за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
07.06.2011, 21:35
temjana
1159
епа таман може да се дружат исто тело делат СЕ шалам да не се навреди некој, ве молам не ми зимајте за зло
07.06.2011, 21:44
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
Вецкаср, Капина ...и Тања
и 4тата ја заборави. нема пристап на форум, ама во кафана има
07.06.2011, 22:39
Hunny
626
Абе жени откако се породија Натушка и Беатрис никој не чести ништо Зар сите сте на диета?
07.06.2011, 22:42
Viktori
5329
pa treba li da si gi vratat liniite? Ligi li da im praime?
07.06.2011, 22:44
Olivia
1961
Hanny Ti samo pobaraj netso , ke pocastime, a i ne menja niso po poragajot na Natuska i Beatris sekad se raspolozeni za lapacka , eve od mene tulumbi.
07.06.2011, 23:34
Natuska85
3613
Е Оливиа стварно не си другар,отварам рр и директ рингеријада и на цел екран 2 тулумби,па мајката поголема слика не си можела да ставиш????? И немав каде отидов си земав две чоколатца атлантис,тоа најдов и еве сега ги шмукам за подолго да ми изгледа дека ги јадам .
Ти се направи авион и сега нас прави ни тука лиги
07.06.2011, 23:41
Olivia
1961
Natuske ke kazes deka sum se napravila avion koga ke me vidis a ne se na sliki se gledame kako ti u Avstralija a ja u neznam kade , neka pomine nedelava turbo sum pa cekam da ve vidam so Kristijam
07.06.2011, 23:48
Natuska85
3613
Нееее срцка се гледа по сликите остави ти тоа,како што се гледа кај мене дека образите ми ги снема ама цело тело ми е преоформено и не си се "аресум" ич (ова по гевгелиски) .Ајде викендот Кристијан го носиме во Гевгелија на шетање,па од понеделник те чекаме да ни дојдеш да не видиш
07.06.2011, 23:55
Viktori
5329
Јас се шлепам со Оливија! :))) Си се канам бе сама око не ми трепнува! И тулумба ќе ти донесам!
Оливија, јас сум во четврток слободна денски. Ајде кафе да правиме или сладолед или шо било!
< Поракaта ја уредил виктори -- 7.6.2011 23:56:10 >
08.06.2011, 08:39
penelopa
3419
Добро утро, кај нас денес прав есенски врнежлив ден- јас само би спиела ама син ми има друг план Ставам кафе да се расониме
08.06.2011, 08:43
temjana
1159
мммм кафенце може и ќе ми помогне да го разбудам мозокот Неделава не ме бидува дал е до времето или до турбо викендот незнам, ама знам дека едвај чекам четврток да дојде после 16часот
08.06.2011, 08:46
skorpijana
683
ova kafeto ne da mi dobro dojde super umorna sum nemam vreme da ve citam vtora smenba na rabota sum od sabjle so decata pozdrav i ubav den
08.06.2011, 08:59
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
Јас се шлепам со Оливија! :))) Си се канам бе сама око не ми трепнува! И тулумба ќе ти донесам!
И јас се шлепам . И не тулумби, цела слаткарница ќе ја донесам
08.06.2011, 10:08
fioona
19
najdobro mi e sabajle ko ke stanam si varam kafence , go vklucuvam pc i pravo na saajtot RINGERAJA, I TAKA DENOT MI EDI POSLE SE KAKO STO TREBA BEZ NERVOZA INACE KOGA VESTERKATA E DOMA MORAM DA I VARAM I NA NEA KAFE I MORAM DA JA TRPAK SABOTATA I NEDELATA KOGA ONA E DOMA da i pravam doruceci da i serviram da pravam domasen lep pa rucek , a vaka od pon do petok super mie i so vas sis e druzam uste da si bevme komsiki site uhuuuuu super ke bese,
08.06.2011, 10:27
annie
187
добро утро и од мене!!! јас малку каснам со доручекот ама ајде кој е гладен нека повели!
08.06.2011, 10:35
blond
1268
Aјде добар ден од мене (ранобудник сум, од 7.30 сум станата).
Си го пијам дури сега утринското кафенце. Повелелееее на ладно нес. Воедно и ви праќа по една клоца на сите