за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
08.05.2011, 11:35
Martins mom
3342
Повелете неделно кафе за моите најмили рингерајки...И пријавете која каде била за викендов, каде ќе одите, како сте си поминале
08.05.2011, 13:29
arh_diz
7198
Fala za kafeto Martin mam Nie trgnavme na rucek vo edinstveniot makedonski restoran koj se otvori neodamna , no bidejki tuka e praznik ( pa makedonecot resil da praznuva) Pa moravme da odime vo drug restoran da ne ostaneme gladni.
08.05.2011, 13:42
Тања РР
2029
И јас ќе си сркнам едно кафенце Мартинс мам иако веќе се изладило Јас викендов, исто како и целата недела, сум турбо. Не сум спиена три дена, детево мое фатило некој ред да се буди во 2 а да заспива во 7 сабајле Синоќа бев на свадба кај една колешка па денес уморот ми се потенцира ептен.
08.05.2011, 14:27
Maca25
7558
ve molam pomagajte!!!!! nina padna i si ja udri ustata i ja rascepi malce sto da i stavam i tecese krv no prestana aj help
08.05.2011, 14:43
mama26
3977
maca istoto toa sto se stava na papoceto[ kaj bebinjata] mozes da stavis na pamukce i da tapkas na mestoto od iscepenoto..kako se vikase sega ne mi teknuva u momentov uff ,alkoholen rastvor
< Поракaта ја уредил mama26 -- 8.5.2011 14:50:08 >
08.05.2011, 14:48
mamamoni
492
Маца сеуште немам искуство со паѓањево, поискусниве мајки ќе кажат, побрзо да и помини на Нина устето , еве и јас ќе се почестам кафе, цела недела и јас турбо на работа бев на замена и оваа недела, па од утре ќе поуживам уште два месеци, само што си дојдовме од роденден со Софија, сега заспа па ќе ве дружам почесто од утре
08.05.2011, 15:56
Maca25
7558
Ги нема поискусните мамички, гарант некаде шетаат или спијат Ништо, и престана крварењето ама многу и е потечена устата и малце расцепена. Забите сите на број. Фала ви во секој случај.
08.05.2011, 16:02
AnnaMolly RR
6409
Леле, Нина, душа мала! Гревче. Штом престанало крвавењето, не е страшно. Ама сигурно ја боли устето :(
08.05.2011, 16:09
Maca25
7558
Ја боли и само го пипка и се мачка со лабело. Со мац-мац кремичка ( читај: лабело) вика ќе и поминело . Е кај најде денес да падне, си викам, утре треба да ги сликаат во градинка, а она со расцепена и потечена уста, ко тепач некој.
08.05.2011, 16:12
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
Е кај најде денес да падне, си викам, утре треба да ги сликаат во градинка, а она со расцепена и потечена уста, ко тепач некој.
08.05.2011, 16:18
Maca25
7558
Кај Филип ќе има сликање? Нина лани не ја сликаа, само што тргна во градинка, одеше само една недела и се разболе. И немаме слика до сега ниедна.
08.05.2011, 16:21
AnnaMolly RR
6409
Ништо не ми рекле за сликање. Ќе си прашам утре да знам, да го дотерам за првата слика од градинка
08.05.2011, 16:54
MamaOhrid
411
Стави и на Нина малку мраз на устето за да престане да потекува. Јас редовно во фрижидер си чувам мраз и кога и да падне и да се удри за да не му остане голема џумка, веднаш му ставам мраз.
08.05.2011, 17:03
Maca25
7558
Прво на лед ми текна, и одма земав марамче за да ставам лед во него, кога Нема лед. И не ми текнуваше што друго би можела да и ставам, па одма се обратив на Рингерајки.
08.05.2011, 17:07
MamaOhrid
411
Можеше да и ставиш парче замрзнато месо. Ќе го ставеше во марамче и немаше да примети.
09.05.2011, 06:58
Палешка РР
7505
Добро утро и пријатна работна недела ви посакувам. Надвор само што не заврнал снег
09.05.2011, 07:56
mama26
3977
dobro utro.. bas taka uste sneg fali,a denes sestrami ke mi dojde na nekolku dena,i sakav da prosetame ama pravec doma li ke bide ke vidime
09.05.2011, 09:12
Maca25
7558
Намест да се стоплува се повеќе и повеќе секој ден, ова се заладува. А јас во саботата извадив летни алишта на Нина и ги исправ ќе почекаат додека и ги облечам
09.05.2011, 09:27
arh_diz
7198
Dobro utro Bas cudno za ovoj period od godinata tamu da e ladno Tuka ne e tolku ladno normalno za Maj mesec za letni alista seuste ne e Maca kako e Nina I pomina li ustata
09.05.2011, 11:17
Tanjat7880
1256
Dobro utro dami,jas samo shto se vrativ od ucilishteto kade go zapishuvav mojot sin no prvo oddelenie!!!Tamu deteto se odnesuvashe ko STAREC se shto go prashaa odgovori so polni recenici,kaza shto pravel do sega,koja gradinka ja posetuval,koi jazici gi ucel im raskaza se od prvo do posledno,a jas mili moi ke se onesvestev od vozbuda,pocnaa racete da mi treperat,nemozev formularot da go poplolnam,imav tahikardija,vrtoglavici i se toa od vozbuda ili gordost ili koj znae od shto i sega molam nekoja da mi servira kafe da se opravam
09.05.2011, 11:20
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
Maca kako e Nina I pomina li ustata
Ја боли и само се мачка со лабело. Малку и спадна отокот, што е добро. Ама убаво ја расцепила.
09.05.2011, 11:24
Maca25
7558
Повели Тања кафе! Ајде нека му е со среќа запишувањето во училиште на твојот син! Само успеси да реди!
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 9.5.2011 11:29:54 >
09.05.2011, 11:26
Tanjat7880
1256
Fala ti Maca,da si docekash i ti a i sekoj drug shto treba toa da go pomine!! I kafevo ti e dobro e takvo mi treba
09.05.2011, 11:28
Olivia
1961
Tanja so sreka neka mu e na noviot ucenik ,mnogu uspesi da redi Mene vremevo me napnuva epten leto ide ili zima,nokeska grealica ukljucuvav smrznav brrrr,vcera sabajle na kratko mu se izraduvav na sonceto i op odma na vodno do vrv ama za nazad me fati dozdot nakisnav uste ne mozam da se stoplam