за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
еве ме и мене седам пред печка и да ве читнам на кратко а и да ве послужам со кикирики какви што грицкам
09.05.2011, 12:06
ferdunde
49
Tanjat so sreka neka mu e zapisuvanjeto vo uciliste. I nie treba da odime nedelava da se upiseme . Kade se upisavte vo koe uciliste ...nie vo Kiril Pejcinovik vo Kisela Voda...te molam samo kazi mi dali vi baraa kartonce od vakcinacii ili potvrda od maticen lekar za vakcini primeni?
pozdrav
09.05.2011, 12:25
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: ferdunde
Tanjat so sreka neka mu e zapisuvanjeto vo uciliste. I nie treba da odime nedelava da se upiseme . Kade se upisavte vo koe uciliste ...nie vo Kiril Pejcinovik vo Kisela Voda...te molam samo kazi mi dali vi baraa kartonce od vakcinacii ili potvrda od maticen lekar za vakcini primeni?
pozdrav
Fala ti,so srekja neka vi e i na vas,baraat samo potvrda od lekar so vpishani vakcinacii na potvrdata koja se vadi od kaj maticniot lekar i koja cini 250den
09.05.2011, 12:28
Tanjat7880
1256
A se zapishavme vo Ljuben Lape vo Aerodrom Blazesi vi na tie shto si imate pecki po doma,nie shto sme na centralno parno veke mesec dena smrznuvame!!!
09.05.2011, 12:29
ferdunde
49
Blagodaram Tanjat
09.05.2011, 12:57
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Blazesi vi na tie shto si imate pecki po doma,nie shto sme na centralno parno veke mesec dena smrznuvame!!!
Лелеее, а ние што се грееме на дрва, а ни се потрошиле дрвата Немојте да се смеете, ама од што ми е ладно се низ куќа што најдов дрвено-се’ изгорев, дури и капакот од стариот аквариум на мм, па сега дури нанка Мартин, ќе вртам низ дома да видам што би можела да пикнам во каминот за до вечер да ни биде топло Ако и утре е вакво времето...не знам...ќе почнам да крадам од комшии
09.05.2011, 13:20
Палешка РР
7505
Јас имам подобра идеја Мартинс мам
09.05.2011, 13:46
Martins mom
3342
Ауууу...како не се сетив
09.05.2011, 13:52
skorpijana
683
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: ferdunde
pozdrav
Fala ti,so srekja neka vi e i na vas,baraat samo potvrda od lekar so vpishani vakcinacii na potvrdata koja se vadi od kaj maticniot lekar i koja cini 250den
i jas sin mi go zapisav vo uciliste ama tuka kaj nas ne ja naplakaat potvrdata ja izvadiv od dispanzerot za inunizacija a ne od maticen prasajte kaj vas vo centrite
09.05.2011, 14:11
Olivia
1961
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Јас имам подобра идеја Мартинс мам
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
Ауууу...како не се сетив
Vie nemate pamet me iznasmeavte, znam na so mislite imam edno mlado drvce da ti dadam ke ti se najde posporo ke gori
09.05.2011, 14:53
Pepelaska *
3820
Женски како сте, ние конечно си се прибравме цела Македонија ја свртевме , супер ни беше Мартин беше многууу мирен уживанција дури мислам дека таму ми беше помирен и посмирен, бевме на крштевка во Гевгелија кумицао си бев , уф уште да можев топлината оттаму да ја донесам тука пошто вде е зима а таму беше преубаво, а на нив им беше ладно замислетееее,
09.05.2011, 16:41
Snowhite RR
5042
Иначе кај рековте дека ќе одите за Нова година?? Времево ко за Божик да се спрема, а не за лето Имам многу работа, после ќе ве читам што се случувало деновиве и ќе ви раскажам за викендов, сега успат така да ве поздравам Пријатен зимски упс пролетен ден
09.05.2011, 17:33
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia
Vie nemate pamet me iznasmeavte, znam na so mislite imam edno mlado drvce da ti dadam ke ti se najde posporo ke gori
Јас имам една средно стара дрвесина, има цела ноќ мекамски да гори. Ах умрев готово
< Поракaта ја уредил Палешка -- 9.5.2011 17:34:53 >
09.05.2011, 19:15
lukas
2148
zenski aj malku pomos kaj mozam da procitam za zalepvanje na kureto...na dete... nemozam da najdam,na lukas iszgleda mu e zalepeno nemame problem dodusa ama na sekoe vtoro mu se sucuvalo ova i izgleda ke treba da se odi na urolog da se otvori na sila ...aj pomos!!!
11.05.2011, 07:21
Snowhite RR
5042
Добро утро женски, еве сум прва смена на работа, колешкава касни не е уште дојдена, па реков да ве ѕирнам малку додека да дојди па да се организираме треба за работа, чувствувам напорен ден ќе биде Инаку не ви кажав, викендов првпат Михаил го оставивме да спие кај свеки, а ние со мм сами дома за прв пат откако е роден, додуша не беше цела ноќ, ама добро е и толку ко сме виделе
11.05.2011, 07:36
Палешка РР
7505
Добро утро и од мене
СуперSnowhite. И како спиел? Се будел, плачел? Те прашувам бидејќи и јас треба да ја оставам Миа дома да спие со мајка ми една ноќ, јас ќе одам во живот
11.05.2011, 08:22
mama26
3977
dobro utro zenski
11.05.2011, 08:51
nadica
4381
доброр утро и од мене еве ме по дома неможам крајот да си го најдам ми се случија мн работи кои ми го пореметија мирот и спокојот кои ги имав додека свеки и свекор ми се нагости
11.05.2011, 09:04
lukas
2148
dobar jutar i od mene....
11.05.2011, 10:19
Maca25
7558
Добро утро. Ние денес се успавме, па во 9 ја однесов нина во градинка (спиевме од 21.30 синоќа). Се наспавме убаво. Сега одам да го будам мм, и правец кај мајка ми малце.
11.05.2011, 12:17
Martins mom
3342
Оливиа, Палешка и сите останати што имаат огревен материјал по дома или на друго место, да го донесат кај мене Свеченото палење ќе се случува денес откако ќе заврне дождот Шала на страна и денес не е баш топло...кога ќе дојде летоооо????
11.05.2011, 12:22
arh_diz
7198
Martin mom se smenila klimata , tuka e super vremeto
11.05.2011, 12:26
Martins mom
3342
епа штом таму е убаво, да ви дојдеме на гости на 5-6 месеци башка и ќе го поштетиме огревниот материјал Што прави Марко? Ај арх_диз ставај по едно руско кафе
11.05.2011, 12:39
arh_diz
7198
5-6 meseci e mnogu Martins mom ke zaladi i toa ubavo ama narednive 3 meseci moze da dojdete Bevme na lulaski so Marko i zaspa Stavaj ti bitolsko kafe poubavo e