за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
На малечко слатко девојче. Секогаш весело
Маца ме асоцира на женската на Том од цртаните (онаа белата мачка)
Уф ја обожавам мачката од Том и Џери!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Хе хе, те погодив значи ...
Ептен!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Мене Медо ме потсетува на медолино и на дедо медо, старо мече _____________________________Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
на мама со baby face _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Na Paleska od istoimenata prikazna _____________________________Биди тоа што си
art_diz na profesorkata od umetnicko sto mi predavase moden dizajn....mnogu si ja sakav i obozavase cvekinja sekogas imase cveke na katedrata
na majka od klubot na miki maus
на мајка која е родена 79 година хихи
мама што има 26 години???
lele ama ni se providni nikovive, bez kreativnost na 27-godisna jasmina
ИЗВОРНА ПОРАКА: Jasmina27 мама што има 26 години???
Добро е, покреативна си од мене _____________________________Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
Млада 27-годишна дама која се вика Јасмина _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
на чупе од Битола _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
na majka na matej...ups na martin....sorryy
Млада мама од 26 години _____________________________Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
na Snezana ili na snegulka bela
mene twins me asocira na bliznaci
На Мама Ана што има мало бебе _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
felicidad - радост, среќа... многу убав ник! _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Точно ми ја погоди замислата Виктори _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Виктори = победа _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива