cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Рингеријада

clock-img

11.06.2011, 23:32

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Како тинејџерка си, Надица. Се гледа по твоето расположение дека супер си поминала.

Live and let live

clock-img

11.06.2011, 23:43

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Како тинејџерка си, Надица. Се гледа по твоето расположение дека супер си поминала.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

11.06.2011, 23:48

clock-img

Hunny

pencil-img

626

Жени како сте? Јас сега седнав на интернет и прочитав дека загинал српскиот пејач Дарко Радовановиќ. Не му ја слушав музиката, но жално е колку луѓе умираат по патиштата. Ме потсети на нашиот Тоше. Нека почива во мир! user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.06.2011, 18:58

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ау, надица, прекрасна си билаuser posted image
Анамоли, среќна крштевка на Филип !!!

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

12.06.2011, 22:12

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

ПРЕУБАВО си поминавме на крштевка и роденден! Ќе ставам слики штом ќе го земеме це-дето од фотографот. Утре му е роденден на Филип, па пак ќе имаме дома гости.

Live and let live

clock-img

12.06.2011, 22:18

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

AnnaMolly neka e ziv,zdrav i sreken Filip,cestitki za krstevkata I neka ima Sreken Rodenden utre i mnogu ljubov od mama i tato, cekame sliki user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

12.06.2011, 22:35

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Ана Моли еве и тука среќна крштевка на Филипче,гордост мамина и татина да е. Јас еве на кратко да ве зирнам,супер си поминавме викендов во Гевгелија,времето малку не ни се погоди за шетање многу дуваше ама и домче убаво ни беше со баба и дедо.Сега чекам машината да заврши и да му ја легнам кома сумuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

12.06.2011, 22:38

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Среќна крштевка Филип вечно име , а роденден утре ќе честитаме, и јас еве се спремам за спиење вчера бевме до Охрид се изнашетавме user posted image  се изнарадува бевме кај една негова мала братучетка иако одвај го убедивме мм да не носи , денес имавме гости и сега немам сила ни да се истуширамuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

13.06.2011, 09:30

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

AnnaMolly, среќна крштевка и среќен роденден на Филип!
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

13.06.2011, 09:34

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Еве од мене и кафе, повелете почестете се!
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

13.06.2011, 10:59

clock-img

Hunny

pencil-img

626

Среќен роденден Филип user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2011, 11:02

clock-img

mama26

pencil-img

3977

hunny tuka sum samo so detevo sve visam nadvor,,ne se gubam neeeeeuser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

13.06.2011, 13:08

clock-img

Hunny

pencil-img

626

Ако, на убаво време дома не се седи. Само што последниве денови зафркава времевоuser posted image

clock-img

13.06.2011, 16:22

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Dobar den zenski, konecno ubav den ama jas domicka go pominav meseto me boli, pa sega cekam gosti i ke pravam palacinki pa aj da ze zamezite i vie user posted image user posted image

clock-img

13.06.2011, 16:28

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Фала за палчинките, Оливиа. А еве за тебе едно чајче.
user posted image

Мама26 и ние нон стоп сме надвор. Матеа, само ме влече накај вратата и одма мавта за чао. На вакво време никако не им се седи дома на децава.

clock-img

14.06.2011, 08:29

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

user posted image

user posted image

повелете женски кафе и сендвичиња, денес ни се поремети од сабајле Мартин стана од 7 тоест го разбуди тропањето на баба му и дедо му и заспа сега а сега требаше да стане, сега цел ден наопаку ќе ни е ама нема врска ,да ви се пофалам ни стигна кујната конечноооо одвај чекаме да се досреди и да си одимеuser posted image ,

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

14.06.2011, 08:39

clock-img

Hunny

pencil-img

626

Честито кујна Пепелашка и побрзо вселување во новата дома user posted image user posted image user posted image
Нема ранобудни денескаuser posted image Јас ко божем на работа,ама си заседнав на интернет, колегиве мислат којзнае што работам на компјутеровuser posted image

clock-img

14.06.2011, 08:39

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Леле колку ми се јаде, Пепелашка! Лиги ми потекоа.
Ај со здравје да си ја користите новата кујна и што поскоро да си се вселите во новата дома user posted image

Live and let live

clock-img

14.06.2011, 10:11

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Со здравје да си ги користите и кујната и купатилото Пепелашка! Ти пишав и во темата за Мебел, ај ако сакаш види.

clock-img

14.06.2011, 18:41

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

AnnaMolly gi gledav slikite na FB od Filip , masala kolku porasnal, e sega koga ke go vidam ke podrazmislam dali ke go drzam vo race user posted image , sonce ubavo tojbubi go od mene!!!
Pepelaska mnogu ubav dizajn, so radosti da si ziveete vo novata doma.

clock-img

14.06.2011, 18:43

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Е, пораснал. Сега е големо ѕверче, не мало user posted image

Live and let live

clock-img

14.06.2011, 19:25

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Ајде и јас да ви се пофалам, вчера му го одобрија кредитот на свекрва ми, па сега почнуваме да го правиме спратот од куќата, па во план сме, здравје боже, за неколку месеци да се вселиме, доста беше под кирија
Искрено од една страна се радувам затоа што ќе си бидиме во наше и плус ќе имам помош и низ дома и со детето, ама од друга страна се навикнавме сами и сега повторно назад, додуша пак ќе бидиме сами во посебен спрат ама сепак ќе бидат во близина и ќе се мешаат во се, ама тоа е, друг план имавме кога се земавме, ама домашниот есап на пазар не излегува тоа е тоа

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

17.06.2011, 20:33

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Женски што е ова слабо муабет во рингеријадата???user posted image Или нема кој да почасти нешто па да се отвори муабетот,гладно куче не лае аuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Еве јас конечно малку да одморам денес,додуша цел ден одмарам ама со user posted image на мене,нешто кенкаво беше денес и цел ден не спиеше,по 10-15 мин така.Татко му си дојде од работа и кома се и двајцата на спална.Јас малку се средував маска на коса,на лице,еве сега нозете ги држам во купка за нозе,се рекалсирам малку ако не сум спиена башuser posted image .Па да ве почастам нешто да се отвори муабет а?user posted image user posted image user posted image Банана сплит може?user posted image user posted image user posted image Повелеле

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

17.06.2011, 22:08

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Uf jas bi kasnala banana split. Cel send sum samo na kafe I cigari. Sabajle go operiraa filip pa cel send se guskame I setame niz bolnica za da ne place I da ne ja vadi infuzijata. Se e vo red I utre si odime doma. Jas da ve pozdravam malku od mob pisuvam I ke si legnam do filip samo sto zaspa.

Live and let live

clock-img

17.06.2011, 22:21

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

user posted image user posted image user posted image за Филип срце мало и мама , како помина со операцијата, ајде побрзо да се оправите и домче весели да си одите, поздравчиња од мене и мартин

Последни статии

article-img