cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Рингеријада

clock-img

08.03.2011, 11:06

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

SREKEN 8 MI MART

user posted image

zivej go sekoj dena kako posleden

clock-img

08.03.2011, 11:11

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Добро утро! Јас си уживкам по дома, нина ме разбуди уште во 6.30 па крш сум, дури заборавив да им однесам по една ружа на учителките во градинка. Заборавив кој ден/дата/година е user posted image user posted image user posted image Стана детево мое вриштејки дека и се мочка и тргна сама во купатило да се бања. Почна и да се соблекува за бањање. Додека и кажам дека треба уште да спиеме....дојде 8 саат и време за во градинка. Јас изгледа ќе си прилегнам малку. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

08.03.2011, 11:13

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Ajde RR da ve pocastam drugarka mi se porodi since da i e zivo i zdravo.Dolgo vreme go cekase i da im napomnam na site nema otkazuvanje ,site ke si rodite user posted image

Биди тоа што си

clock-img

08.03.2011, 11:15

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

арх_диз честитки до другарка ти! нека и е живо и здраво бебулето!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

08.03.2011, 11:22

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Среќен празник пријателки.

Честитки арх_диз за другаркати. Да е живо и здраво бебчето.

Како сте денес? Јас почнав да кивам како да доаѓа пролет веќе и алергијата од полен да ми се активирала...

Арх диз доаѓате веќе следна недела со Марко?

And this is my beautiful life ...

clock-img

08.03.2011, 12:01

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Честитки арх_диз. Нека е жив и здрав бебушот user posted image  

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

08.03.2011, 12:11

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Vo Sreda 16.03 doagame edvaj cekam da ve vidam site

Биди тоа што си

clock-img

08.03.2011, 12:19

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

arh_diz кажи во среда каде да те чекаме user posted image user posted image
одма организираме некоја дружба, само вие дојдете.

clock-img

08.03.2011, 12:21

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Сакате ли да организираме една дружба или викендот 19, 20 или 26, 27 во која ќе повикаме и преставници од црвен крст и ќе ги подариме работите кои не ни се потребни да бидат донира за загрозени семејства и дечиња од домовите? Одамна не сме направиле хуманитарна средба. Ако сте за да договараме локација и место и да ги договорам црвен крст да дојдат да ги соберат донирати работи.

clock-img

08.03.2011, 12:21

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

user posted image user posted image user posted image  Значи одма да организираме дружба викендов кога сите ќе бидат слободни user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

08.03.2011, 12:34

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

Сакате ли да организираме една дружба или викендот 19, 20 или 26, 27 во која ќе повикаме и преставници од црвен крст и ќе ги подариме работите кои не ни се потребни да бидат донира за загрозени семејства и дечиња од домовите? Одамна не сме направиле хуманитарна средба. Ако сте за да договараме локација и место и да ги договорам црвен крст да дојдат да ги соберат донирати работи.

Може Јуле само да не е викендот 19,20 младенци ќе правиме тогашuser posted image .Сега при селењето видов дека имам еден куп алишта што така ми се мотаат,и баш би сакала некому да ги поклонам.А и украсчиња такви ситници,спакував во една кутија и ги чувам.Супер ти е идејата,а и со ард_диз ќе си се видиме конечноuser posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

08.03.2011, 12:50

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Може Јуле само да не е викендот 19,20 младенци ќе правиме тогашuser posted image .Сега при селењето видов дека имам еден куп алишта што така ми се мотаат,и баш би сакала некому да ги поклонам.А и украсчиња такви ситници,спакував во една кутија и ги чувам.Супер ти е идејата,а и со ард_диз ќе си се видиме конечноuser posted image user posted image user posted image

Да започнам тогаш список за 26.03 (сабота) во 12 часот?

clock-img

08.03.2011, 13:12

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Блазе си виuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image сакам и јас!

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

08.03.2011, 13:17

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Penelopa vie koga planirate vo MAkedonija
Mene mi odgovara slobodna sum user posted image

Биди тоа што си

clock-img

08.03.2011, 13:20

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Дури во Јуни...уште не знам точно зависи од сопругот т.е од неговата работа.
И јас сум слободна ама не ми се оди самаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

08.03.2011, 13:23

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Nie planirame cel Juni vo Makedonija taka da moze ke se vidime
Na mene veke tuka ne mu se sedi godina ipol ne sum bila.

Биди тоа што си

clock-img

08.03.2011, 13:28

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

user posted image user posted image user posted image супер супер тоа задолжително. Јас скоро 2 години не сум била не ме влече многу....сега одиме колку роднините да го видатuser posted image

clock-img

08.03.2011, 13:37

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Да започнам тогаш список за 26.03 (сабота) во 12 часот?

Почнувај го списокот Јуле user posted image user posted image user posted image  

clock-img

08.03.2011, 13:56

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Сакам и јас, супер ми звучи идејава ќе пробам да дојдам се надевам откога планираме да дојдеме Скопје па ај нека биде тогаш , кога ќе биде сигурно ќе се запишам , а донациите се само детски работи?

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

08.03.2011, 13:58

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Пепелашка, еве ти список, пријави се тука

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

08.03.2011, 14:00

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Кога ќе се осигурам  дали ќе дојдам  да не стојам за џабе таму user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

08.03.2011, 14:34

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Imam custvo deka proletva mnogu ke se druzime so site RR-ki,
arh_diz da e zivo i zdravo bebceto na drugarka tiuser posted image
Pepelaska redno e i ti da ni dojdes tukauser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

08.03.2011, 17:17

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Пепелашка до Битола не може да дојде, не па во Скuser posted image user posted image user posted image user posted image Се зезам...ај ако е убаво времето, може и ние со Мартин да дојдеме. Има време до тогаш...

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

08.03.2011, 17:33

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Ааа само нека се стопли, ќе ви дојдам таму user posted image уште од вечер почнувам со убедување

clock-img

08.03.2011, 17:35

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

I dvete da ve vidam nacrtani ove , se razbravmeuser posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Последни статии

article-img