cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се согласувате со родителите на маж ви?

clock-img

08.03.2011, 16:45

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

ne sakam mnogu da komentiram na ovaa tema zatoa sto ke bidam tri pati svekriva user posted image user posted image user posted image ali mislam deka nema da bidam kako svekrvami ucam od nejzinite greski
a inaku odnosot ni e da se udreme edna so druga nisto ne si vikame ne zboreme nikako ziveeme vo posebna kuka a vo ist dvor edna do druga ni se lepeni mnogu zborovi me imaat povredeni i sekogas gi mesa moite rodnini i roditeli koleski od rabota drugarki itn so niv vaka so niv taka i ovoj pat koga se skaravme bese golema i kazav se sto imav i kraj sekogas ne i e pogodeno se muabet ne sum i pravila ne sum sedela so nea kako jas da imam vreme da sednam i so nea banici da rastrgam ona saka user posted image

zivej go sekoj dena kako posleden

clock-img

08.03.2011, 17:04

clock-img

veckasr

pencil-img

642

zenski da vi se pofalam jas so mojata sveki veke semiriv i sega mi e super  sega jatrvata e losa a js dobra losa e jatrvata bidejki nema nikakva pocit prema niv 

clock-img

08.03.2011, 17:12

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Ај вецка сега да частишuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

08.03.2011, 22:24

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: veckasr

zenski da vi se pofalam jas so mojata sveki veke semiriv i sega mi e super  sega jatrvata e losa a js dobra losa e jatrvata bidejki nema nikakva pocit prema niv 

радувај се додека трае! user posted image
додека ве дели на - те сакам - и не те сакам- ќе ве врти ко чорапи user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

08.03.2011, 23:03

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

ИЗВОРНА ПОРАКА: veckasr

радувај се додека трае! user posted image

додека ве дели на - те сакам - и не те сакам- ќе ве врти ко чорапи user posted image user posted image user posted image

Не сакам да се мешам ама вакви вртелешки како оваа свекрва и мене не ми се свиѓаат

< Поракaта ја уредил виктори -- 8.3.2011 23:12:19 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

15.03.2011, 22:56

clock-img

Anonimen

Nikako...odnosno tie ne se soglasuvaat so  mene,se mora da e kako sto ke kazat tie,potocno svekrva mi.
Premnogu sum luta i razocarana od zborovite koi gi iznaslusav vo poslednive mesec i polovina. I jas si sum tabietlija  ama barem ne navreduvam i znam da se izvinam.
So mazot mi uste ne ja ozakonivme vrskata,poradi nivno protivenje. Denta koga odev da se porodam,majka mu se naluti deka ne sum i kazala,a bese ocigledno kaj sme trgnale.Se porodiv,svekrva mi dojde samo prviot den na bolnica,da si go vidi vnuceto. Za izleguvanjeto od bolnica,ne dojde,uste bese luta.  
Za seto ova vreme od koga se porodiv sum pod stres, doev do 6 nedeli,mleko snema od premnogu sto se grizev. Ne mozev da dojam koga ke bese vreme(na dva sati) zatoa sto imase zabeleski deka ne sum i go davala bebeto. Pomos nemav od nea,ama zatoa bese sekogas tuka koga bese vreme za kapenje.user posted image  Inaku premnogu si go saka vnuceto,epten i e krivo sto ne i go podnovivme imeto.user posted image
Se iznaslusav kakvi ne navredi,osobeno sega koga se otseluvame. Sum sakala da i go zemam sinot,kaj i vnuceto,pak i sinot. Zenata misli deka ova e natprevar megju mene i nea. Ne mu se iznaraduvala na vnuceto, a samo za sporedba moive ne go imaat ni videno. Iskreno se plasam za idninata na mazot mi i mojata,bidejki  pokraj sevo ova i nasiot odnos  se promeni.
Ova e samo del od mojata prikazna,ne navleguvam vo detali, i iskreno posakuvam nikoj da ne zapadne vo vakva situacija.

