за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
јас сум тука ама некако ми е многу се без врска , и ми се спие и не ми се спие изгледа Голем брат гледаат сите
13.03.2011, 22:59
ole2004
686
Kako samo mozev da zaboravam deka pocnuva Golemiot brat
13.03.2011, 23:01
Tanjat7880
1256
Go pogledanav i jas golemiot brat i bash se zacudiv deka ama bash nikogo neznaev!Ne sum upatena vo srpsko-hrvatskata scena bash ama si vikam TOLKU NIKOJ DA NEZNAM!E za potoa mm da mi objasni deka drugo bilo VIP G.B. Jas veke zaboraviv i TV da gledam,skroz sum nadvor od shema!
13.03.2011, 23:08
Viktori
5329
Што правите жени??? Заврши големиот брат, мислам барем така :)
Јас денес имав бизи деј. 1 третина од денот кај свекрва ми, неколку саати кај моите, се прибравме пред пола саат.. Ми се смачи од одење на гости денес...Али затоа ни ручек правев, ни вечера, ни тенџериња за миење, само шољи од кафе
13.03.2011, 23:16
Тања РР
2029
Aх Виктори и мојот ден беше сличен на твојот, прво кај свекрва ми, па кај моите но на крај завршив со повеќе садови за миење отколку цел ден дома да седевме. На пат кон дома ни се јавија пријатели да поминат на гости и јас се утепав од спремање и ја направив кујната лом. Само што ги испративме па седнувам да одмарам...конечно!
13.03.2011, 23:25
Viktori
5329
Тања јас во недела не примам гости Резервирана ми е или за на гости или за лежење
13.03.2011, 23:25
ole2004
686
Blazesi ti Viktori.Jas otidov do kujna,go poglenav neredot i ogromniot kup sadovi ,go otvoriv friziderot,mi se nasmea tortata ,si presekov edno pogolemo parce i se vrativ vo dnevna
13.03.2011, 23:27
nadica
4381
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
Тања јас во недела не примам гости Резервирана ми е или за на гости или за лежење
кажувај како да го воспоставам тој ред
13.03.2011, 23:32
Viktori
5329
оле исто би направила и јас, верувај! Не се перат садови у ноќ, малер ќе те бие цел ден
Надица, рецептот е ваков. Ќе земеш тањир длабок како за мучкање јајца и еден нож онаков за месо сечење и со ножот кај маж ти! Ништо не треба да кажеш! Се е јасно од одма
13.03.2011, 23:39
ole2004
686
Izgleda mi padnal sekerot,veke ne mi se spie i moze da prodolzam so druzbata na RR.Receptot i jas ke go primenam,se nadevam ke ima efekt.
13.03.2011, 23:39
Тања РР
2029
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
Aлал да ти е! Јас пак друг ден за гости и да сакам, немам
14.03.2011, 16:05
Pepelaska *
3820
Добар ден женски каде сте , многу вредни денес понеделнички и јас дури сега седнувам нозете ми паднаа , бевме на вакцина, па дома работа ручек ова она, па заспа ѕверче конечно за јас да мавнам едно кафенце на раат ајде бујрумте
14.03.2011, 16:09
Olivia
1961
Fala bogu zivna Ringerijadava , ja se cudam so e tolku nemo do sega, jas ke ti pravam drustvo za kafe Pepelaska, mnogu ubav den a jas cel den pred plakar sreduvam i go spremam kuferot na mm usta 3 dena mu ostanaa i posle jas samicka
14.03.2011, 16:12
skorpijana
683
dobar den i od mene pepelaska ova kafeto dobro ke mi dojde cel den setame ubavo vremeto cel den sme nadvor sega zaspaa i sednav da vidam sto pravete
14.03.2011, 16:13
Pepelaska *
3820
Оливиа ние сме тука секогаш а мт оди некаде на работа ?
14.03.2011, 16:16
nadica
4381
и за мене едно кафе за набрзина еве од мене и сокче од боровница за освежување
за оливиа
14.03.2011, 16:16
Olivia
1961
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
Оливиа ние сме тука секогаш а мт оди некаде на работа ?
Da odi na dalecen pat na rabota , ama ovoj pat bez mene ama zatoa ve imam vas i RR koga sakam mozam da si placam
14.03.2011, 16:27
arh_diz
7198
Olivia mila nema potreba od slozi , moras da izdrzis za toa vo mesteto i da bide so nego se super.
14.03.2011, 17:19
Snowhite RR
5042
Има нешто ново кај Оливиа? не сум во тек или
14.03.2011, 17:24
maki1
321
Samo sto sakav da go prasam istoto Paleska.Dali ima novo?
14.03.2011, 17:25
maki1
321
Sorry ,Snowhite
14.03.2011, 23:31
Julie1
2354
Има ли некој буден или да си легнувам
14.03.2011, 23:36
Natuska85
3613
Јас сум тука ама уште кратко, кај и да е ќе заспие во стомачево па и јас на раат да легнам,сега за сега се превртува цело ама тоа дека баклава јадев пред малку .Еве Јуле и за тебе по едно парче
14.03.2011, 23:43
Olivia
1961
Natuske od vakva baklava pa na sekoj bi mu se prevrtel stomakot, pogotovo na mene zs kriziram polnokno
15.03.2011, 08:06
skorpijana
683
dobro utro kako ste mi jas sum srekna moite bebuski izvadija zapcinja po edna dolu i dvajcata eve castam sutlijas