за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Девојче чекате честитки супер ќе си имаш друштво за шопинг а богами имате и каде да шопингирате
16.03.2011, 10:28
maki1
321
Фала ,знам дека имаш машко,па ти посакувам што поскоро да си дочекаш и една принцеза па и ти да имаш добро друштво за шопинг.Ма да мислам дека и сега друштвото ти супер,барем искрени коментари добиваш,машки совет .
16.03.2011, 10:32
penelopa
3419
сега за сега ова ми е повеќе од доволно, а за шопинг уште од сега си го учам да си знае што го чека
16.03.2011, 12:39
mila mama
1616
Dobar den i od mene zenski! Kako ste? Jas eve potsreduvam po doma, cekam gosti - majki so bebinja imame druzba sekoga sreda kaj edna od nas. Makar sto kakvo sonce ima nadvor, zalno za bebusite da se meskolat doma mesto da podisat svez vozduh nadvor... Ama ajde mozebi od slednata nedela nadvor ke se gledame
16.03.2011, 14:41
Pepelaska *
3820
мила мама супер, јас тука немам ама баш никој со бебе за муабет и кафе, ние се шетавме досега супер си беше ама уште поубаво би било со уште една мајка со
16.03.2011, 14:52
tinush
156
Јас и девојките се гледаме секој четврток некаде надвор на кафенце. Без мажи и свекрви. Сега тренд ни е благце со кафенцето. Тие имаат поголемки дециња и го занимаваат бебенцево и нам ни е супер
16.03.2011, 16:17
ikki
224
denes mi e rodenden pa povelete na torta... porasnav jas eheee 20 god :)
< Поракaта ја уредил ikki -- 16.3.2011 16:19:25 >
16.03.2011, 16:52
mila mama
1616
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
мила мама супер, јас тука немам ама баш никој со бебе за муабет и кафе, ние се шетавме досега супер си беше ама уште поубаво би било со уште една мајка со
Pepelaska ovaa grupa e istata sto ja formiraat vo dispanzerot kaj sto odime na kontroli, taka sto rasprasaj se tamu kaj vas vo dispanserot, mozebi ima majki sto imaat bepcinja gore-dolu na vasata vozrast, pa na vasa inicijativa organizirajte si mama grupa
Iki neka ti e sreken rodendenot, ti posakuvam bukvalno se sto ti dusa saka da go imas
< Поракaта ја уредил mila mama -- 16.3.2011 16:53:49 >
16.03.2011, 17:26
ole2004
686
Ikki sreken rodenden
16.03.2011, 19:36
mamamoni
492
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
кај мене се скоро сите во друштво со мали , па и редно беше сите сме од 28 до 30 години, и две се трудни во секој момент очекуваме, само што ги испратив ми беа на кафе и муабет колку сакаш неможиме да се заприме
16.03.2011, 22:19
Olivia
1961
Zenski jas samo na kratko da ve zirnam, denes cel den sum vo frka i mnogu tazna ,polna kuka gosti vlezi izlezi site da se pozdravat so mm, si zaminuva utre,6 meseci nema da go vidam
16.03.2011, 22:31
Julie1
2354
Оливиа немој да си тажна, ќе поминат 6 месеци одма, ќе организираме повеќе дружења и нема да почуствуваш како ќе летнат 6 месеци.
16.03.2011, 22:53
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia
Zenski jas samo na kratko da ve zirnam, denes cel den sum vo frka i mnogu tazna ,polna kuka gosti vlezi izlezi site da se pozdravat so mm, si zaminuva utre,6 meseci nema da go vidam
Olivija,i jas ova go pominuvam,de e tuka de e na drug kontinent,de e na dve nedeli de na 6 meseca...no ke vidish,kako pominuva vremeto taka samostojno si go organizirash vremeto i e polesno a koga ke se vrati...barem kaj mene taka e...ke si recesh shto ubavo mi beshe koga te nemashe!!!!
17.03.2011, 00:13
maki1
321
Olivia za tebe ,tuka sme nie ke se druzime i 6 meseci ke letnat odma.
Iki sreken rodenden se najubavo i se sto sakas da ti se ispolni.
17.03.2011, 00:16
mila mama
1616
Olivia ne se sekiraj, doaga prolet, pa leto, ubavo vreme nadvor, poveke druzenja i vremeto ke letne ko od sala A tuka sme i nie
17.03.2011, 00:49
Viktori
5329
Оливија, кога сакаш срцка ти закажувам дејт, сладолед од мене! Да ги смрзнеме маките
17.03.2011, 01:15
Olivia
1961
Srcki, znaev deka site RR-ki ke bidete so mene vo najteskite momenti, samo daj boze poskoro da ima ubavi slucuvanja, isprativ gostite sega odam da se guskam so mazule do sabajle
17.03.2011, 01:50
Maca25
7558
Оливиа срцка брзо ќе поминат тие 6 месеци. Ние сме секогаш овде дали за виртуална дружба или пак за реално кафе пиење и муабетење.
17.03.2011, 08:16
arh_diz
7198
Dobro utro Kako ste utrovo jas ova utro kaj sveki go ispiv kafeto
17.03.2011, 09:01
skorpijana
683
dobro utro i od mene denes tuka mnogu ladno duva veter nema prosetka denes vie kako ste
17.03.2011, 09:03
Julie1
2354
Добро утро, ни стигна дождот и кај нас.
Арх_диз веќе си ни поблиску, ајде уште малку се гледаме.
Убав ден на сите.
17.03.2011, 09:11
Maca25
7558
Јас таман мислев ќе се оправи времево, со сонце да ја дочекаме арх_диз тоа се расипува. Ај ваљда кога ќе дојде во МК ќе биде сончево.
17.03.2011, 12:57
Палешка РР
7505
Е па една жена меѓу сите месеци, мора малку да здрма Поздрав до сите Рингерајки, се надевам за скоро сите ќе ве видам во живо
17.03.2011, 14:16
Natuska85
3613
Женски како сте ми денес,јас еве на работа издржувам некако чат пат си ги кревам нозете на кукиштето од компјутерот да ми цирлулира крвта .Турбо сум деновиве се спремам, викендов ќе правиме младенци и ќе го осветуваме станот
17.03.2011, 14:19
Pepelaska *
3820
Здраво и од мене, дури сега седнав нозете ми паднаа ова мово дете сака да ме измори до бесвест заспа дури сега пред поласат па баш сега ќе се најде некој да тропа надвор и се се слуша Натушке ма уште ќе одиш на работа?