cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Рингеријада

clock-img

07.03.2011, 10:32

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

dobro utro pravo na lapacka a aj da zemam od kafeto i kroasanite mmmm

zivej go sekoj dena kako posleden

clock-img

07.03.2011, 11:12

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Dobro utro
I jas ke si zemam kafe

Биди тоа што си

clock-img

07.03.2011, 11:43

clock-img

maki1

pencil-img

321

Добар ден од мене,фала за кафето и кроасаните и еве малку витамини пред руцекuser posted image .

user posted image

Pantai Rai

-Heraclitus

clock-img

07.03.2011, 11:53

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Женски хелоуу и од мене,имајте убава работна недела.Јас да почастам денес на мажулето мое му е роденден.Не е тука во Истамбул е на службен пат,па вечер планирам да му ја правам неговата омилена торта со банани за во среда кога ќе се врати да си има сепак тортичеuser posted image .А за поклон уште се мислам, после работа ќе прошетам низ центар белким ќе добијам некоја идеа што да му земам

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

07.03.2011, 11:55

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Dobar den i od mene,gledam vo dobra kondicija ste,nema neshto shto postoi vie da ne ste si o "priushtile"od lapacka i za seto toa vi cestitam!
Vikendov slushnav neshto shto sakam da go podelam so vas a go kazal Zan-Zak Ruso koj veli "Najznacajnoto neshto shto eden tatko meze da go napravi za svoite deca e da ja saka nivnata majka."
Mnogu dobro kazano,neli?!

clock-img

07.03.2011, 13:54

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Здраво и од мене...ние имаме прекрасен сончев Понеделник- се изнашетавме...Честит роденден на мажулето на Натушка....мммм тортава ми отвара апетит ама кај нас сеуште само крофни се јадатuser posted image .
Да Тања одлично кажаноuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

07.03.2011, 20:53

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Кај сте женчиња??? Ние гледаме ИДОЛ фамилијарно, ја си најдов и симпатија да гласам user posted image а Борјан си ја брка сенката, па бега, па и вика ЧАО... цепки... 

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

07.03.2011, 21:15

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Џесика мој е првиот од  џастин што пееше да не си го чепналаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.03.2011, 21:48

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Не ма, ми личи на оној од бекстрит бојс...ама како поминуваат еден по еден, сите ми се фаворити, и овој косатиот супер испеа, почнав да лудувам по дома, свекрва ми не ме видела во вакво издание...user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

07.03.2011, 22:54

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

хахах, јас сепак сум си за гевгеличанецотuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.03.2011, 23:04

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Што правите бе женички user posted image некако многу глуаво ми звучи жени, хм , девојки е подобро user posted image јас сум за тој што ја пееше Sway, ми ја погоди песната мислам Дејан се вика а незнам од каде е

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

07.03.2011, 23:55

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

Кај сте женчиња??? Ние гледаме ИДОЛ фамилијарно, ја си најдов и симпатија да гласам а Борјан си ја брка сенката, па бега, па и вика ЧАО... цепки... 

Sega skontav deka ona klipceto sto si go stavila na FB e ustvari Borjan  so senkata, lele srce koj znae kolku se cudi uste ,
Inace ja po doma go uzivam krevetotuser posted image i toa ceeeeeel denuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

07.03.2011, 23:59

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Оливиа, тоа клипот е од вчера, ама еве и вечерва иста маршута имаше со сенката...user posted image добро е ја спознава околината...
Натушке, шо е ма, ти отпадна симпатијата па сега за гевгеличанецот ќе гласаш? user posted image Ама јас сум и за Ивица, и за Иван, и за Мики user posted image

clock-img

08.03.2011, 00:05

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Еее Џес ќе видиш мојот симпатија ќе влезе во вториот круг, а за гевгеличанецот чисто патриотскиuser posted image .Го гледав и јас Бобо со сенката многу е смешкаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2011, 00:38

clock-img

ikki

pencil-img

224

eee zdravo zen4inja t.e devoj4inja i od mene. i nie doma gledavme idol pa gledam ste po4nale da zborite za simpatii eve da vi kazam ivo si e moj nemojte da mi go 4epkate :D

clock-img

08.03.2011, 00:49

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Uh ke zaboravev da i kazam na Natuska da mi cuva  odtortata so banani, Sreken Rodenden na mazuleto tvoe Nate

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

08.03.2011, 07:40

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Добро утро и среќен 8 Март на сите жени и мајки Рингерајки

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 8.3.2011 7:41:34 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

08.03.2011, 08:11

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Dobro utro
Sreken praznik na site RR
Jas utrovo sum stanata vo 8 ajde koj e za kafence

Биди тоа што си

clock-img

08.03.2011, 08:24

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Среќен 8ми Март на сите жени!!!

Повели кафенце арх диз. И јас сум станата рано, пуштив компјутер, ама носев деца во школо, пазарев со бабите уште во 8 и сеа коа ќе му седнам на РР, најдомаќински уште по сабајле user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

08.03.2011, 08:30

clock-img

denim

pencil-img

351

Sreken praznik user posted image user posted image user posted image  na site.

clock-img

08.03.2011, 09:02

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Среќен нека ни е празникот ! Секогаш да сме сакани и почитувани !!user posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

08.03.2011, 09:21

clock-img

Blue Glow

pencil-img

122

Neka ni e srekjen praznikot!!!
Neka sekoj den ni bide praznik ne samo denes :) Eve po edna ruzicka i cokolatce posle kafeto user posted image

user posted image

clock-img

08.03.2011, 09:56

clock-img

Twins

pencil-img

1228

user posted image

clock-img

08.03.2011, 10:05

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

sreken 8-mi martuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2011, 10:56

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Инаку да се надоврзам на синоќешниот муабет за Идол, абе збеснав ко го слушнав Иван Раденов како ја пее Фајнал каунтдаун...ептен е добар дечкото, дефинитивно ми е фаворит, дури и гласавuser posted image После него, добар ми е и Ивицаuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Последни статии

article-img