за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
dobro utro zenskiiii,arh-diz dobredojde,ti posakuvam prijaten i ubav odmor vo mk
21.03.2011, 10:16
Maca25
7558
Битно не врне! Арх диз како е? Се прошетавте ли малце низ Скопје?
21.03.2011, 10:16
Natuska85
3613
Добро утро женски,пријатна работна недела и убав прв пролетен ден.Јас денес не одам на работа, малку потечени ми се нозете па ќе си одмарам домче.И вака по сабајлечки да ве почастам виртуелно,истеравме младенци и си го осветивме домот за викендот.Убаво си поминавме.....Повелете кој за што е
21.03.2011, 10:17
Snowhite RR
5042
Ах арх_диз ти си крива значи ццц
21.03.2011, 10:18
Maca25
7558
Натушке, што си се распремала волку посабајлечки?! па не знам од каде да почнам ! Честито младенци и осветување на станчето! Само убави работи да ви се случуваат во станот!
21.03.2011, 10:21
penelopa
3419
Значи денес сите нешто частат . Арх_диз уживајте и одморете се во Ск, Натушна среќни Младенци, да си се сакате вечно а на сите останати рр пријатен ден овој прв пролетен ден
21.03.2011, 10:23
denim
351
Cestito Natuske, samo ubavini da Vi se slucuvaat .
21.03.2011, 10:23
arh_diz
7198
Cestito mladenci i osletuvanje na stanceto Natuska.Jas se prosetav niz Sk ama seuste nee.Sega gledam kolku znaci koga imas nekoj barem malku da ti pomogne so deteto.
21.03.2011, 10:41
Natuska85
3613
Фала ви да ви се враќаат само убави моменти,Адх_диз добредојде во Скопје,се гледаме во сабота
21.03.2011, 10:42
skorpijana
683
cestito mladenci na natuska85 i na site drugi sto slavat art_diz dobredojde vo makedonia ubav pomin i ubav proleten den se nadevam deka ke se opravi veke vremeto
21.03.2011, 10:46
denim
351
Arh-diz, dobredojde doma i ke se oprai vremeto
21.03.2011, 11:05
Tanjat7880
1256
Vremeto ke ni se popravi veke od utre a nashite mladenci neka ni se srekni! Pozdrav i od mene
21.03.2011, 11:35
Martins mom
3342
Со среќа на сите, а јас денес сум исто ко времето Нека става некој кафе, оти...
21.03.2011, 11:58
maki1
321
Sto ubav den denes,na Natasa srekni mladenci i osvetuvanje na dom,kako i na site drugi koi slavele mladence,a za ostanatite sreken prv den na proleta,i eve denov so kafence da pocne.
21.03.2011, 15:14
Pepelaska *
3820
И јас ве дружам за кафе пред ручек, Цело сабајле чистам сестра ми дојде да го почува кога е таа тука немам гајле ама само ми забегува кон таа Битолата, ние не правиме младенци ама ќе дојдат некои најблиски па мора да средиш да спремиш, ние вечер сме на свадба-младенци па планирам да се опуштам малку да се развеселам ќе пробам ама ќе видиме
21.03.2011, 18:39
Martins mom
3342
Јас сум бесна цел ден...одам да се испукам во друга тема, да ми олесни малце
21.03.2011, 20:11
ole2004
686
Dobredojde arh-diz,prijaten prestoj doma .Natuska srekni Mladenci i osvetuvanje na domot .
22.03.2011, 12:53
Pepelaska *
3820
Како сте женски, јас супер со огромни плускавци и болки во стапалата од играње вчера, бевме на младенци ама како свадба правеа супер си поминавме ми тебаше едно издувување вакво, Мартин бил мирен си заспал мерак
22.03.2011, 18:23
Natuska85
3613
Супер Пепелашка сте прошетаме малку со мт.Јас еве со нозете во вис одмарам,малку ми се потечени.Инаку супер ми почна денот со Виктори бевме кај Беатрис уште рано,рано сабајлечки кркавме сладолед
22.03.2011, 21:26
Olivia
1961
Ubav den i za mene konecno razbiv monotonija i novata stranica e svrtena od denes, jas i Julie si bevme na pilates denes i se puknavme od smeenje kako za prv den pominavme super utre sme na step aerobok i ke ja trosime seta negativna energija barem tamu. Julie fala ti za organiziranjeto
22.03.2011, 21:33
Natuska85
3613
Аааа огромно браво за вас двете ,денес работата била кој на дебелеење, кој на слабеење .Наредна недела,кога ќе останам дома веќе правам собиранка кај мене па ќе направите и вие двете исклучок верувам
22.03.2011, 21:41
Julie1
2354
О стварно ова било супер како нова се чувствувам од едно вежбање, ама утре може да плачам се ќе ме боли сигуно. Но супер си поминавме пола вежбаме, половина се смеевме а на крај не можеа да не избркаат од соблекувална што не можевме да се изнамуабетиме. Супер Оливиа што потегна да вежбаме. Ајде па може и повеќе Рингерајки да ни се прдружат, може да договараме и дружби за спортување. Натушка без грижа јас веднаш надохнадив со топло чоколадо во Лептокарија и дома со вечера, уште по пат со Оливиа планиравме што ќе јадеме
< Поракaта ја уредил Julie -- 22.3.2011 21:42:04 >
22.03.2011, 21:49
Olivia
1961
Oh jas po pat nakaj doma prodolziv so razmisluvanjeto sto ke jadam dodeka stignav doma smisliv i deka cel slon mozam da izedam Natuske denta koga ke ti dojdeme na gosti jas i Julie da si planirame dva termina za vezbanje toj den osekam deka ke jademe mnogu sladoled od karamelaaaaaaaaaa Julie ne zaboravaj andol da se napies
22.03.2011, 22:59
Tanjat7880
1256
Dobro vecer ringarajki! Me iznenadija bash prijatno tie shto pocnale so vezbanje,vezbajte i uzivajte,toa e investicija vo vasheto duhovno zdravje i moja preporaka bi bila ANDOL za sitni problemcinja od tipot na vospalenija na muskuli i slicni raboti za Olivia i Julie