cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Рингеријада

clock-img

22.03.2011, 23:06

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Значи сите сте биле зафатени денес, и да ве барав за кафе нема да можевте да ме вколопите во агенадатаuser posted image .
Јас попладнетво  бев во Скопје и сега се чувствувам преморено но една огромна тежина ми се симна од грб така што се надевам вечер ќе можам мирно да спијам.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

23.03.2011, 09:33

clock-img

zapce

pencil-img

361

Здраво рингерајки како сте, еве денес имаме убав сончев ден кој дава енергија и позитивно расположение, земајте ги бебчињата во раце и на шетање и јас едвај чекам да си одам дома од работа па ако биде убаво временцето со Матеј да се прошетаме.

Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене?
Ако сум само за себе - што сум јас?
Ако не сега - кога?

clock-img

23.03.2011, 09:57

clock-img

lukas

pencil-img

2148

zdravo ringerajki moi jas malku ve podnapustiv ama so termitceto moe doma sega nemozam poveke od edno kafe da se napijam na komp.i tolku no sepak ve potcitnuvam koga ke mozam pozzz do mene sepak ne sum ve zaboravila...i guski za site
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

23.03.2011, 10:13

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

О Лукас добредојде назад, ти старува мажот низ дома сега а? Еве го и мојов е ист, можеби не е убаво да кажам, ама арно што одам на работа, оти ако сум по цел ден со него ке се скренам готовоuser posted image , ич не е мирен

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

23.03.2011, 10:48

clock-img

lukas

pencil-img

2148

jas cel den, arno so prespiva dvapati na den inace i jas ke se skrenev...eve go sega placi za v skut za da mava na komp.hahha,pozzz pa koga ke mozam ke pisam ...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

23.03.2011, 10:50

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Здраво и од мене,конечно мааалку се наспавuser posted image вчера ни дојдоа моите и на мм чичко и стрина за младенци колку да не е без ич, седевме што седевме Мартин заспа кај 9 и пол а мене нозете ми паѓаа реков ќе полежам 5 мин и ќе одам со гостите ама.. кога се разбудив сатот беше 12 и нешто само се облеков во пижами и продолжив па во 3 мм станал да му даде млеко да сум се наспиела срце мое user posted image  спиевме дури до 7 и пол

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

23.03.2011, 11:00

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Женски, АЛЕЛУЈА и јас го платив интернетот и од вечер ќе ми го пуштат па повеќе ќе ве дружам!

user posted image user posted image user posted image user posted image
Сега сум на работа, крадам малку време за да ѕирнам што има!
Поздрв и се читаме

Live and let live

clock-img

23.03.2011, 11:51

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Ана Моли добре дојде назадuser posted image user posted image user posted image . Се гледаме во сабота user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

24.03.2011, 09:23

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Добро утро рингерајки! Повелете тазе кафе! Јас одам да се најдам со мајка ми во ГТЦ па може таму ќе си пијам кафе!

user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

24.03.2011, 09:32

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Ај едно лајк на сликава плс
КЛИК

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

24.03.2011, 09:48

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Dobro utro i od mene
Utrovo ubavo soncevo i jas ke pijam denes kafe so drugarka mi

Биди тоа што си

clock-img

24.03.2011, 09:52

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Добро утро арх_диз, на здравје кафето
Ај ако сакаш стави лајк на сликата, на линкот си ставила лајк, а таму не се важиuser posted image Фала ти

clock-img

24.03.2011, 10:04

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Сноу вајт имаш и он мене лајкuser posted image .Јас еве пред малку станав пиев млеко,па сега планирам јајца на око да си пржам незнам што ми стана од синоќа ги мисламuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image па правец на работа.Поздравче

clock-img

24.03.2011, 10:19

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Добро утро и од мене и кај нас сончево дури до 20 степени денесuser posted image некако наеднаш се качи температурава а од Недела пак ладно. И јас сум за кафенцеuser posted image , Сноувајт лајкнатоuser posted image

< Поракaта ја уредил penelopa -- 24.3.2011 10:20:22 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

24.03.2011, 10:38

clock-img

KRISTIJANA*

pencil-img

191

Zdravo i od mene :) pozz do site snowhite imas Like :)

clock-img

24.03.2011, 11:31

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Фала ви на сите
Па ставете и вие слики од вашите бебуши да гласамеuser posted image

clock-img

24.03.2011, 11:41

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Лајкнато Сноу, епа веќе кога лајкате, еве ви линк и од мојот палавко КЛИК

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

24.03.2011, 12:39

clock-img

KRISTIJANA*

pencil-img

191

neznam dali e soodvetno mesto megjutoa imam edna molba , neodamna zabelezav eden forum so nikovi od facebook , adnav nekogo i sega neznam koj e koj da gi iskontaktiram ringerajkite :))))))))

clock-img

24.03.2011, 12:50

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Кристијана овде може да видиш кој е кој на ФБ. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

24.03.2011, 12:53

clock-img

maki1

pencil-img

321

Snowhite,martins mom imate like,na site drugi im posakuvam ubav den.

Pantai Rai

-Heraclitus

clock-img

24.03.2011, 17:05

clock-img

tinush

pencil-img

156

Snowhite,Martinsmom mi se dopadnaa vashite fotografii.    Se nadevam na dobra druzba utre. Nie se nashetavme denes, sonce kolku sakash.

clock-img

24.03.2011, 17:09

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Лајкнато Сноу, епа веќе кога лајкате, еве ви линк и од мојот палавко КЛИК

Фала ти Мартинс мам, а за Мартин вечер ќе го добиеш лајкот, немам фб на работа
Убав сончев ден на сите ви посакувам, само за шетање е времево, а јас затворена в канцеларија, плус сонцево право в монитор ми свети, ниту можам да гледам, ниту да работамuser posted image

clock-img

24.03.2011, 17:19

clock-img

tinush

pencil-img

156

Lele shto znaci koga ne odish na rabota. Pa druzbata e vo sabota zadutre . Lele brukauser posted image

clock-img

24.03.2011, 17:20

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Лајкнато е за двете прекрасни се и двајцата сонценца user posted image , сончево е да ама овде дува ветер излеговме прееска малку и одма дома user posted image , колку сум тажна мм е на работа до 7 и вчера и денес и утре, ако е и сабота ќе си пукнам а ако не е ми вети дека ќе дојдеме на дружбата , само здравје се надевам нема да е па да ве запознаам , колку се радував спремив дури и алишта user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

24.03.2011, 17:32

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Пепелашка значи има шанси и вие да дојдете ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img