ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
абе ќе дојде тој ,не е до толку работата не е ни проблем што ги слуша неговите туку ,тој едноставно не слуша никој , а вопоследно време не се збори со него може и заморот го прави своето ама ,се надевам се ќе се среди,да не забегувам одтемава многу
Пепелашка, мислам дека ретко кое машко ја слуша жената кога се жали од што и да е
Да не праиме муабет за мама и тато
А и мислам и мене да ми кука мм секој ден за моите и мене ќе ми се смачи и ќе му кажам не им збори и бркај работа, не ме замарај.
Втора работа е што и ние јадните секогаш сме недокажани, па не не слушаат, па што ти знам што, а секогаш имаме уште нешто да кажеме
И мислам дека со тоа што мт ти вика дека не мора да го трпиш, значи е свесен како е и што е, ама тоа е. Мораш да се навикнеш ТИ! Значи во случајов мислам дека е до тебе проблем што не можеш да се исконтролираш и од што не можеш да ги трпиш веќе правиш немир и помеѓу тебе и мт. Престани! За твое добро!
И не ти држам лекции, туку сум иста ко тебе, па си ја знам и јас дијагнозата!
Мене ако некој ме невира не можам органски да го поднесам и не што не можам,
туку јас не сакам!
И како можеш да се замараш со муабетот на свекор ти со комшијата??? Он млати слама и ништо, а ти нанервирана, скарана со мт. Ајде малку попаметно играј!
< Поракaта ја уредил виктори -- 22.4.2011 0:25:49 >