за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Mnogu vi se vredni mazite Maz mi e sosema druga struka ama i toj dobro zaglavuva na rabota
20.03.2011, 15:06
mamamoni
492
јас дека ранобудна денеска си сработив порано и наручек кај моите сме сега, претходно на кафе кај другарка ми, закажаа свадба па припреми сега ептен е весело
20.03.2011, 15:07
Maca25
7558
Конечно ја заспав Нина, рчав и да седнам малце да видам што има на РР. Мм веќе 2 недели е нон стоп дома, па тешко дека можам да седнам на комп од него. Само сабајлечки од кај 8.30 до 10.
20.03.2011, 15:33
Pepelaska *
3820
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
А ти Пепелашка што правиш дома, мт изгледа на работа е пак и во недела И мојот редовно е и во недела. Кажи што работи мт ако не е тајна, може колеги ќе испаднат со мојот
Можно е да редовно е и недела затоа сеуште не знам дали ќе одиме Ск на дружбата, а инаку е механичар во една грчка фирма со седиште во Бт па можно е да се колеги а мт што работи, е што не бевме во ист град па да се дружевме повеќе
Тука негде се по струка, мојот плочки мести, ама не за грчка фирма
што не кажа порано бе мартинс мам да го најмевме за плочките , а инаку не да го фалам мм ама има уште еден испит на факс( електро ) и не сака да заврши,дојдоа пред две години дома го викнаа за професор во гимназија се отвараше смер електро мислеле има диплома ама тој немаше и сеуште се ккараме за ова, за дипломава ќе успеам барем некогаш да го натерам да положи,ако не нека си седи во јагленот
< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 20.3.2011 15:36:03 >
20.03.2011, 15:45
amelbebe
1105
epten vredni mazi imame,i vo nedela sme si sami.,inaku ne mi e ubav denov jas iako sum sama si go razubavuvam denot so Amel vo zoo ama denov e brrrrrrrrrr nikakov
20.03.2011, 15:46
Maca25
7558
Амелбебе каде си ти? што те нема? доаѓаш ли на собирот следната сабота?
20.03.2011, 15:50
amelbebe
1105
non stop sum i jas na rr,neznam seuste dali ke dojdam,imam nekoi planovi ama zdravje samo,ako dojdam ke potvrdam den predtoa
20.03.2011, 16:41
Палешка РР
7505
Генерацијоооооооооо не ме оставај сама на собирот, ќе стрчам Се надевам дека ќе дојдеш, јас сум со намера да идам, па да се видам со тебе и со сите
20.03.2011, 17:03
Џесика
2036
Офффф, ајде добар ден и од мене, денес некако тапа, до 4 сабајле не можев да заспијам, низ дома активно, евтина струја, 3 саати купатило чистев, се отрув... и сега свекрва ми влезе да се бања вика „сеа ќе ти го испрљам...“ аааа, реков, ја гледаш жолтана крпа? Одма да се ракуваш со неа“ Инаку ептен се радувам што ќе се сретнам и со Мартинс Мам и Палешка, не знаев дали ќе успеам да дојдам, ама сега МОРА да дојдам
20.03.2011, 18:09
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Генерацијоооооооооо не ме оставај сама на собирот, ќе стрчам Се надевам дека ќе дојдеш, јас сум со намера да идам, па да се видам со тебе и со сите
не се секирај Палешка! Ти дојди само, ако треба ладна ќе правам
20.03.2011, 21:41
mila mama
1616
Dobrovecer zenski kako ste mi? Jas deneska generalka pravev i raceve mi padnaa Sega bebuska zaspa, ma ova ni e dremka, kaj i da e ke stane i do tri casot ke se setame Kazete nekoj trac vo meguvreme nesto da se raspolozime malku
20.03.2011, 21:47
arh_diz
7198
Vie mila mama ste ja smenile denta za nok .
20.03.2011, 21:50
mila mama
1616
Ќути Арх_Диз... Туку ти каде си? Се приземји ли на мк територија?
20.03.2011, 21:51
arh_diz
7198
I nie bevme taka ama poleka se naviknavme.Vo Skopje sum kaj moite se iznaspav denovive
20.03.2011, 21:53
Viktori
5329
Arh_diz, prakaj brojce po PP ako imas makedonsko! :) Da jademe skara ili sladoled nekoj den
20.03.2011, 22:36
Natuska85
3613
Еј и јас сум за сладолед некој ден оваа недела во Клаус на пример,а Виктори?
20.03.2011, 22:46
nadica
4381
еве ме и мене само што ја заспав надица, да ве поздравам и одам да се спремам ( да пеглам, да чистам, да се туширам,...) ииииииии да ви се пофалам имам и нова фризура ја скратив косата и сите викаат дека сум подмладена дека убаво ми стои само мм не ме бендисува вика дека сум како тетка од 50-тина год или сите ме лажат или мм се лути бидејќи не му кажав колку ќе ја скратам косата деновиве ќе поставам слика па и вие ќе ми кажете
20.03.2011, 22:48
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85
Еј и јас сум за сладолед некој ден оваа недела во Клаус на пример,а Виктори?
Biva kako ne! Jas kafe i sladoled ne odbivam nikogas
20.03.2011, 22:51
nadica
4381
и јас сакам и кафе и сладолед ммммммммммммммм
20.03.2011, 22:52
Viktori
5329
Повелеле кога сакаш, кога си слободна и имаш превоз доаѓај! :) Таман и фризурата во живо ќе ти ја оцениме
20.03.2011, 23:32
Tanjat7880
1256
Dobro vecer i od mene Arh_diz pa dobro ni dojde!
21.03.2011, 00:23
Pepelaska *
3820
Ај да не варам од сабајле еве едно полноќно знам дека Виктори ќе ми прави друштво за кафе
21.03.2011, 00:49
maki1
321
Pozdrav od mene,fala za kafencevo ke se posluzam i onaka do 3 nema spienje,smeniv den za nok.
21.03.2011, 07:27
Палешка РР
7505
Фала за кафенцето Пепелашка, јас и така ладно пијам Убава работна недела ви посакувам на сите.
21.03.2011, 10:09
Snowhite RR
5042
Добре дојде на пролетта Најубавото годишно време, ама првиов пролетен ден некако ко да не е пролетен