cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Целодневна или класична настава

clock-img

06.12.2013, 11:09

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Rano e uste da se zbori,imame uste 3 godini do uciliste,ama jas definitivno ke moram vo celodnevna,bidejki nemam uslovi za klasicna nastava...
a mnogu bi sakala deteto da mi ide vo klasicna,znam po sebe,a i da ne se maltretira deteto ama za zal toa e...srekja sto vo nasa naselba gradat novo uciliste pa toa me tesi,bar uslovite da se dobri,za raslika od starovo sto e ,na se lici samo na skolo neuser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

19.09.2014, 22:52

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Уште една училишна тема - па малку да ја активираме. БИдејќи се спомна во друга тема за целодневната настава, може некои мамички да ни пишат искуства. Како функционира кај вас? Дали сте задоволни од целодневна настава или повеќе сте за класична?

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Последни статии

article-img