за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Јас се шлепам со Оливија! :))) Си се канам бе сама око не ми трепнува! И тулумба ќе ти донесам!
И јас се шлепам . И не тулумби, цела слаткарница ќе ја донесам
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
Dobro utro denes mnogu jadenje na RR zeni leto toaga treba da vnimavame na linijata:) I jas sakam kaj Natuska ama ovoj pat sigurno nemozam
Ќе ве чекам од понеделник да се организирате,ама глејте да не сте ми донеле тулумби .Виктори ама правени сакам по денешниот рецепт на рр со е,шо викаш??
Арх оти да неможеш,кога доаѓаш Мк???
08.06.2011, 14:33
arh_diz
7198
Na 15 Juni.Ama ako napravi viktori tulumbi ke dojdam samo poradi niv :) Sakame na odmor na 17 da odime poradi toa ne ke mozam .
09.06.2011, 14:00
blond
1268
Женски, еве од мене денес еден специјалитет
Mхм, да, ептен сличен на овој е. Бујрум
09.06.2011, 14:25
prettygirl
398
mhmhmhm za merak...mi idi preku monitor da si kasnam
09.06.2011, 14:31
Natuska85
3613
Блонд може и за мене едно парче .Јас се спремам од сабајле на рати со ова бебулево,го чекаме мм од работа и ќе одиме за Гевгелија,малку на гости кај баба и дедо
09.06.2011, 16:03
Olivia
1961
Natuske ubavo pominete si kaj baba i dedo
09.06.2011, 18:51
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
Јас се шлепам со Оливија! :))) Си се канам бе сама око не ми трепнува! И тулумба ќе ти донесам!
И јас се шлепам . И не тулумби, цела слаткарница ќе ја донесам
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
Dobro utro denes mnogu jadenje na RR zeni leto toaga treba da vnimavame na linijata:) I jas sakam kaj Natuska ama ovoj pat sigurno nemozam
Ќе ве чекам од понеделник да се организирате,ама глејте да не сте ми донеле тулумби .Виктори ама правени сакам по денешниот рецепт на рр со е,шо викаш??
Арх оти да неможеш,кога доаѓаш Мк???
аа и јас сакам кај Кристијан! Кажувајте кое време ќе идете!!!
09.06.2011, 18:55
Martins mom
3342
И ја ти идам од Битола Натуске, така да си знаеш
09.06.2011, 18:58
arh_diz
7198
Jas ke ve pocas_tam virtuelno kafe i torta se razbira bez slika( da ne vi tecat ligi) denes slavime godisnina so mm. Natuska najdobro restoran da iznajmi ke dojde cela RR
< Поракaта ја уредил arh_diz -- 9.6.2011 18:59:36 >
09.06.2011, 19:01
Maca25
7558
Честито арх диз ( не можам долна црта да најдам , више не гледам). нека ви се множат годините поминати со многу љубов, разбирање, убваи моменти па и уште едно детенце . Уф што би каснала сега некоја убава овошна торта ( ама вистинска, не виртуелна).
09.06.2011, 19:09
Maca25
7558
Заврши мојата прва работна недела !
09.06.2011, 23:32
Pepelaska *
3820
знаеш ти кога се оди на работа кога има продолжен викенд и како си помина
10.06.2011, 00:35
nadica
4381
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
знаеш ти кога се оди на работа кога има продолжен викенд и како си помина
да на маца заврши а мојата има уште 2 дена и тоа утре оти е празник и продолжано работно време гратис од газдата
10.06.2011, 12:42
lukas
2148
zenski jas da se pofalam si bev vcera na 10 godisnina od matura i si pomionav preubavo evo edna slika da vidite kako izgledav...pozzzzzzzzzzz.i sorry sto ne ve druzam mnogu ama imam majstori niz doma i so deteo znaete..i sega tro gi klavav slikite i taka...
10.06.2011, 13:29
Martins mom
3342
ааа многу убава Лукас
10.06.2011, 13:31
blond
1268
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas
zenski jas da se pofalam si bev vcera na 10 godisnina od matura i si pomionav preubavo evo edna slika da vidite kako izgledav...pozzzzzzzzzzz.i sorry sto ne ve druzam mnogu ama imam majstori niz doma i so deteo znaete..i sega tro gi klavav slikite i taka...
Баш си стокмена за на годишнина од матура.
Туку, денес на моето мени е цел ден сладолед. Прво го изедов оној што ми остана од вчера, а денес ќе правам домашен. И тоа со коцки чоколадо. Па комшивки повелелееееее
10.06.2011, 16:13
Палешка РР
7505
Девојки, не туку ставајте слики од нет, дајте домашна слика од торта па и некој рецепт. Не вака напразно лиги ми течат
10.06.2011, 16:48
blond
1268
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Девојки, не туку ставајте слики од нет, дајте домашна слика од торта па и некој рецепт. Не вака напразно лиги ми течат
Кажувај само каква торта сакаш (лесна, потешка,м поефтина)...
10.06.2011, 17:00
Палешка РР
7505
Не пребирам многу Ајде да ја збогатиме РР со наши рецепти
10.06.2011, 19:34
Olivia
1961
Paleska jas ti spremam nekolku recepti so fotografii , samo da gi pominat nekolku dena da gi spremam pa da gi slikam, nemozam tolku recepti da spremam vo eden den , ne za drugo ke se prejadam
10.06.2011, 22:44
Палешка РР
7505
Па не мора да ги јадеш, спремај, фотографирај и праќај по брза пошта во ПП.
Очекуваме твои рецепти Оливиа
11.06.2011, 22:16
Martins mom
3342
Кај сте бе женски, сабота ли е шо ли е...Ај која што пие, повелете
11.06.2011, 23:18
AnnaMolly RR
6409
Женски, јас се спремам за утре. Ќе правиме крштевка+роденден на Филип. На 13 му е роденден, ама се паѓа во понеделник, па решивме утре (на 12) да прославиме. Едвај чекам!
Ќе ве почастам на 13 како што му е ред
11.06.2011, 23:21
nadica
4381
убаво да си поминете анамоли па да ставис слики да ве видиме
11.06.2011, 23:28
nadica
4381
еве ме и мене да ме видите на 10годишнина од матура