clock-img

15.03.2011, 23:09

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Анонимен, размислувај така што било поминало, враќање нема. Добра работа и одлична е што сепак се селите. Ќе има сигурно тежок период од аспект што можеби мт ќе биде лут што не е во средината во која е научен да живее ако чуствува дека тоа го прави само поради тоа што ти не се согласуваш со мајка му може да има префрлања и слично. Но она што можеш во овој момент да го направиш е да пробаш да не се нервираш само поради твоето здравје и поради твоето најмило а потоа да пробаш со разговор со топлина во вашиот нов дом да го вратиш односот со мт во нормала.

Ти посакувам да успееш во битката да бидеш среќна во кругот на твоите најмили и се останато да не те рецка user posted image

And this is my beautiful life ...

clock-img

23.03.2011, 15:56

clock-img

mamica33

pencil-img

14

Nemav vreme da gi procitam bas site komentari, no kako i da e site nalikuvaat eden na drug, fakt e deka site poveke ili pomalku ne se soglasuvame so roditelite na soprugot. Eve kako e kaj mene, nie sme so edna noga pred razvod bidejki mazot mi 5 godini nemoze da se pomiri so toa deka ne gi sakam majka mu i tatko mu koi mnoooooooogu me imaat povredeno i ednostavno NE GI SAKAM. Nikako nemozam da se pomiram so toa deka nie se raspagjame zaradi niv, pomegju nas nema ama bas nikakvi precki osven taa edna ama vredna, otkako pominaa site kavgi na pocetokot od brakot (vo brak sum 5 godini) odnosot ostana laden megjutoa ne se karavme, i funkcioniravme kako-taka. Koga bevme skarani toj bese nesreken, koga se smirivme toj pak e nesreken zasto odnosot mi bil laden kon niv, jas navistina neznam koj pat da go fatam, sto i da napravam za nego ne cini user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2011, 23:09

clock-img

denim

pencil-img

351

Se slagame perfektnouser posted image

clock-img

13.04.2011, 16:20

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Nemav vreme da gi procitam site komentari, no dali sum jas edinstvenata koja se e vo dobri odnosi so svekrvata i svekorot?!?!

Navistina, vo brak sme 3 godini, imame edno dete i edno na pat, negovite roditeli ziveat posebno, no sekojdnevno se gledame i slusame. Navistina nemam nitu eden los zbor za niv, duri i se plasam da pomislam sto bi pravele bez niv (se nadevam i tie za mene go imaat istoto mislenje). Normalno e od vreme na vreme da mi se dosadni, ili da ne se slozuvam so toa sto mu dale da jade na deteto ili kako go preoblekle do gusa, no nekogas jas premolcuvam, nekogas tie premolcuvaat, nekogas so ubavo se razbirame. Do sega, da cuknam vo drvo, ne sme imale nekoe goooolemo nedorazbiranje ili karanica. Najcesto maz mi se kara so niv, a jas gi smiruvam.

Mojata deviza vo zivotot e deka kolku pocituvanje ke pokazes i kolku ke dades tolku ke ti se vrati (se razbira ako od dvete strani stoi normalna licnost).

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

13.04.2011, 16:26

clock-img

kremco

pencil-img

414

Se slozuvam so tebe,totalno sme istiot slucaj...Sepak moive znaat dosadni da bidat ama nekoja zamerka strasna i nemame..

