cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се согласувате со родителите на маж ви?

clock-img

20.07.2011, 19:51

clock-img

Fenix

pencil-img

59

А баш сакав да направам муабет за пролиферацијата на луѓе низ сајтов и да отворам линија на комуникација за евентуално спонзорство и рекламни спотови, ама ништо без мојата музика :)

clock-img

20.07.2011, 19:59

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ИЗВОРНА ПОРАКА: ana bebe

fyi od pocetok mi e procitana dramata...
ako pluknala damata prva ne znaci deka sega treba 3 dena samo nego da go citam....

Не си приморана да го читаш. Имаш копче "Блокирај" долу најдесно под неговиот ник и магично ќе го снема од твојата Рингераја. Ако не сакаш да бидеш толку дрска тогаш избегнувај ја темата.

a ako si ja procitala paleska temava od pocetok ke vidis kolku dami prvi pluknale... i sto sega??? treba site nivni feniksi da zamaraat tuka???

Сум прочитала многу теми од самиот нивни почеток, не само оваа. Нека повелат сите Феникси на дамите, па и мојот маж, нека се зачленат..ионака ни фали машка рака, а и членството ќе ни се зголеми.

na kraj kraeva - nisto ne e vazno sto e kazano- vazno e sto krenal raka na soprugata! ti bi dozvolila tvojata kerka da bide so nekoj sto ja udril? ti bi bila so takov soprug? go odobruvas toa????

Насилство не оправдувам ни во една инстанца и ниту заради една причина!
Но сигурна сум дека и ќерка ми нема да ја воспитам да пие додека е бремена и флертува со друг додека е со маж и на Нова година.

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 20.7.2011 20:01:16 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

20.07.2011, 20:11

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

ako pluknala damata prva ne znaci deka sega treba 3 dena samo nego da go citam....

Не си приморана да го читаш. Имаш копче "Блокирај" долу најдесно под неговиот ник и магично ќе го снема од твојата Рингераја. Ако не сакаш да бидеш толку дрска тогаш избегнувај ја темата.

a ako si ja procitala paleska temava od pocetok ke vidis kolku dami prvi pluknale... i sto sega??? treba site nivni feniksi da zamaraat tuka???

Сум прочитала многу теми од самиот нивни почеток, не само оваа. Нека повелат сите Феникси на дамите, па и мојот маж, нека се зачленат..ионака ни фали машка рака, а и членството ќе ни се зголеми.

na kraj kraeva - nisto ne e vazno sto e kazano- vazno e sto krenal raka na soprugata! ti bi dozvolila tvojata kerka da bide so nekoj sto ja udril? ti bi bila so takov soprug? go odobruvas toa????

Насилство не оправдувам ни во една инстанца и ниту заради една причина!
Но сигурна сум дека и ќерка ми нема да ја воспитам да пие додека е бремена и флертува со друг додека е со маж и на Нова година.

Да постоеше лајк на форумов, гарант ќе го добиеше од мене.

Ако ви се дебатира дебатирајте, ако не блок, игнор или ако ви се ѕирка онака перверзно и лог аут може, додека не ви помине.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

20.07.2011, 20:11

clock-img

humana

pencil-img

596

Мене ми изгледа дека ова е само местенка,дека нема никаква врска и дури дека овие двајца се измислени ликови,жената се жали од мажот и оп ете го мажот на рингераја,и кажува приватни работи од неговиот живот,ма дај ти се молам па одозгора после тоа неа ја снемува,мислам дека и двата лика се измислени.И скрос се избега од темата,писшуваното со темата нема врска

clock-img

20.07.2011, 20:21

clock-img

Fenix

pencil-img

59

Не сум чепкал по други теми, незнам од каде го извлече тој заклучок.
Бев само еднаш во енци менци да купам шишенце за бебето, од таму знам за томи типи.. Друго освен оваа дискусиона нишка не сум прегледал.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Драго ми е што гледам дека си прочепкал и по другите теми! Се надевам дека во недостиг на логорски оган и гитара, ќе пишеш нешто и на некоја од нив . Не за друго, чисто за да не научиш нешто user posted image

clock-img

20.07.2011, 20:30

clock-img

Fenix

pencil-img

59

Предметната дама се јави денес, и вчера неколку пати.
Нема да откривам многу, не е фер, само ќе ја сумирам нејзината поента дека се што пишала тука било за да ме испровоцира, дека нема намера да се врати и да прави компромиси, дека она е во право за се, дека мојата мајка го диктира мојот живот и дека со помош на нејзниот татко кој работи во службите за безбедност ќе се осигура да немам пристап јас до своето дете никогаш повеќе затоа што сум бил лабилен и еден куп останати епитети кои ако ги споменам ќе се претворат во цензурирани звездички тука.

Бега од одговорност да се биде брачен партнер и родител, се надева дека целата сигурност од нејзините родители е доволна и сопруг не е потребен кој има идеи за некоја си подобра иднина. Статусот кво во кој е порасната, без ништо, е далеку посигурна и побезбедна варијанта од било која насока која води кон авантури за прогрес.

