cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР во медиумите

clock-img

29.12.2010, 11:19

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Ги слушам....јеееееuser posted image user posted image Кај мене е на 94,9

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

29.12.2010, 11:22

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Еве ја и Палешка!user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

29.12.2010, 11:23

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Ете ја Палешка...одлично звучиuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

29.12.2010, 11:37

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Jas sosema zaboravivuser posted image . Zavrsi emisijata ili seuste trae

Биди тоа што си

clock-img

29.12.2010, 11:46

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

па завршува. и тебе те спомнаа арх_диз

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

29.12.2010, 11:48

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

хе хе Јуле и нас не поздрави!!!

clock-img

29.12.2010, 11:53

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

одлични беа Јуле, Јованка и Барбараuser posted image user posted image user posted image  

clock-img

29.12.2010, 11:55

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

хе хе Јуле и нас не поздрави!!!

Кажи кажи што рече, баш тогаш ми се јавија на тел. ќе пукнев ништо не слушнав ко што треба

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

29.12.2010, 12:51

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Samo sto dojdov edvaj ja cekam snimkata,naskoro ke ja imame.Edno golemo user posted image za Makedonsko radio sto vo tekot i na 2011 godina vetija deka site aktivnosti na rr mediumski ke gi podrzuvaat.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

29.12.2010, 12:57

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Супер бешеuser posted image Браво Јуле и Јованка user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

29.12.2010, 12:57

clock-img

lukas

pencil-img

2148

jas ne slusnav posto radioto mi e katastrofa ne faka ama nisto,aj se nadevam ke dadete snimka da slusnime...a za toa deka bevte super ne sumljam...pozz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

29.12.2010, 13:04

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

ех јас викам заборавив сабајле да ве потсетам да слушате, ама вчера било доволно... водителката ептен беше задоволна и изрази желба 1 месечно да имаме дискусии на различни теми за родителство и воопшто семеен живот каде би вклучиле родителите од Рингераја да зборуваат или телефонски да ги бараат (за оние што се од други градови) или со гостување во радио... јас и предложив дека најинтересна тема за дискусија каде би се вклучиле многу наши корисници е темата за свекрвите user posted image user posted image user posted image Инаку на крај кога зборував за малата Асја и нејзината мајка едвај издржав да не заплачам, ах премногу емоции има на РР и цел ден можам да зборам.

And this is my beautiful life ...

clock-img

29.12.2010, 13:21

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Јас не ве слушав за жал пошто баш странки тогаш имав и немаше смисла,требаше во купатилото да се заклучам,ама приметно ќе беше со мобилниот и слушалкитеuser posted image user posted image user posted image .Сигурно супер сте билеuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

29.12.2010, 14:04

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Многу ми е криво што не слушав user posted image , имавме состанок баш во 11, не можев никако да се извлечам user posted image  Се надевам дека ќе имаме можност барем да ја чуеме снимката......

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

29.12.2010, 14:06

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

жал ми е јас не ве слушавuser posted image ќе има ли снимка?

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

29.12.2010, 14:10

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Еве јас спремам една снимка домашна, а од радио снимката ке ја добиеме после празнициве, но квалитетот е добар.

clock-img

29.12.2010, 14:10

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

жал ми е јас не ве слушавuser posted image ќе има ли снимка?

потпис user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

29.12.2010, 14:21

clock-img

lukas

pencil-img

2148

со мобилниот и слушалките

kako ne mi tekna na ovauser posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

29.12.2010, 14:24

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

со мобилниот и слушалките

kako ne mi tekna na ovauser posted image

Ееее па и јас на мобилен ги слушавuser posted image

clock-img

29.12.2010, 15:05

clock-img

lukas

pencil-img

2148

nikogas ne go ni koristam toa radio pa zaboraviv deka i go imam..ajde ke dadat snimka ke si slusnam to je to...user posted image

clock-img

29.12.2010, 16:06

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

КЛИК - 1 ДЕЛ

Искористив и некои сликички од дечиња од наши корисици и од наши дружења, се надевам не се лутите user posted image

clock-img

29.12.2010, 18:47

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

user posted image user posted image user posted image Bravo za site RR-ki! user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

29.12.2010, 20:55

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

супер, браво за РРuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.12.2010, 21:44

clock-img

lukas

pencil-img

2148

ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

КЛИК - 1 ДЕЛ

Искористив и некои сликички од дечиња од наши корисици и од наши дружења, се надевам не се лутите user posted image

nema lutis...bravo za rr-ja..user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.12.2010, 22:23

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Супер комбинација, новогодишни слики, Нина, Миа, Мартин, Филип  и многу други... и синот мајкин под елка како пакетче user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Последни статии

article-img