cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Рингеријада

clock-img

24.03.2011, 17:50

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Многу мали ама ако не е мм на работа ќе дојдеме user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

24.03.2011, 22:30

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Ajde moi vredni zenski,koja ke spremi kafe?!
Jas najposhteno ovie soncevi denovi gi iskoristiv za skitanje,Biserot i sekade okolu nego go svrtev najmalku tripati,site ljuljashki gi odsedov i sega mislam deka zasluzuvam kafe,neli?!user posted image

clock-img

24.03.2011, 22:37

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image

povelete koj drug e za kafe?user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

24.03.2011, 22:55

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

I jas ke pijam kafe zasto dolga nok me ceka si kupiv monistri denes i sega ima cela vecer obetki da pravamuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

24.03.2011, 23:03

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Јас додека ја успивав нина си дремнав малце, сега се мислам дали да станам од комп и да си легнам или пак да останам?!/ тешко прашање?!?!?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

24.03.2011, 23:04

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

a taka srcka napij se kafence i frli se na rabotauser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

25.03.2011, 01:47

clock-img

ikki

pencil-img

224

kako ste mi rr-rajki.. kone4no i jas na ringeraja da sednam malku da vidam kako e sto e, pozdrav do site sto ne spijat :)

clock-img

25.03.2011, 14:49

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Kaj ste site denes , sto ubav den, sigurno setate site na soncevo, jas na saemot za mebel trebase da idam denes ama se smeni planot ama vo nedela tamu sum da si napravam lezet na ociteuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

25.03.2011, 15:04

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Јас си бев на кафе и доручек со другарка, па дома ручек да направам и да средам малце, сега одиме да ја земеме нина и некаде ќе шетаме низ парк!
Имајте убав ден!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

25.03.2011, 15:08

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

И ние си се изнаигравме со Борјан, си зема детето топка, се изнатрча по паркот, беревме цвеќиња, па ги мирисавме... одма му се смени расположението, посмирен, повесел, све ме слушаше... сега нана, и јас се мислам дали да одморам малку, деновиве до 2 сабајле дремам, жива ненаспана сум....

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

25.03.2011, 15:41

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

dobar den eve me i mene me nemase malku imav problem so komjuterot sega se e vo red
kako ste se nadevam dobri ova vremeto se pomalku ne zadrzuva doma ne mami nadvor user posted image user posted image

zivej go sekoj dena kako posleden

clock-img

25.03.2011, 23:59

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

zenski,mnogu ste mi tivki nokva,da ne se spremate uste od sega za utre,znam  znam  ste legnale deneska porano,za da bidete posvezi utreuser posted image

clock-img

26.03.2011, 06:24

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Јас не легнав порано, ама затоа станав порано user posted image  user posted image  user posted image
Го пијам првото утринско кафенце и си читкам user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

26.03.2011, 07:51

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

dobro utro na site se spremate za druzbata a aj ubavo da si pomite pozdrav

zivej go sekoj dena kako posleden

clock-img

26.03.2011, 20:51

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Поздрав жени...кај сте???user posted image user posted image
п.с: Мацо да и’ се позлатат рацете на мајка ти што убави кифлички правиuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

27.03.2011, 09:37

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Добро утро женски. Повелете на зелник user posted image

clock-img

27.03.2011, 09:51

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Оф оф како што сум гладна а нема ништо по дома добро ќе ми дојде user posted image  Пакувај тепсијата и праќај наваму user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

27.03.2011, 10:02

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Следниот пат ви носам од зелникот на мајка ми. Да не се мајките неоти ќе каснеме нешто месено user posted image

clock-img

27.03.2011, 10:20

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Не провоцирај Палешкаuser posted image user posted image Немам време да правам, оти моментално чистам, а и до вечер ќе чистамuser posted image Само накратко да ве ѕирнам! Мм и Мартин вчера лом правеле...сите чинии и чаши извадени, цел под со храна, пелени на сред соба, играчките низ сите соби, креветите-бункери и не знам како успеале и терасите лом да ги направат!!
Може вчера бев ко на масажа, ама денес изгледа ко в теретана ќе бидамuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

27.03.2011, 10:24

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Мартинс мам тоа значи дека треба почесто да ги оставаш сами да се научат дека и без тебе мора да има ред user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

27.03.2011, 10:26

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Да ти кажам вчера у-ж-и-в-а-в, ама денес црно ми се пишеuser posted image user posted image Ќе размислам дали уште еднаш сами да ги оставамuser posted image А замисли цел ден шетале по кафиња, биле излезени?! Епа кога успеале да направат хаос не знам, ама таленти сеuser posted image user posted image

clock-img

27.03.2011, 10:30

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

И јас да ги оставев мислам исто ќе направеа, ама за жал не можев мм цела недела е по 12 саати на работа user posted image

clock-img

27.03.2011, 17:31

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Не провоцирај Палешкаuser posted image user posted image Немам време да правам, оти моментално чистам, а и до вечер ќе чистамuser posted image Само накратко да ве ѕирнам! Мм и Мартин вчера лом правеле...сите чинии и чаши извадени, цел под со храна, пелени на сред соба, играчките низ сите соби, креветите-бункери и не знам како успеале и терасите лом да ги направат!!
Може вчера бев ко на масажа, ама денес изгледа ко в теретана ќе бидамuser posted image user posted image

Тоа е цената на задоволствотоuser posted image , ти барем уживаше, кај мене кога го чува додека сум на работа истата слика ја наоѓам кога ќе си дојдам и јас се чудам како успеваат толку да направат лом!!

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

27.03.2011, 21:33

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Не провоцирај Палешкаuser posted image user posted image

Е добро ме потсети, имаше уште неколку парчиња од зелникот user posted image
Ти Мартинс мам знаеш да правиш зелник? Не верувам дури не пробам user posted image

clock-img

27.03.2011, 23:06

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Палешка зошто не можам да гласам за Миа во изборот на најлајк дете на фб?

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Последни статии

article-img