Нејзиниот пост тука бил намерна провокација, како што и наводното насилство од моја страна што сега неа ја смести во закрила на родителите.

Продолжете да плукате по мене слободно. сите.

Реплицирање и квотирање на Палешка се случајни, до таму стигнав во ретроспективното пречитување на постовите и не е ова реплика на зборовите на Палешка.

Инаку, "Што к'р ја сум барал да се објаснувам тука на некои кокошки" е исто така некој вид нејзин поздрав до вас..

Можеби ви се чини дека му треба стручна помош бидејќи не сте сретнале маж кој така грчевито се бори за да го спаси огништето. Можеби затоа што балканските мажи се индолентни, незаинтересирани за ништо освен за сопствениот стомак, пивото и мезето пред телевизор, па Феникс малку ви отстапува од клишето.

Каде е предметната дама? Да се одважеше барем збор да каже! Барем насмевка една за таткото на нејзината ќерка....Барем тоа.

clock-img

20.07.2011, 20:32

clock-img

Fenix

pencil-img

59

Ликовите се реални, само следниот пат нека си креира ник и пасворд од свој емаил акаунт а не од мој, тој акаунт јас го прекинав, Живее сега сама па има слобода да си направи свој ник и нека постира од него.
Некој да ја навредува мојата фамилија со зборови како змиско гнездо, рани куче да те лае е неможе, ако е доволно паметна нека си оформи свој емаил акаунт и нека коментира од таму.

А да, и моето присуство тука е да најдам нешто лесно за да легнам, па затоа врховниот штаб нареди избришам се што сум пишал. Модератори, плашете се да ме ве легнам затоа што ѓаволот работи на мистериозни начини, заштитете си ги фамилиите и себеси и избришете се од овој декадентен дегенерик што позира како јагне.

ИЗВОРНА ПОРАКА: humana

Мене ми изгледа дека ова е само местенка,дека нема никаква врска и дури дека овие двајца се измислени ликови,жената се жали од мажот и оп ете го мажот на рингераја,и кажува приватни работи од неговиот живот,ма дај ти се молам па одозгора после тоа неа ја снемува,мислам дека и двата лика се измислени.И скрос се избега од темата,писшуваното со темата нема врска

< Поракaта ја уредил Fenix -- 20.7.2011 20:40:57 >

clock-img

20.07.2011, 20:43

clock-img

Admin

pencil-img

176

Сметам дека многу психолошко и психопатски оди дискусијава. Ако вака продолжи да се манипулира ќе испратам налог со јасни објаснувања за декодирање на е-адреса на двете виртуелни лица. Феникс веќе многу работи насочуваат на манипулација, ова нека биде опомена.

clock-img

20.07.2011, 20:46

clock-img

humana

pencil-img

596

Сметам дека многу психолошко и психопатски оди дискусијава. Ако вака продолжи да се манипулира ќе испратам налог со јасни објаснувања за декодирање на е-адреса на двете виртуелни лица. Феникс веќе многу работи насочуваат на манипулација, ова нека биде опомена.

----потпис

clock-img

20.07.2011, 20:50

clock-img

Fenix

pencil-img

59

Кулирај идам ја во Карпош на Младост да видам како го обновиле, кој е за бујрум, ноќно капење.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Admin

clock-img

20.07.2011, 21:17

clock-img

ana bebe

pencil-img

61

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

......

Да постоеше лајк на форумов, гарант ќе го добиеше од мене.

Ако ви се дебатира дебатирајте, ако не блок, игнор или ако ви се ѕирка онака перверзно и лог аут може, додека не ви помине.

pa jas probuvam da debatiram ama izgleda toa ne e dozvoleno osven ako ne se soglasuvam so psihopatov i so vas....  user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.07.2011, 21:21

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ana bebe, потруди се да не навредуваш (*психопатов)

ke vidis kolku dami prvi pluknale... i sto sega??? treba site nivni feniksi da zamaraat tuka???

По мене ова не е конструктивна дебата туку негирање.

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 20.7.2011 21:26:30 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

20.07.2011, 21:28

clock-img

ana bebe

pencil-img

61

izvini paleska ama negoviot posleden post me isprovocira na toa

"А да, и моето присуство тука е да најдам нешто лесно за да легнам, па затоа врховниот штаб нареди избришам се што сум пишал. Модератори, плашете се да ме ве легнам затоа што ѓаволот работи на мистериозни начини, заштитете си ги фамилиите и себеси и избришете се од овој декадентен дегенерик што позира како јагне. "

hello???

a inaku od start se izjasniv deka ne ja opravduvam nea voopsto samo ne sfakam kako saka da ja vrati a celo vreme pluka po nea...?

napaga moderator deka si pravi drami na stranava da si najde sponzori a celo vreme on pisuva i ja sozdava dramata...