clock-img

14.04.2011, 13:08

clock-img

rina13

pencil-img

1147

jas povekje se soglasuvam so niv otkolku mm sto e nivno deteuser posted image

clock-img

20.04.2011, 22:25

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Не можам повеќееееее, се согласуваме повеќе од добро а зошто ? Зошто јас си трпам се и си ставама на срце, што убаво си ми беше додека бевме сами со Мартин барем до 4 попладне, сега свекор ми не оди н аработа и денес мислам дека ме полуде, бил надвор сретнал еден комшија го шетал внукот кој има 1 година со точаче оние детските шо се , требало и тој да му купи таков, треало патлижани да му даваме тој дедото му давал на внукот,ова сабајле, после му давам јас на Мартин ноќна кашичка, не чинеле тие готовите, така и дедото и викал на ќерката ама не го слушале( а и зошто би незнам ) , го капам јас , па зошто секоја вечер е значи ме полуде, ѕидот фатил влага од алиштата што јас сум му ги сушела на Мартин цела зима не ги вадам надвор заради чадот, а има влага откако сум дојдена, куќава е катастрофа целата, Мартин нему не му плачел не му кенкал , јас го заспивам , го ранам , го преслакам и нормално е мене да ми закенка ама не само кај него не плачел.Не можам си мавнав еден диазепам да се смирам олку не ме изнервирале досега, мм си е на работа и ништо не гледа, јас само си збирам на срце и си ќутам не сакам да се карам , само му викам на мм да се селиме, а тој в есен в пролет, запнал за соларно, знам дека вреди ама немаме толку пари а со парие од породилното мое може да го опремиме спратот ама тој ќе зајмува од татко му па после ќе враќа од моите е не можам луѓе да се разберам, девер ми си прави планови Скопје да си седи со девојка му, па се запна свекоров ние овде да сме седеле ако седел тој Скопје, што ќе ни фалело бла бла, ми идеше бокс да манам , а што правеа толкава куќа за нас да не можеме да ја досредиме , леле како се нервирам знам дека нив пак ништо нема да им речам и ќе се искарам со мм без да му кажам зошто сум нервозна , цела година сме овде скоро и мислам дека живците ми се при крај, никаква слобода никаков мирррррuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image извинете на олку негативност ама ме боли душата, Рингераја жалам што мораш да трпиш вакви олеснувања

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

21.04.2011, 16:14

clock-img

bebe82

pencil-img

301

бевме

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Не можам повеќееееее, се согласуваме повеќе од добро а зошто ? Зошто јас си трпам се и си ставама на срце, што убаво си ми беше додека бевме сами со Мартин барем до 4 попладне, сега свекор ми не оди н аработа и денес мислам дека ме полуде, бил надвор сретнал еден комшија го шетал внукот кој има 1 година со точаче оние детските шо се , требало и тој да му купи таков, треало патлижани да му даваме тој дедото му давал на внукот,ова сабајле, после му давам јас на Мартин ноќна кашичка, не чинеле тие готовите, така и дедото и викал на ќерката ама не го слушале( а и зошто би незнам ) , го капам јас , па зошто секоја вечер е значи ме полуде, ѕидот фатил влага од алиштата што јас сум му ги сушела на Мартин цела зима не ги вадам надвор заради чадот, а има влага откако сум дојдена, куќава е катастрофа целата, Мартин нему не му плачел не му кенкал , јас го заспивам , го ранам , го преслакам и нормално е мене да ми закенка ама не само кај него не плачел.Не можам си мавнав еден диазепам да се смирам олку не ме изнервирале досега, мм си е на работа и ништо не гледа, јас само си збирам на срце и си ќутам не сакам да се карам , само му викам на мм да се селиме, а тој в есен в пролет, запнал за соларно, знам дека вреди ама немаме толку пари а со парие од породилното мое може да го опремиме спратот ама тој ќе зајмува од татко му па после ќе враќа од моите е не можам луѓе да се разберам, девер ми си прави планови Скопје да си седи со девојка му, па се запна свекоров ние овде да сме седеле ако седел тој Скопје, што ќе ни фалело бла бла, ми идеше бокс да манам , а што правеа толкава куќа за нас да не можеме да ја досредиме , леле како се нервирам знам дека нив пак ништо нема да им речам и ќе се искарам со мм без да му кажам зошто сум нервозна , цела година сме овде скоро и мислам дека живците ми се при крај, никаква слобода никаков мирррррuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image извинете на олку негативност ама ме боли душата, Рингераја жалам што мораш да трпиш вакви олеснувања

Леле душава ме заболе што го прочитав ова. Баш ми е жал Палешка, ама сакам да ти кажам да не се замараш со коментарите. Значи он тебе не му давај кашичка, ти ОК и пак давај му. А после кога ќе си бидеш сама, смеј си се на ’советите’ што ти ги дава.
Само не се нервирај, со user posted image , количката и надвор!!!

