за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Како тинејџерка си, Надица. Се гледа по твоето расположение дека супер си поминала.
11.06.2011, 23:43
nadica
4381
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly
Како тинејџерка си, Надица. Се гледа по твоето расположение дека супер си поминала.
11.06.2011, 23:48
Hunny
626
Жени како сте? Јас сега седнав на интернет и прочитав дека загинал српскиот пејач Дарко Радовановиќ. Не му ја слушав музиката, но жално е колку луѓе умираат по патиштата. Ме потсети на нашиот Тоше. Нека почива во мир!
12.06.2011, 18:58
Martins mom
3342
ау, надица, прекрасна си била Анамоли, среќна крштевка на Филип !!!
12.06.2011, 22:12
AnnaMolly RR
6409
ПРЕУБАВО си поминавме на крштевка и роденден! Ќе ставам слики штом ќе го земеме це-дето од фотографот. Утре му е роденден на Филип, па пак ќе имаме дома гости.
12.06.2011, 22:18
Olivia
1961
AnnaMolly neka e ziv,zdrav i sreken Filip,cestitki za krstevkata I neka ima Sreken Rodenden utre i mnogu ljubov od mama i tato, cekame sliki
12.06.2011, 22:35
Natuska85
3613
Ана Моли еве и тука среќна крштевка на Филипче,гордост мамина и татина да е. Јас еве на кратко да ве зирнам,супер си поминавме викендов во Гевгелија,времето малку не ни се погоди за шетање многу дуваше ама и домче убаво ни беше со баба и дедо.Сега чекам машината да заврши и да му ја легнам кома сум
12.06.2011, 22:38
Pepelaska *
3820
Среќна крштевка Филип вечно име , а роденден утре ќе честитаме, и јас еве се спремам за спиење вчера бевме до Охрид се изнашетавме се изнарадува бевме кај една негова мала братучетка иако одвај го убедивме мм да не носи , денес имавме гости и сега немам сила ни да се истуширам
13.06.2011, 09:30
Felly RR
7977
AnnaMolly, среќна крштевка и среќен роденден на Филип!
13.06.2011, 09:34
Felly RR
7977
Еве од мене и кафе, повелете почестете се!
13.06.2011, 10:59
Hunny
626
Среќен роденден Филип
13.06.2011, 11:02
mama26
3977
hunny tuka sum samo so detevo sve visam nadvor,,ne se gubam neeeee
13.06.2011, 13:08
Hunny
626
Ако, на убаво време дома не се седи. Само што последниве денови зафркава времево
13.06.2011, 16:22
Olivia
1961
Dobar den zenski, konecno ubav den ama jas domicka go pominav meseto me boli, pa sega cekam gosti i ke pravam palacinki pa aj da ze zamezite i vie
13.06.2011, 16:28
Felly RR
7977
Фала за палчинките, Оливиа. А еве за тебе едно чајче.
Мама26 и ние нон стоп сме надвор. Матеа, само ме влече накај вратата и одма мавта за чао. На вакво време никако не им се седи дома на децава.
14.06.2011, 08:29
Pepelaska *
3820
повелете женски кафе и сендвичиња, денес ни се поремети од сабајле Мартин стана од 7 тоест го разбуди тропањето на баба му и дедо му и заспа сега а сега требаше да стане, сега цел ден наопаку ќе ни е ама нема врска ,да ви се пофалам ни стигна кујната конечноооо одвај чекаме да се досреди и да си одиме ,
14.06.2011, 08:39
Hunny
626
Честито кујна Пепелашка и побрзо вселување во новата дома Нема ранобудни денеска Јас ко божем на работа,ама си заседнав на интернет, колегиве мислат којзнае што работам на компјутеров
14.06.2011, 08:39
AnnaMolly RR
6409
Леле колку ми се јаде, Пепелашка! Лиги ми потекоа. Ај со здравје да си ја користите новата кујна и што поскоро да си се вселите во новата дома
14.06.2011, 10:11
Felly RR
7977
Со здравје да си ги користите и кујната и купатилото Пепелашка! Ти пишав и во темата за Мебел, ај ако сакаш види.
14.06.2011, 18:41
Olivia
1961
AnnaMolly gi gledav slikite na FB od Filip , masala kolku porasnal, e sega koga ke go vidam ke podrazmislam dali ke go drzam vo race , sonce ubavo tojbubi go od mene!!! Pepelaska mnogu ubav dizajn, so radosti da si ziveete vo novata doma.
14.06.2011, 18:43
AnnaMolly RR
6409
Е, пораснал. Сега е големо ѕверче, не мало
14.06.2011, 19:25
Snowhite RR
5042
Ајде и јас да ви се пофалам, вчера му го одобрија кредитот на свекрва ми, па сега почнуваме да го правиме спратот од куќата, па во план сме, здравје боже, за неколку месеци да се вселиме, доста беше под кирија Искрено од една страна се радувам затоа што ќе си бидиме во наше и плус ќе имам помош и низ дома и со детето, ама од друга страна се навикнавме сами и сега повторно назад, додуша пак ќе бидиме сами во посебен спрат ама сепак ќе бидат во близина и ќе се мешаат во се, ама тоа е, друг план имавме кога се земавме, ама домашниот есап на пазар не излегува тоа е тоа
17.06.2011, 20:33
Natuska85
3613
Женски што е ова слабо муабет во рингеријадата??? Или нема кој да почасти нешто па да се отвори муабетот,гладно куче не лае а .Еве јас конечно малку да одморам денес,додуша цел ден одмарам ама со на мене,нешто кенкаво беше денес и цел ден не спиеше,по 10-15 мин така.Татко му си дојде од работа и кома се и двајцата на спална.Јас малку се средував маска на коса,на лице,еве сега нозете ги држам во купка за нозе,се рекалсирам малку ако не сум спиена баш .Па да ве почастам нешто да се отвори муабет а? Банана сплит може? Повелеле
17.06.2011, 22:08
AnnaMolly RR
6409
Uf jas bi kasnala banana split. Cel send sum samo na kafe I cigari. Sabajle go operiraa filip pa cel send se guskame I setame niz bolnica za da ne place I da ne ja vadi infuzijata. Se e vo red I utre si odime doma. Jas da ve pozdravam malku od mob pisuvam I ke si legnam do filip samo sto zaspa.
17.06.2011, 22:21
Pepelaska *
3820
за Филип срце мало и мама , како помина со операцијата, ајде побрзо да се оправите и домче весели да си одите, поздравчиња од мене и мартин