ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina
jas denes mojata sveki ja iznatepav mi pukna filmot veke i ja turnav i si ja povredi glavata i cel den place od mene
e kaj mene e obratno ona mene proba da me tepa ama ne i uspea normalno jas ne se simnav na nejzino nivo pa da se tepame ama za da spasam dusa ja butnav a ona mene me fati za kosa me kubese i zamislete glavata mi ja udri 2-3 pati od plocki
toa bese pred 3 god.t.e koga se zemavme jas i mm.Demek trebalo nea da ja slusam bukvalno za se,oti mi doagale drugarki i trista gluposti.togas trebase da dojde zolva mi ajas sum trebala da praam generalka
jas staviv rucek i dojde edna drugarka so kerka i i jas si rabotam i si zborime a ona tuka i zasto sum ja ignorirala ja izbrka zenata
i pocna da se kara so mene jas normalno IGNOR ama ona sekade po mene vo spalna vo kujna,jas vlegov vo kupatilo i ona pozadi mene i me fati za kosa,me vlecese i me udri od plockite .ama vo toa vreme dojde edna bratucetka i i se razvika me pusti i jas togas ja pobutnav za da izlezam i otidov kaj bratucetkata.ona od strav izbega i koga dojdoa mm i zolvata demek jas sum ja skrsila od kotek
i zamislete mi vikna policija
ama koga objasniv kako bilo si otidoa.e sega posle 3 godini se pravi dobra dzabe i e.mene maka mi ne me udrila a pa ona koja e.togas mm ja smeni gore bravata za da nema ona kluc i mirna glava
svekor nemam odamna e pocinat a zolvata zivee vo skopje doaga na 3 mes.parno ona e pa demek mnogu cista se mora da i e pod konec