Поздрав до сите, јас сум ви нова на форумот. Не сум мајка, рано ми е, но мојата мајка поголемиот дел од животот го посвети на децата со пречки во развојот и децата без родители, а мене ме научи со цело срце да сочувствувам и да помагам на истите. Случајно налетав на вашиот сајт, поточно барав страна со која ќе им објаснам на повеќе девојки кои сметаат дека абортусот е средство за контрацепција (но тоа во друга прилика), и ете налетав на вас.
Го прочитав ама баш целиот сајт, и СЕКОЈА ЧЕСТ.
Решив баш во оваа тема да пишам бидејќи Беки ме воодушеви, таа е беспрекорна мајка, таа е нешто што секое дете би посакало. Беки, твојата Ана е навистина среќно дете што те има тебе, со таква мајка, сигурна сум дека ќе имате огромни напредоци, the sky is the limit :)
Само напред, јас ве поддржувам за се што правите, ако е потребно некаде потписи, волонтирања, вознемирување на јавност, ма што и да е, само кажете :)
Јас не сум била во можност последниве 6-7 години да бидам во контакт со тие деца (кои ми се врсници), бидејќи кога имав 13 години мајка ми ми роди сестра, па мораше да ги намали своите активности, меѓутоа, ете тука сум, за било што.
Поздрав, и ви ја посакувам сета среќа на светот!!!