cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Рингеријада

clock-img

03.03.2011, 11:55

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Добра си ти, и маслинка имаш...user posted image ај ќе ископам некоја сардина за до ручек... а мм ако не ми донесе плата, му реков нема ручек user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

03.03.2011, 12:00

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Zaboravete na sendvicite ne se zdravi a i ke vi ja narusat linijatauser posted image leto ide

Биди тоа што си

clock-img

03.03.2011, 12:03

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

user posted image user posted image user posted image Пуста глад не се трпиuser posted image user posted image Џесика, што ќе правиш за ручек...дај некоја идеја за ручек без масрав?user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

03.03.2011, 12:08

clock-img

peperutka84

pencil-img

38

Da ve zamolam da mi kazete kako da si zakacam slikicka na profilot nekolku pati probuvam i ne saka

clock-img

03.03.2011, 12:09

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Martins mam recept od maz mi leb i vozduh user posted image

Биди тоа што си

clock-img

03.03.2011, 12:11

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ИЗВОРНА ПОРАКА: peperutka84

Da ve zamolam da mi kazete kako da si zakacam slikicka na profilot nekolku pati probuvam i ne saka

ТУКа прочитај

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

03.03.2011, 12:13

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Martins mam recept od maz mi leb i vozduh user posted image

user posted image user posted image user posted image Лебот дебелее, затоа јас ќе си останам на воздухuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Еднаш Џесика мислам дека на фб го имаше објавено вицот: „Жено, ти ај ќе јадиш ќотек за ручек, ама јас што ќе јадам?“

clock-img

03.03.2011, 12:14

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

user posted image user posted image user posted image Пуста глад не се трпиuser posted image user posted image Џесика, што ќе правиш за ручек...дај некоја идеја за ручек без масрав?user posted image

Па види сеа, кај мене секогаш се наоѓаат макарони, така да, коа се нема, макарони добро доаѓаат, а мм и онака ги јаде такви цели, голи, без ништо, ќе спржам виршла и решен е, супа има од вчера...user posted image   ко вчера што прочитав во темата Ручек, ловачки ручек, ко шта улови user posted image user posted image user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

03.03.2011, 12:17

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

ко вчера што прочитав во темата Ручек, ловачки ручек, ко шта улови user posted image user posted image user posted image

Па ние можеме така секој денuser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2011, 12:48

clock-img

mama26

pencil-img

3977

sto si praite devojcinja jas da ve sirnam pa na cistenje user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

03.03.2011, 12:50

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Мартинс мам многу добри сендвичиве, да знаеш како сме тинкл пред плата, фрижидеров празен, ми се пријаде сеа еден добар сендвич... да бев трудна ќе ви ги бришев сликиве user posted image user posted image user posted image

И да знаеш дека ќе ги бришамuser posted image user posted image user posted image user posted image .каков стрв ми направија,а само што јадев едни солени стапчиња од специјал ама некако не ме заситија,па си нарачав чоколадна крофна по колешкитеuser posted image user posted image user posted image .

Бај д веј.Џесика и нашиот фрижидер е за кречење вака пред земање на платаuser posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

03.03.2011, 12:51

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Туку и овие пирошкиве од денешниот рецепт како вкусно изгледаат,мммммммм

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

03.03.2011, 13:05

clock-img

kremco

pencil-img

414

lele piroskiteuser posted image porano gi pravev stalno mnogu se ubavi i uste so  tartar sos samo bez morkov gi pravev,sega im se mislam ama lebot go potrosiv stoeniot,ama imam domasno mesen od svekrvami sto mislite vie kakvi ke bidat piroski so takov leb?

clock-img

03.03.2011, 13:16

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Јас си дојдов кај моите и ич не ми е гајле за ручек, за чистење перење и слично, пауза еден ден user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

03.03.2011, 13:36

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Мартинс мам многу добри сендвичиве, да знаеш како сме тинкл пред плата, фрижидеров празен, ми се пријаде сеа еден добар сендвич... да бев трудна ќе ви ги бришев сликиве user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Страв ми е да ја отворам страницава од уплав што вкусно ќе ми се појави на екран user posted image  Не за друго, после проблем е, нема од кај да купам user posted image  Ќе гледам и лиги ќе ми течат user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

03.03.2011, 13:41

clock-img

Hunny

pencil-img

626

Баш кога решив да не јадам отворив на РР и ...И сега си јадам user posted image

clock-img

03.03.2011, 13:45

clock-img

maki1

pencil-img

321

denes site nesto gladni i strvni na rruser posted image user posted image user posted image

Pantai Rai

-Heraclitus

clock-img

03.03.2011, 13:45

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

хехе, ја уште не попуштам, решив денес доручекот да го спојам со ручек user posted image   мм добил плата денес, сеа ќе му речам без 2 фамилијарни пици да не ми доаѓа... а и ни треба една тема за диета... гладување, јали од принцип, јали од немање user posted image

clock-img

03.03.2011, 13:46

clock-img

maki1

pencil-img

321

така е Џесика ,лето иде треба да се вратиме во форма.

Pantai Rai

-Heraclitus

clock-img

03.03.2011, 13:47

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

хехе, ја уште не попуштам, решив денес доручекот да го спојам со ручек user posted image   мм добил плата денес, сеа ќе му речам без 2 фамилијарни пици да не ми доаѓа... а и ни треба една тема за диета... гладување, јали од принцип, јали од немање user posted image

user posted image user posted image user posted image  Е не си феееееееееееррр

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

03.03.2011, 13:49

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Desika zaboravila na sajtov deka imame i trudnici i strvniuser posted image user posted image

Биди тоа што си

clock-img

03.03.2011, 13:52

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

хахах, не знам, ја ниедна слика не сум залепила со храна, не за друго, и мене ми се пријадува, башка за трудниците user posted image

clock-img

03.03.2011, 13:56

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

хахах, не знам, ја ниедна слика не сум залепила со храна, не за друго, и мене ми се пријадува, башка за трудниците user posted image

Ne sum stavila ni jas nitu edna slika,em neznam da turam em zal za trudnicite

clock-img

03.03.2011, 14:01

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Џес пуштај 2-3 парчиња од фамилијарната да не се расправаме user posted image user posted image user posted image  Види мајката она да јаде на другарчињата да не даде user posted image

clock-img

03.03.2011, 14:24

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Јас не смеам да јадам 2 саати. иам лек на нервот од забот, забарката најтопло ја препорачувам на сите паничари, душата мислам и ја извадив вака: Мххххххх
таа: те боли?
јас: не бе онака да не дупчиш ептен длабоко!
после 10 секунди истото, само некој друг безвезе изговор. А мочкав и кога отидов пред да седнам и на одење.

Не знам тоа брмчалото како не ми го акна у око user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.