kako i da e, nisto licno sprema tebe, no toa samo bese moeto mislenje....

clock-img

20.07.2011, 21:34

clock-img

humana

pencil-img

596

Е ако го навредила и тој цело време вреќа по нас

clock-img

20.07.2011, 21:47

clock-img

kapina

pencil-img

4327

zenicki znaete sto mislam jas oti fenix neznae sto saka ili neka se razvede so zena mu ili neka smire treto nema saka da se smire so nea a pluka po se sto e zensko on namesto da ja mole da se vrate nazad on pluka po nea i da se rese da se razvede od nea on ne treba da ja navreduva i na kraj kakov e toj dzentlamen sto pluka po se sto e zensko 

clock-img

20.07.2011, 23:38

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Феникс го нема, а сепак е топик. Сега почнувам да мислам дека ќе го барате назад.
Не редете офтопици. Темата продолжува, а сите офтопици ќе бидат избришани.

clock-img

20.07.2011, 23:48

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

мислам дека некој мора да го врати духот на името на темава а кој ако не јасuser posted image

морам да ви се пофалам дека повеќе не се замарам што рекле и кажале
еве вчера бевме сите во нашата куќа јас чистев а тие се понудија да го чуваат детето додека работам. Свекорот почна да кажува што каде да сме ставеле да бил тој незнам шо ќе наместел и.т.н и.т.н

да беше пред некое време ќе збеснев ама сега сфатив дека уствари не им е целта да ме нервираат мене туку така си тропаатuser posted image муабети

а инаку ги оставам и детето да го беснеат веќе не можам да зборувам кога не ме слушаат ама сега со мене е мирен а со нив едно 15 мин и маста им ја вади идат да не е гладен жеден и слично ама јас тогаш имам мноооогу работа па мора да го повардат тражили сте добили стеuser posted image

инаку немам ништо против луѓето лично дома си ни е супер си прајме муабети заедно си ручаме си пиеме кафе е сега што мене ми пречат некои работи мислам дека е нормално 60 годишници да не мислат исто со 25 годишници

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

20.07.2011, 23:57

clock-img

Nadezna

pencil-img

647

Pepelaska, ti tekna ?
:)
Fala bogu. Ma ignor i batali :)

clock-img

21.07.2011, 00:05

clock-img

Fenix

pencil-img

59

Ме сакаат, Ме сакаат, Ме сакаат назад!!

Може, доколку некој го гледал "The Shining" да кажам "Heeeeere's Johnny" :)))))))) ?

Штета не ми давате да постирам линкови до песни, моите зборови предизвикуваат револт, пре би ги изразувал чувствата преку песни. Алегоријата полесно се дигестира така и секој ја сфаќа на свој начин наместо на еднолично проповедање од овака озогласен карактер како мојата маленкост.

clock-img

21.07.2011, 00:11

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

феникс повели ТУКА искажи ги твоите чувства преку песни

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

21.07.2011, 00:20

clock-img

Fenix

pencil-img

59

Лол, зашто го избриша докторот, ебаго, ич не знаете да се забавувате :)))))))))))

Феникс го нема, а сепак е топик. Сега почнувам да мислам дека ќе го барате назад.
Не редете офтопици. Темата продолжува, а сите офтопици ќе бидат избришани.

clock-img

21.07.2011, 00:21

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Феникс, друже или другарке сеедно, доста ти беше 2 дена  user posted image
Или на темата или ич!
Имаш таму дел семејно здравје па пишувај си наоди, упати и рецепти user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 21.7.2011 0:22:31 >

clock-img

21.07.2011, 00:25

clock-img

Fenix

pencil-img

59

Ах почнавме со андрогинозни конотации.
Досадно е коа се збори на теми, види колку стана популарен овој топик одкога се појавив.

А докторот беше убедлив, плус жена ми ќе ме мрзи многу коа ке испрочита се овде, сеа нема интернет татко и и го исклучил.

Избриши се што сум пишал оти ќе го јадам на крај пак и пак ќе мора да пуштам песнички тука :)

Феникс, друже или другарке сеедно, доста ти беше 2 дена  user posted image
Или на темата или ич!

clock-img

21.07.2011, 00:28

clock-img

Fenix

pencil-img

59

После ќе ви се придружам повторно, прероден како феникс, ќе збориме за релаксирани теми, за кашички за бебиња, за блендери, за контрацепција ... бљак, за мир во светот, за фактор за сончање поволен за оваа клима за бебињата, ќе си менуваме сликички и и ќе се сакаме, и сите ќе викаат видете го Феникс, повторно, господово дете, лајк а ламб амомнг де сили шиип.

:)

clock-img

21.07.2011, 00:28

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Избриши се што сум пишал оти ќе го јадам на крај пак и пак ќе мора да пуштам песнички тука :)

ќе те послушам, ама не бришам се што си напишал само ќе пробам да те ишнам од темава! ИШ!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 21.7.2011 0:59:16 >

Последни статии

article-img