cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Рингеријада

clock-img

06.06.2011, 19:42

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama

Luge samo mene mi e tesko, ili na site vi varira pritisokot? user posted image

незнам какво е таму времето ама овде е за никаде , да и мене ми варира де ми оди 80 со 60 де 90 со 50 ( мојот нормален)
сите овие денови ми е така и се осеќам нервозно и изморено

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

06.06.2011, 20:25

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Не сум го мерела, ама главава ќе ми прсне мисламuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

06.06.2011, 20:37

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama
Luge samo mene mi e tesko, ili na site vi varira pritisokot? user posted image

Јас веќе 2 недели со промениве на времево имам невидени вртоглавици, низок притисок и чувствувам омалаксаност. вештачки се држам - по 10 кафиња на ден за енергија. Па после при крај на ден ме маваат тахикардии.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

06.06.2011, 20:46

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

Ova so tahikardiive epten me umara, osobeno navecer...user posted image  

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

06.06.2011, 20:51

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Исто и мене, не можам да издржам до 10 за да си легнеме со Нина. Ко будала одам низ дома и офкам, искачам на 5 мин на тераса да си ја оладам главата. Во саботата дури и ми се слоши дома, мислам дека ќе се онесвестев. И реков на Нина дека е време за спиење, беше 9 саат, таа послушно одма си облече пижамки и си легна. user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

06.06.2011, 22:35

clock-img

mamamoni

pencil-img

492

еве девојки уште вас не ве почестив,роденден славам денес и годишнина од брак (2 во 1), конечно малку да ве читнам и си легнувам, повелете
user posted image user posted image user posted image

Daughters are another version of yourself, but only better !

clock-img

06.06.2011, 22:39

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Млаџи референт user posted image моментално учам, тотално појма немам како се прават налози за увоз/извоз и сл. Понатаму и преводи од мак на германски и обратно ќе правам. 

Е, па исто сме работеле, само што јас правам налози за домашен пазар и фактури. Ако ти треба помош повикај пријател user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

06.06.2011, 23:03

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Znaci se site se zalat so promenite na vremevo i staro i mlado koj da sretnam samo kuka od zamor, glavobolka, tahikardii, i jas sum takva skapana denes srcevo te mi cuka cudno user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

06.06.2011, 23:04

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ооо Палешка супер...озбилно ако имам некое прашање ти пишувам на тебе. user posted image мене сега се ми е шпанско село, ама се надевам дека ќе биде се ок и дека се учи брзо.

clock-img

06.06.2011, 23:06

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Може ли некој да ми каже што има од десна страна некаде под ребрата?! осеќам како некое отчукување внатре/!?!?!? да се вадам од памет или не?!?!

clock-img

06.06.2011, 23:08

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Маца со среќа нека е новата работа, со лесно да тераш.Мамамони среќен роденден се најубавоuser posted image ,многу ти се погодила тортатаuser posted image

Јас на кратко да ве зирнам,денес user posted image цел ден не спиеше,дали топло му беше,па ај го расоблеков малку,и кај 6 сме заспале и двајцата на спална,кома до 9,го бањавме,цицаше и еве го сега пак нана.Јас имам еден тон за пеглањееееееееuser posted image user posted image user posted image user posted image .Одаааааммммм.Ве user posted image сите.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

06.06.2011, 23:08

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Znaci se site se zalat so promenite na vremevo i staro i mlado koj da sretnam samo kuka od zamor, glavobolka, tahikardii, i jas sum takva skapana denes srcevo te mi cuka cudno user posted image

А јас се чудам зошто ме мрзи една прашина да забришам по дома... user posted image у секој случај заебано е, тахикардии немам, фала богу, ама омалаксана сум ептен...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

06.06.2011, 23:10

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Маца со среќа нека е новата работа, со лесно да тераш.Мамамони среќен роденден се најубавоuser posted image ,многу ти се погодила тортатаuser posted image

Јас на кратко да ве зирнам,денес user posted image цел ден не спиеше,дали топло му беше,па ај го расоблеков малку,и кај 6 сме заспале и двајцата на спална,кома до 9,го бањавме,цицаше и еве го сега пак нана.Јас имам еден тон за пеглањееееееееuser posted image user posted image user posted image user posted image .Одаааааммммм.Ве user posted image сите.

А не се фалиш дека ти дојдов под пенџере user posted image кажи шо убаво си праевме муабет user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

06.06.2011, 23:13

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

хаххаха даа,сега ти пишав баш на фб,и ај не само туку пишувајте нешто сакам да ве читам а  имам за пеглањееееееееееuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.06.2011, 23:15

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Mamamoni sreken rodenden i srekna gdisninauser posted image

user posted image

clock-img

07.06.2011, 08:36

clock-img

temjana

pencil-img

1159

не можам очите да ги држам отворени, дремам на работа ми се спие ми се плаче. Дали е од времето или од бурниот свадбарски викенд навистина незнам, ама знам дека ми треба кревет под итноuser posted image

clock-img

07.06.2011, 09:16

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Темјана еве вака еден виртуелен кревет само за тебеuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Ама пошто си на работа ќе ставам и едно кафе па ти бирајuser posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

07.06.2011, 09:23

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Mamamoni sreken rodenden i godisnina
Temjana samo uste 3 dena ke dojde vikend ke se iznaspiesuser posted image

Биди тоа што си

clock-img

07.06.2011, 09:24

clock-img

blond

pencil-img

1268

И јас сабајлево едвај станав да го испратам мм на работа. Се симнав надолу со затворени очи, мочкав со затворени очи и на крај парите што тој ми ги даде да ги ставам кај мене (а не беа малку) јас сум ги оставила во ходник пред влезната врата user posted image
И тоа си легнавме синоќа во 11.30 (одамна така рано не сме легнале), ама нели дека ми се разболе мажето, па по него станував цела ноќ да го проверувам како е. И еве сега комшии тука почнаа да се караат, па јас не можам да спијам. За малку ми фалеше да се јавам на колегите да дојдат да ги опоменат user posted image
Сума сумарум, спие ми се, плаче ми сеuser posted image

clock-img

07.06.2011, 09:34

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Блонд за тебе не ставам кревет пошто си си дома,ама еве едно хепи кафенце за расонувањеuser posted image

user posted image

Јас нешто расположена сабајлево,сигурно дека не сум баш спиенаuser posted image .Синоќа не ми се спиеше и до кај 2 пеглав со паузи на нет нормалноuser posted image , и станував во 4 и 7 да цица бебулето,па еве сега го чекам кај и да е да ја пушти сирената пакuser posted image .

clock-img

07.06.2011, 11:03

clock-img

temjana

pencil-img

1159

натушкеее ти благодарам за креветотuser posted image немаш појма како би се спружила веднаш, таман наместен само мене како да ме чекаuser posted image ама и кафето морам да ти признаам ми помогна доста, одма поинаку е бидејќи од пријатели е дадено со мерак направеноuser posted image

clock-img

07.06.2011, 11:15

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Ајде Мацо, паметна си ти, брзо ќе научиш и ќе се вклопиш. А штом ти е се’ на една улица - подобри услови не можеа да бидат ! Среќно!!!

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

07.06.2011, 11:25

clock-img

blond

pencil-img

1268

Ох Натушке, фала на кафето.
Туку, има овде некоја струмичанка ? Да си се дружниме во двор на кафенце ?

clock-img

07.06.2011, 16:33

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Вецкаср, Капина ...и Тања user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

07.06.2011, 16:35

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Martins mom da ne zaboravi deka veckasr i kapina e eden ist lik  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img