за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
na majka ,triesetgodisna
Na 29-godisna majka ... so cekor kon 30-tata _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
згодна цура од градот на конзулите
Mlada duhovita sarmantna mamicka (April-mesec na shegata) _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka Na 29-godisna majka ... so cekor kon 30-tata
На млада,урбана девојка од убавата Битола... _____________________________Love is in the air
Thank you April Za zgodna, ne mozam jas da kazam, ama mislam za deckoto sum najbolja od svi _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
пацувче...искрено...појма немам
Fala za ubavite komentari Tvojot nick mi asocira na mladolika slatka, nezna i pametna mamicka _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29 ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka Na 29-godisna majka ... so cekor kon 30-tata hah na 30 god.so cekor kon 31
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29
чупе убо многу (ПАРКЕТИ)
На Тереза Кесовија на Мајка Тереза на Тереза моја другарка од Прага која секогаш беше смирена а имаше еден куп обврски на глава
На една моја братуцедка која се вика Матеа...и на едно од имињата што ми се допагаат бидејки е поретко а не ко моево..секоја втора Елена е
na vlainka vo dusata..............love you
На вечно млада мама зс тоа 29 ке ти стои за навек
еника - мамика (така понекогаш си се викаме со мојата принцеза )
На априлилилии, на Велигден,пролет,цвеќиња итн
На мамичка со бебешки лик
na sexy ubava i provokativna devojka hmmmmmmmm losa,stroga.....treba nesto ponezno
mislam asocijacijava mi dojde poprvo od slikickata
На откачена...по чорапчињава на тоа ме потсека _____________________________What goes around comes back around.
na varijacija od najubavoto ime na svet Elena i da ne mrcis mnogu
hahahhahaah, bas na cacko, i te zamisluvav kako cacko taka debela, no vidov deka ne si.
aj vidi pak
Cacko, pa ne zezaj.... , ne si Cacko . Mnogu si daleku od Cacko !!!, Ali Cacko e Zakon!!!
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива