за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Luge samo mene mi e tesko, ili na site vi varira pritisokot?
незнам какво е таму времето ама овде е за никаде , да и мене ми варира де ми оди 80 со 60 де 90 со 50 ( мојот нормален) сите овие денови ми е така и се осеќам нервозно и изморено
06.06.2011, 20:25
Snowhite RR
5042
Не сум го мерела, ама главава ќе ми прсне мислам
06.06.2011, 20:37
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama Luge samo mene mi e tesko, ili na site vi varira pritisokot?
Јас веќе 2 недели со промениве на времево имам невидени вртоглавици, низок притисок и чувствувам омалаксаност. вештачки се држам - по 10 кафиња на ден за енергија. Па после при крај на ден ме маваат тахикардии.
06.06.2011, 20:46
mila mama
1616
Ova so tahikardiive epten me umara, osobeno navecer...
06.06.2011, 20:51
Maca25
7558
Исто и мене, не можам да издржам до 10 за да си легнеме со Нина. Ко будала одам низ дома и офкам, искачам на 5 мин на тераса да си ја оладам главата. Во саботата дури и ми се слоши дома, мислам дека ќе се онесвестев. И реков на Нина дека е време за спиење, беше 9 саат, таа послушно одма си облече пижамки и си легна.
06.06.2011, 22:35
mamamoni
492
еве девојки уште вас не ве почестив,роденден славам денес и годишнина од брак (2 во 1), конечно малку да ве читнам и си легнувам, повелете
06.06.2011, 22:39
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
Млаџи референт моментално учам, тотално појма немам како се прават налози за увоз/извоз и сл. Понатаму и преводи од мак на германски и обратно ќе правам.
Е, па исто сме работеле, само што јас правам налози за домашен пазар и фактури. Ако ти треба помош повикај пријател
06.06.2011, 23:03
Olivia
1961
Znaci se site se zalat so promenite na vremevo i staro i mlado koj da sretnam samo kuka od zamor, glavobolka, tahikardii, i jas sum takva skapana denes srcevo te mi cuka cudno
06.06.2011, 23:04
Maca25
7558
Ооо Палешка супер...озбилно ако имам некое прашање ти пишувам на тебе. мене сега се ми е шпанско село, ама се надевам дека ќе биде се ок и дека се учи брзо.
06.06.2011, 23:06
Maca25
7558
Може ли некој да ми каже што има од десна страна некаде под ребрата?! осеќам како некое отчукување внатре/!?!?!? да се вадам од памет или не?!?!
06.06.2011, 23:08
Natuska85
3613
Маца со среќа нека е новата работа, со лесно да тераш.Мамамони среќен роденден се најубаво ,многу ти се погодила тортата
Јас на кратко да ве зирнам,денес цел ден не спиеше,дали топло му беше,па ај го расоблеков малку,и кај 6 сме заспале и двајцата на спална,кома до 9,го бањавме,цицаше и еве го сега пак нана.Јас имам еден тон за пеглањееееееее .Одаааааммммм.Ве сите.
06.06.2011, 23:08
Џесика
2036
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia
Znaci se site se zalat so promenite na vremevo i staro i mlado koj da sretnam samo kuka od zamor, glavobolka, tahikardii, i jas sum takva skapana denes srcevo te mi cuka cudno
А јас се чудам зошто ме мрзи една прашина да забришам по дома... у секој случај заебано е, тахикардии немам, фала богу, ама омалаксана сум ептен...
06.06.2011, 23:10
Џесика
2036
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85
Маца со среќа нека е новата работа, со лесно да тераш.Мамамони среќен роденден се најубаво ,многу ти се погодила тортата
Јас на кратко да ве зирнам,денес цел ден не спиеше,дали топло му беше,па ај го расоблеков малку,и кај 6 сме заспале и двајцата на спална,кома до 9,го бањавме,цицаше и еве го сега пак нана.Јас имам еден тон за пеглањееееееее .Одаааааммммм.Ве сите.
А не се фалиш дека ти дојдов под пенџере кажи шо убаво си праевме муабет
06.06.2011, 23:13
Natuska85
3613
хаххаха даа,сега ти пишав баш на фб,и ај не само туку пишувајте нешто сакам да ве читам а имам за пеглањееееееееее
06.06.2011, 23:15
Olivia
1961
Mamamoni sreken rodenden i srekna gdisnina
07.06.2011, 08:36
temjana
1159
не можам очите да ги држам отворени, дремам на работа ми се спие ми се плаче. Дали е од времето или од бурниот свадбарски викенд навистина незнам, ама знам дека ми треба кревет под итно
07.06.2011, 09:16
Natuska85
3613
Темјана еве вака еден виртуелен кревет само за тебе
Ама пошто си на работа ќе ставам и едно кафе па ти бирај
07.06.2011, 09:23
arh_diz
7198
Mamamoni sreken rodenden i godisnina Temjana samo uste 3 dena ke dojde vikend ke se iznaspies
07.06.2011, 09:24
blond
1268
И јас сабајлево едвај станав да го испратам мм на работа. Се симнав надолу со затворени очи, мочкав со затворени очи и на крај парите што тој ми ги даде да ги ставам кај мене (а не беа малку) јас сум ги оставила во ходник пред влезната врата И тоа си легнавме синоќа во 11.30 (одамна така рано не сме легнале), ама нели дека ми се разболе мажето, па по него станував цела ноќ да го проверувам како е. И еве сега комшии тука почнаа да се караат, па јас не можам да спијам. За малку ми фалеше да се јавам на колегите да дојдат да ги опоменат Сума сумарум, спие ми се, плаче ми се
07.06.2011, 09:34
Natuska85
3613
Блонд за тебе не ставам кревет пошто си си дома,ама еве едно хепи кафенце за расонување
Јас нешто расположена сабајлево,сигурно дека не сум баш спиена .Синоќа не ми се спиеше и до кај 2 пеглав со паузи на нет нормално , и станував во 4 и 7 да цица бебулето,па еве сега го чекам кај и да е да ја пушти сирената пак .
07.06.2011, 11:03
temjana
1159
натушкеее ти благодарам за креветот немаш појма како би се спружила веднаш, таман наместен само мене како да ме чека ама и кафето морам да ти признаам ми помогна доста, одма поинаку е бидејќи од пријатели е дадено со мерак направено
07.06.2011, 11:15
Martins mom
3342
Ајде Мацо, паметна си ти, брзо ќе научиш и ќе се вклопиш. А штом ти е се’ на една улица - подобри услови не можеа да бидат ! Среќно!!!
07.06.2011, 11:25
blond
1268
Ох Натушке, фала на кафето. Туку, има овде некоја струмичанка ? Да си се дружниме во двор на кафенце ?
07.06.2011, 16:33
Martins mom
3342
Вецкаср, Капина ...и Тања
07.06.2011, 16:35
Olivia
1961
Martins mom da ne zaboravi deka veckasr i kapina e eden ist lik