за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ete bash ova mi trebashe,fala ti pepelashka a posle kafevo odam na ljuljashki so sinot,programirana ko robot!
11.03.2011, 15:02
Martins mom
3342
Ај добар ден Ние со Мартин до сега надвор шетавме, се возевме со новото точаче, сите деца на улица беа излезени, пресреќен беше Сека нанка, па мама како и обично да види што се случува на милата ни РР
11.03.2011, 15:09
Maca25
7558
Ние сега одиме да ја земеме Нина од градинка со мм и правец Парк!!
11.03.2011, 15:13
Martins mom
3342
Временцево е петка...уживајте!
11.03.2011, 15:32
Snowhite RR
5042
Добар ден рр-ки, како сте? Јас денеска имам слободен ден, Михаил сега спија, денеска правам гравче тавче, одамна не сум направила, а и сакав малку да се одморам, па сега да ве видам вас што правите.Другарка ми сабајле ми беше на кафе дојдена, си поседивме, си помуабетивме, инаку да се пофалам од нејзино име, после 2 и пол години во брак, имаше мали проблеми со забремнување и сега конечно остана бремена , многу сум среќна за нејзе, денеска ќе оди на гинеколог да и потврди, ама сигурно е , затоа што и касни 9 дена, а има и 4 теста направено и сите покажувале
12.03.2011, 10:25
Martins mom
3342
Ај каква ни е жална РР Никој нема Кај сте бре девојки??? Ако ставам кафе, ќе дојдете? Повелете
< Поракaта ја уредил Martins mom -- 12.3.2011 10:29:12 >
12.03.2011, 10:29
Olivia
1961
Jas sum tuka , rano se razbudiv sabajle a docna legnav, se mi e naopaku , ama kafence ke pijam ako castis ti Matins mom
12.03.2011, 10:36
Tanjat7880
1256
Martins mom,stignav i jas za kafe! Prekrasen den,moite mazi otidoa da shetaat a jas sega ke "muziciram"po stanov zatoa shto sostojbata mi e DA DOJDE SANITARNA DA ME ZATVORI
12.03.2011, 10:40
Martins mom
3342
Јас чекам да стане ѕверчето мое, па одиме малку на прошетка. Ме изнервира и тој од сабајле...ми станува во 5 часот, па сега до 10 не можев да го заспијам Ми заспа на раце дури куцав на тастатура Вие ќе одите денес некаде...што планирате за овој саботен ден?
12.03.2011, 10:40
arh_diz
7198
I jas ke se napijam kafe so vas.Kaj nas denes sneg vee ke si sedime doma so
12.03.2011, 10:45
Olivia
1961
Arh_diz samo uste 4 dena i ke uzivas vo nasevo sonce koe ne gree denovive ovde,se nadevam vremeto ke ostane ubavo i proletno Martins mom i ti doagas za Sk taka???
12.03.2011, 10:58
humana
596
I jas pijam od kafeto na brzinka,na noze i ke begam nakaj grad da se setnam malku,fala Martins mam,prekrasno e
12.03.2011, 11:16
skorpijana
683
dobar den devojki i denes e ubavo vremeto da stanat pa ke odeme da setame vcera cel den bevme nadvor se soncame za letoto
12.03.2011, 11:24
Pepelaska *
3820
Добар ден убав сончев ден Денес е греота да се седи дома
12.03.2011, 11:27
Maca25
7558
Добар ден. Јас ја чекам Нина да исчисти со правосмукалка во спална па да се спремаме за надвор. сакала да чистиме денес. Ќе одиме со количка до кај моите, таман да не фати убаво сонце.
12.03.2011, 11:30
Viktori
5329
И ние се спремаме да му ја затераме некаде.
Јас кашлам корнам, ме фатила алергија некоја сончева.. аман веќе, стомачните мускули почнаа да ме болат од кашлање..Гласот ми е ко на Сауран.... плашам деца и бебиња, дури и моиве не знаат кога се зезам кога сум озбилна па мирни се овие 2-3 дена
12.03.2011, 11:33
Maca25
7558
Абе виктори, ме изнасмеа. Како мене не ми заипна гласот за ѕверкава моја барема малце да ме слушаше.
12.03.2011, 14:54
Snowhite RR
5042
Е и јас од сабајле видов сонце и Михаил таман порано стана денеска и ајде реков ќе излезиме, ќе одиме до кај докторката само да ни пиши рецепт за Д3 капки и ќе купиме нешто за јадење и на игралиште, арно ама и кажав дека носето му е затнато, па ајде зеде го прегледа, му го најде грлото црвено, па крвна слика правевме железото ниско и леукоцитите исто и ни изнададе сирупи и мама се изнервира и право дома, од ништо нешто, за ситница отидовме, на крај испадна...ова докториве ко програмирани да се за давање сирупи, да знаев мм ќе го пратев понеделник за Д3 и толку
12.03.2011, 15:13
Bogdancanka
5422
ах денес прекрасен ден,одсабајле прошетав а сега пак се мислам на кај да фатам на ваков ден не се седи дома
12.03.2011, 15:30
nadica
4381
да денов е прекрасен јас од рано го почнав ама работно до сега бев на работа сега ја заспав надица и ме чека еден куп работа низ дома така да само му се восхитувам од далеку
12.03.2011, 17:26
Pepelaska *
3820
Надица честито за работата, не ни кажа кај се вработи
12.03.2011, 17:42
nadica
4381
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
Надица честито за работата, не ни кажа кај се вработи
фала на сите да ви се враќа да се вработите по струка и желба а јас инаку работам еве 2 дена во бутик во нг
12.03.2011, 21:56
Палешка РР
7505
Честито работа надица
И јас денеска видов сонце па кога зедов да чистам и сега секое делче од телото ме боли А каде сте девојки вечерва, шетате? Ахх, пролет
12.03.2011, 22:21
mamamoni
492
на вакво време се шета, забрането е дома седење ,за чистење има време, ние се изнашетавме цел ден зашто кога ќе почнам на работа нема да имам многу време
13.03.2011, 09:48
Snowhite RR
5042
Убаво е денеска времево, да пиме кафе надвор од дома малку, доста беше само по дома, ајде ве чекам на кафе овде