Zdravo na site! I jas da vi pisam nesto,sto se nadevam deka go nemate slusnato.kaj naS e poinaku,sekogas koga ke ostanam bremena se deri kako jas da sum poremetena,se jas sum bolna,se jas sumvinovna,se jas sum taa sto ne go pocituva sin i...Prvata bremenost ja pominav niz solzi i placenje i po 4,4 meseci morav da abortiram od anomalii na plodot.posle toa jas bev vinovna za toa sto mi se slucilo,pa fala bogu i sega sum bremena ,pa kako po obicaj se e kako prviot pat,se jas neznam sto jadam,jas neznam da cistam,jas ne sum normalna,se samo taa se raskinuva,se koga ke ostanam bremena pari se nema,a 5 cleno semejstvo ziveeme so platata od mazot mi.Nemam komentari sto se slucuva,bidejki sekogas nasamo mi se deri i me navreduva,a pred mazot mi e "najdobrata svekrva" ,a zad nego mi veli deka ke ne delat,deka sme im smetale,ne sme bile podnoslivi...Se dever mi bil za grevota,dever mi placel od nas,na dever mi sme mu smetale,na svekor mi sme mu smetale...Se taa rabotela,a sto i da napravam jas mi veli" dzabe go pravis,nikoj nema da ti go jadi" i majka mi i tatko mi se vinovni za se,tie doma nemozele da se nahranat pa ovde nosele...Nemam kometar.stotuku mi iznarece se i mojata bremenost pocnuva da stanuva samo edna pricina za nespokoj vo kukjava...Ao imate nekoj sovet pomagajte... ve molam...sekoj muabet ni go naslusuva i za sto i da se raspravame so mazot mi nie dvajca,taa idi i odma presuduva deka jas sum vinovnata,se zakanuva deka ce ja viknela majka mi i za se e majka mi vinovna,a zenata so 300 molenja idi,bidejki gleda kolkue dobredojdena vo mojot nov dom.Tie koga se raspravaat,nie sme morale da trpime ako akame da ziveeme tuka,a tie ne bile dolzni da trpat.Koga im kazavme deka ginekologot mi zabrani macka vo domot,mi rece nema sansi,svekor ti nema da dozvoli,ete so nego karajte se...i sega treba za mackata da ne brka nas.NEMAM NIKAKOV LEK,VE MOLAM ZA POMOS...STO POBRZO,BIDEJKI MISLAM DEKA KE POLUDAM,I DVAJCATA TRPIME ZARADI TOA STO "KE NE IZBRKALE OD TUKA" a znaat deka kako sami imame pomali uslovi za da se delime,bidejki sega -zdravje boze so bebeto ke ni trebaat poveke pari...POMOS!!!!!!!!!