да погледнеме фала многуuser posted image user posted image user posted image user posted image

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

21.10.2009, 09:06

clock-img

niki

pencil-img

4299

Еве пофални зборови и од мене до Еца, ја изгледав од почеток до крај, одлично држење, сериозна, а сепак ведра, насмеана и позитивна, многу убаво ни ја претстави наша рингераја.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

21.10.2009, 09:07

clock-img

niki

pencil-img

4299

И заборавив да кажам прекрасно изгледаше без оглед на тоа што неодамна се породи, браво.

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

21.10.2009, 09:11

clock-img

mami

pencil-img

8680

Еца е снимана, кај мене на комп, здравје утре ке го добиете и на ју тјуб и ке ви поставам линк еве овде нели нормално за сите вие што не сте успеале да ја гледатеuser posted image

clock-img

21.10.2009, 09:20

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

е па фала мами за ова ќе те честам кафе во барот ако веќе не си го испила user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

21.10.2009, 09:26

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Драги мои се вратив и пресреќна сум што не ве изневерив. Секогаш се трудам да ја претставам Рингераја на најдобар можен начин бидејќи сите вие сте душата на Рингераја и го заслужувате тоа. Уште еднаш ви благодарам за поддршката и убавите зборови, имав некои збунки, ама малку трема и оп  глупост ќе си тропнамuser posted image user posted image user posted image ама ајде со оглед на тоа дека јас не сум секој ден на тв ќе ми се простиuser posted image Ве сакам сите мои рингерајковциuser posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

21.10.2009, 09:28

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

хехех како тргна по тв..ајде ке фатиш шема!user posted image

clock-img

21.10.2009, 09:31

clock-img

niki

pencil-img

4299

ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца

Драги мои се вратив и пресреќна сум што не ве изневерив. Секогаш се трудам да ја претставам Рингераја на најдобар можен начин бидејќи сите вие сте душата на Рингераја и го заслужувате тоа. Уште еднаш ви благодарам за поддршката и убавите зборови, имав некои збунки, ама малку трема и оп  глупост ќе си тропнамuser posted image user posted image user posted image ама ајде со оглед на тоа дека јас не сум секој ден на тв ќе ми се простиuser posted image Ве сакам сите мои рингерајковциuser posted image user posted image user posted image

Јас не забележав, има водители кои повеќе се збунуваат и прават грешки, супер беше....ајде таму никогаш незадоволнаuser posted image

clock-img

21.10.2009, 09:33

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Немај гајле Еца одлична беше пофални зборови и од ммuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2009, 09:37

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

супер беше Еца, водителки се збунуваат па никому ништо, нормално е малку позитивна тремаuser posted image user posted image user posted image супер беше.

Последни статии

article-img