cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: гризење и кубење

clock-img

15.08.2011, 17:31

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

И Михаил исто си ја чука главата од ѕид или од столица, ама дедо му е крив за тоа, уште како мал, дојди да се буниме му велеше и после тој со се и сешто се буцашеuser posted image
А исто така и ме куби за коса и ме мава, а тоа тој го смета како галење, никако не можам да го научам да гали и не само мене и другите ги куби посебно девојчина ако начека со подолга коса тешко нив. Не знам стварно како да го одвикнам од овие работиuser posted image

Се уште нема промени на ова поле кај нас, сега додуша се поднаучи по малку да гали, ама треба да го потсетам јас, да му речам гали го/ја, и тогаш гали и вика „ооо“, ама ако се заинати со некое дете за играчка е тогаш или турка или куби за коса. Почнаа децава да го избегнуваат веќеuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

15.08.2011, 17:51

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Филип тепа, кубе, гризе, штипе... Најново му е да брцка во нечие око.

Во градинка кубел девојчиња user posted image
Ама многу сака дадички и тоа од милост го прави. Тоа него му е галење на некој начин.

Live and let live

clock-img

15.08.2011, 18:35

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

И Михаил исто од милост куби и мава, вусшност гали. Чуден начин за искажување нежност, ама што да му правишuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

01.03.2012, 14:29

clock-img

teoecar

pencil-img

11

Теодор никоаш не штипел, ниту пак кубел , ни себеси ниту друго дете.Арно ама, имаме внука од брат му на сопругот која има 2 години а често манифестира бес во вид на кубење и штипење, па и касање, и самоповредување, многу е нервозна, па така знае некогаш и нашиот Теодор да настрада во играта со неаuser posted image

Последни статии

article-img