Само едно не ми е јасно. Како можеш да не му кажеш на тм. Мислам нејќам да се мешам, ама јас све што ми е на душа си кажувам. Зашто да ќутам. Ако нешто ми смета одма си кажувам. На шала на смеа ама ќе си кажам. Јас да си ја оптоварувам душава само за да не го нервирамuser posted image Нема шанса. - Во секој случај тоа сум јас -

clock-img

21.04.2011, 16:30

clock-img

Nadezna

pencil-img

647

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Nemav vreme da gi procitam site komentari, no dali sum jas edinstvenata koja se e vo dobri odnosi so svekrvata i svekorot?!?!

Navistina, vo brak sme 3 godini, imame edno dete i edno na pat, negovite roditeli ziveat posebno, no sekojdnevno se gledame i slusame. Navistina nemam nitu eden los zbor za niv, duri i se plasam da pomislam sto bi pravele bez niv (se nadevam i tie za mene go imaat istoto mislenje). Normalno e od vreme na vreme da mi se dosadni, ili da ne se slozuvam so toa sto mu dale da jade na deteto ili kako go preoblekle do gusa, no nekogas jas premolcuvam, nekogas tie premolcuvaat, nekogas so ubavo se razbirame. Do sega, da cuknam vo drvo, ne sme imale nekoe goooolemo nedorazbiranje ili karanica. Najcesto maz mi se kara so niv, a jas gi smiruvam.

Mojata deviza vo zivotot e deka kolku pocituvanje ke pokazes i kolku ke dades tolku ke ti se vrati (se razbira ako od dvete strani stoi normalna licnost).

ama ti go zaboravas glavnoto-ziveete odvoenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se e poinaku

clock-img

21.04.2011, 16:37

clock-img

Nadezna

pencil-img

647

tesi se so mene, i mojov odolgovlekuva selenje user posted image

clock-img

21.04.2011, 17:24

clock-img

sandravlae

pencil-img

61

Ние се согласуваме ок,во ист двор сме ама одвоени ,свекрвами е у принцип доминантна и на јатрвами многу и се меша јас од старт и кажав дека ако нешто незнам ке ја прашам, проба на почетокот како на јатрвами да ми кажува што и како да правам јас покажав заби маж ми ме подржа и сега сме раат user posted image стално вика ту бре човек неможе нисто да каже од васuser posted image

The most precious and valuable jewels you''''''''''''''''ll ever have around your neck are the arms of your child ♥

clock-img

21.04.2011, 21:07

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

ИЗВОРНА ПОРАКА: bebe82

бевме

Леле душава ме заболе што го прочитав ова. Баш ми е жал Палешка, ама сакам да ти кажам да не се замараш со коментарите. Значи он тебе не му давај кашичка, ти ОК и пак давај му. А после кога ќе си бидеш сама, смеј си се на ’советите’ што ти ги дава.
Само не се нервирај, со user posted image , количката и надвор!!!

Само едно не ми е јасно. Како можеш да не му кажеш на тм. Мислам нејќам да се мешам, ама јас све што ми е на душа си кажувам. Зашто да ќутам. Ако нешто ми смета одма си кажувам. На шала на смеа ама ќе си кажам. Јас да си ја оптоварувам душава само за да не го нервирамuser posted image Нема шанса. - Во секој случај тоа сум јас -

