за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
О вчера сум добила супер совети а јас затвори компјутер и си продолжив со плачање, смотана сум не ја прочитав ни идејата со сладолед, добро за друг пат ќе ми се најде
11.04.2011, 10:19
penelopa
3419
Јуле ќе се навикнеш на почеток може ќе ти биде тешко после станува полесно . Ние денес почнуваме со кашички многу сум возбудена- прво ќе пробаме морковче
11.04.2011, 10:41
Olivia
1961
Julie vecer ke ja istreseme na trening cela negativna energija i smata znaes kolku mnogu ke se smeeme
11.04.2011, 12:40
AnnaMolly RR
6409
Женски, јас вчера од 11 до 22 часот бев прво на муслиманска веридба, па после на крштевка. Каква комбинација, а? На веридбата беше баш забавно, си гледав како ги прават обичаите, невестата 5 пати се пресоблече, мораше да ги облече сите фустани кои и ги подарила свекрвата. Мноооогу беа убави, особено тој едниот што го плетела свекрвата, како од некое списание беше. Единствено нешто што не ми се допадна беше јадењето во ресторанот, ориз, гулаш и копан се измешано во еден тањир. А на крштевка беше супер, бевме кај едни пријатели кои живеат во Италија, па дојдоа тука за крштевката на синчето. Гледам вчера сите сте се изнашетале, таков изгледа бил денот.
11.04.2011, 12:55
mila mama
1616
Здраво живо! Јас си го ставив ручекот да се прави, сега одмарам со РР Вчера не дека чистев, ама многу се уморив од шетање Јуле од кога е промената? Не се секирај, убаво е со дечко, не е убаво со маж
11.04.2011, 13:11
mama26
3977
zdravo zivo i od mene
opaa jule cestito ziveenje so deckoto ,,mi mirisa ova nesto na mene'
11.04.2011, 13:38
mama26
3977
tolku od mene idam jas pozdrav
11.04.2011, 13:52
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia
Julie vecer ke ja istreseme na trening cela negativna energija i smata znaes kolku mnogu ke se smeeme
одвааааааај чекам 6 часот
11.04.2011, 13:56
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama Јуле од кога е промената? Не се секирај, убаво е со дечко, не е убаво со маж
од скоро мила мама, месец и нешто... но на почеток неможев да дочекам да ја направам оваа променам а сега плачка станувам и јас незнам што сакам
Но добро да си знам да не барам со сила неубави работи за мажење нема ни да размислувам штом е толку страшно .
11.04.2011, 13:59
Maca25
7558
Јуле ич не е страшно, немој да се плашиш
11.04.2011, 14:20
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia
одвааааааај чекам 6 часот
уххх дури ви завидувам и јас треба да истресам, само не негативна енергија, туку газов да го раздрмам малку!
11.04.2011, 14:40
Палешка РР
7505
Јас сум денес отепана, како булдожер преку мене да поминал. Им велам на колешкиве да земам еден ден одмор, а од дома да излезам како за на работа и да појдам во некој хотел да се изнаспијам. Кај сум видела јас осум часа спиење
11.04.2011, 14:45
arh_diz
7198
Jas se odmoriv ubavo kaj majka mi .Ama sega tesko mene
11.04.2011, 14:51
Maca25
7558
arh_diz си насобрала сила и енергија кај мајка ти можеш ти. башка марко многу мирен ми се виде или?
11.04.2011, 14:53
arh_diz
7198
Bese miren ama go razgalija. Se nadevam deka sveki ke pomogne denoviove okolu nego
11.04.2011, 22:00
*miki mami*
579
zenski kaj bese temata za prvitr cekori nemozam da najdam koga pravevte stapalki kolacinja koga gi napraj prvite cekori ili koga pocna samostojno da odi moevo se pusta celo vreme ama ako go vika nekoj ili ako saka da zeme nesto neznam dali da pravam