Пробав на мм да му кажам , уште не почнато се налути ,мене не ме терал никој да ги слушам ,да ги почитувам и слично,и се искаравме што однапред се знаеше,изгледа во мене е проблемот,многу се замарам треба малку повеќе Игнор ама па како кога мм не ме поддржува во ништо,помислив дури и на развод,да не се ни потрудиш да ја сослушаш сопругата со која си се венчал за мене е непочитување на истата. Толку се налутив што си го зедов user posted image и дојдов кај моите и не се враќам сама,ако сака нека ме земе

clock-img

21.04.2011, 21:30

clock-img

veckasr

pencil-img

642

paleska dusicke ti imas dete so toj covek probaj na smiren nacin da razgovaras i jas imam sveki i svekor doma koj vo se mi se mesat no jas uste na pocetokot mu kazav na mm ako e resil da zivee so mene ima mene da me slusa ako e resil da zivee so majkamu jas da si odam i da vides sega kako e za se na moja strana i na mene sveki i svekorot se mi se nad glava i se imat nesto da mi pregovorat a na jatrvicata vo tie 4 godini kolku sto se vo brak so deverot i nematpregovoreno za nisto i jas kako tebe tie denovi se ispokarav i so sveki i so mm no ne si odam  ne im go pravam toj kejf da si odam 

clock-img

21.04.2011, 21:47

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

абе ќе дојде тој ,не е до толку работата не е ни проблем што ги слуша неговите туку ,тој едноставно не слуша никој , а вопоследно време не се збори со него може и заморот го прави своето ама ,се надевам се ќе се среди,да не забегувам одтемава многу

clock-img

21.04.2011, 22:49

clock-img

humana

pencil-img

596

Dusava me boli koga ke procitam deka postojat vakvi degenerici nareceni pod imetosvekor i svekrva,neznam sto im e,neka si gledaat nivna rabota i neka kutat,a ti mila ic da ne si se zamaras,pa oni nemaat druga rabota osven da zborat,jas neznam usta kako ne gi zaboluva,neznam kako e kaj tebe am ajas fino lepo si se zaklucuvam ako nemam nervi za niv i ne izleguvam dodeka nedojde mm od rabota,a za soveti ama bas nikakvi ne prifakam pa duri ne gi ni slusam,a koga ke napravat nesto im vikam auuu pa zasto vaka,ova ne se pravi vaka,daj da ti pokazam kakouser posted image user posted image ,da vidat deka boli koga nekoj ti deli nepotrebni soveti

clock-img

22.04.2011, 00:22

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

абе ќе дојде тој ,не е до толку работата не е ни проблем што ги слуша неговите туку ,тој едноставно не слуша никој , а вопоследно време не се збори со него може и заморот го прави своето ама ,се надевам се ќе се среди,да не забегувам одтемава многу

Пепелашка, мислам дека ретко кое машко ја слуша жената кога се жали од што и да еuser posted image Да не праиме муабет за мама и тато user posted image user posted image user posted image user posted image
А и мислам и мене да ми кука мм секој ден за моите и мене ќе ми се смачи и ќе му кажам не им збори и бркај работа, не ме замарај.
Втора работа е што и ние јадните секогаш сме недокажани, па не не слушаат, па што ти знам што, а секогаш имаме уште нешто да кажеме user posted image
И мислам дека со тоа што мт ти вика дека не мора да го трпиш, значи е свесен како е и што е, ама тоа е. Мораш да се навикнеш ТИ! Значи во случајов мислам дека е до тебе проблем што не можеш да се исконтролираш и од што не можеш да ги трпиш веќе правиш немир и помеѓу тебе и мт. Престани! За твое добро!

И не ти држам лекции, туку сум иста ко тебе, па си ја знам и јас дијагнозата!
Мене ако некој ме невира не можам органски да го поднесам и не што не можам, туку јас не сакам!

И како можеш да се замараш со муабетот на свекор ти со комшијата??? Он млати слама и ништо, а ти нанервирана, скарана со мт. Ајде малку попаметно играј!

< Поракaта ја уредил виктори -- 22.4.2011 0:25:49 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

22.04.2011, 10:24

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Pepelaska nemoj tolku se da si zemas pri srce sto ke kazat roditelite na mt .Taka se opteretuvas sebesi a i mt opusti se malku.Sto i da kazat pravi se deka taka ke bide a teraj si po svoe .Martin ne ti e taka mal veke sto i da mu dadat hrana ne e tolkav problem .Ne dozvoluvaj da si go unistis brakot.Razberi go mt postojano e na rabota tamu sigurno ima problemi doaga doma i ti postojano okolu negovite roditeli.I na nego ne mu e lesno se naoga pomegu tebe i negovite odluka nemoze da donese protiv niv roditeli.Trgni si od sebe i ti si majka go sakas svoeto dete i utre da se skara so tebe da ne ti doaga sepak ne odi.
Istrpi uste malku ke se preselite i se ke bide podrugo

Биди тоа што си

clock-img

22.04.2011, 12:24

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Не е до толку работата што мм ги слуша неговите, може погрешно сте ме сфатиле ама ни јас нему не му се жалам од неговите, проблем е што кога јас спомнувам селење, сами, кога викам сакам мир малку сакам слобода, тој ми се лути и кога ќе ти се собере се во душата и во главата ,плус уште тој со кој треба да живееш цел живот ќе ти се развика, еден ден секако ќе пукнеш,побарав само живот со него и детето како семејство а добив викање и навреди. Епа трпам една година еве на 1 мај правиме,се ставам на срец, Виктори знам дека е во мене проблемот, тоа ми е одамна јасно ама ај, ме нервира мм ми вика кој те врзал шетај оди кај сакаш а сега кога ќе појдам дома знам дека не им е сеедно што не спиев таму и јас ќе се осеќам крива и должна, јас сум си проблем најголем ама ветувам овде ќе поработам на себе user posted image

clock-img

22.04.2011, 12:46

clock-img

Nadezna

pencil-img

647

Не е до толку работата што мм ги слуша неговите, може погрешно сте ме сфатиле ама ни јас нему не му се жалам од неговите, проблем е што кога јас спомнувам селење, сами, кога викам сакам мир малку сакам слобода, тој ми се лути и кога ќе ти се собере се во душата и во главата ,плус уште тој со кој треба да живееш цел живот ќе ти се развика, еден ден секако ќе пукнеш,побарав само живот со него и детето како семејство а добив викање и навреди. Епа трпам една година еве на 1 мај правиме,се ставам на срец, Виктори знам дека е во мене проблемот, тоа ми е одамна јасно ама ај, ме нервира мм ми вика кој те врзал шетај оди кај сакаш а сега кога ќе појдам дома знам дека не им е сеедно што не спиев таму и јас ќе се осеќам крива и должна, јас сум си проблем најголем ама ветувам овде ќе поработам на себе user posted image

NE SI TI PROBLEM, alo! Problemot e vo mazot ti, koj ne saka da slusa, isto mi e i mene, koga ke mu spomnam da pobrzame so selenje vika nema tv gore user posted image , a ako spomnam nesto za negovite odma vika -A tvoite poarni se, a? Ama znam deka nekolkupati lom gi napravil za mene, pa nikomu nisto, eve pak, site si pokutuvame i gotovouser posted image .
baska, si izbrzala sto si otisla kaj tvoite, i sto? Samo gi nervirs tvoite da se sekiraat, mislis jas ne sum sakala da se spakuvam? Pa ne sum.
Majka mi ziveese so baba mi 8 godini, i cekase i doceka da zivee bez svekrva, i vika, eeeeeeee jas 100 pati sakav da izbegam od site vas, pa ne izbega.
I da, tie se negovi roditeli, nemoj mnogu kontra, sekogas ziveel so niv, ke sirece sto ti e na tebe....
Uzivaj, bidi fina so neo i nemu ne mu e lesno. Za pakuvanje site znaeme,. ama ima edna finta :Mama, intelektualec i zena so kariera, vaka vika :
- teraj mu go keifot na mazeto i se ke bide vo red :)
Ima pravo, veruvaj mi

Последни статии

article-img