за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ајде рингерајки станувајте, време е за кафееее!!!! Јас си направив едно макијатце и си пијам на работа, мир и тишина додека не дојдат сите колеги
24.06.2011, 10:00
AnnaMolly RR
6409
Фала, Мацо. Јас сум на работа од 8, ама ме мрзи да станам да си направам кафе. Секој ден сум сама од 8 до 10 и кога ќе седнам на компјутер, ме мрзи во кујна да одам. Ќе почекам колешката да дојде за десетина минути, таа е задолжена за кафе.
24.06.2011, 10:05
AnnaMolly RR
6409
Еј, со колешкиве се договоривме секој ден да имаме „themed wallpaper“ Работиме со телевизиски преводи, најчесто за Animal Planet и секој ден гледаме разни животињи, па решивме секој ден да си ставаме по некое животинче на десктоп. Завчера имавме пеперутки, вчера мачиња, а денес е ред на мајски бумбар
29.06.2011, 11:23
Maca25
7558
Абе никој кафе да направи тука!?!?! Жени каде сте?
29.06.2011, 11:26
tinush
156
Секој си ја брка својата работа. Ај напрај па и јас ќе се напијам
29.06.2011, 11:31
skorpijana
683
kako ste devojki ve citam ama nemam vreme da vi pisam kako ste imajte ubav den jas odam da gi ustijam i od 2 na rabota pozdrav
29.06.2011, 11:32
Maca25
7558
еве пуно кафиња...па навалете..има за сите по 2-3
29.06.2011, 11:33
Maca25
7558
јас одмарам малце, станав во 6.30 и бев на лекар..пак. сега некако ни е тивко на работа па ќе ве дружам малце!
29.06.2011, 11:39
AnnaMolly RR
6409
Ние моментално сме на пауза од работа. Јадеме. Јас си направив ладен сендвич со краставичка, кромид, сенф и кечап Да се најадам па ќе се послужам со кафенце.
29.06.2011, 11:54
mila mama
1616
Zdravo i od mene! Maca kafencevo pogodeno pladnevno Petka!
< Поракaта ја уредил mila mama -- 29.6.2011 11:57:16 >
29.06.2011, 12:14
Natuska85
3613
И јас сум тука ама не ми се пие кафе,ми се јадеееееее,а сакам малку да припазувам на јадењево,ама тешко ми оди.Сабајле мусли со млеко јадев ама не ми беа по кејф баш
29.06.2011, 20:17
Viktori
5329
ајде кој е за кафе. Планирам да мавнам едно две три, па да легнам малку. Ми се сведоа деновите на посо, куча, ми се плаче...
29.06.2011, 20:21
Maca25
7558
Јас сум за тоа со пена што е на работа една колешка ми прави такво многу убаво кафе и јас сум посо пазар куча... чекам викенд. иако на работа неделава малце ни е посмирено, ама ми изгледа како затишје пред бура
29.06.2011, 21:25
*miki mami*
579
Lele luge slusnavte li za ocniov virus sto se sirel i se prenesuval mnogu brzo mene me isplasi mu trebale od 2 do 3 nedeli za lekuvanje ke gi ispofaka decava nalet da ne si na raat
29.06.2011, 22:39
Maca25
7558
kakov ocen virus? jas nisto ne sum cula!
29.06.2011, 22:51
Pepelaska *
3820
кажуваа сабајле на вести заразен бил дури и со разговор се пренесувал не слушнав само од што се фаќал било вирусна инфекција од која очите солзеле печеле и слично белки ќе не одмине нас.Леле луѓе од кога не сум пишала тука овие денови лудница сме, таман Мартин подоздраве фала Богу сестра ми замина Германија на работа нема да ја видам до октомври мм го немам асослно видено едно две три недели само трча кај куќата имаме мајстори и нон стоп сме разделени, ќе пукнам веќе дома ние со свеки и свекор кои се изналутија дека една вечер преспавме кај моите лудило ни е дома состојбата ама ај да не се жалам многу се радувам што си го правиме нашет ново домче
30.06.2011, 08:48
AnnaMolly RR
6409
И јас на вести слушнав за вирусов, а ден претходно сестра ми се жалеше дека ја печат очите и дека и солзат. Вчера и свекрва ми исто така. А кога го зедов Филип од градинка некако очињата му беа црвени, ама не му солзеа и не се чешаше... Немаше некој знак на инфекција.
30.06.2011, 08:56
Maca25
7558
Јас па ништо немам слушнато...не сум гледала ТВ којзнае од кога ајдеее...уште ова ни теба !!!
30.06.2011, 12:41
Martins mom
3342
Поздрав девојки, јас сум Мартин ноќеска ми крена Т и ни минута немам спиено и наместо да си легнам сега, јас дремам пред компјутер. Која лудача!!!
30.06.2011, 16:16
Pepelaska *
3820
оф леле што е ова со температуриве, ајде ќе му помине на Мартин силен е тој, јас конечно седнав малку, во последно време не ми се седи дома од х причини па само негде му ја дувнувам,викендов конечно ќе се намести кујната целосно и се радувам ќе си чистам ќе си редам по фиоките и мислев дека конечно ќе сме сами со мм и Мартин се пријави свеки за помош за чистење нема лоши намери знам ама сакам еднаш барем без никој да ми сти на глава да правам нешто
01.07.2011, 09:29
Natuska85
3613
Хелоууу женски како сте во ова тмурно утро.Јас нешто расположена,може дека се наспав убаво вечерва.Еве да ве почастам кафенце оддамна не сум ви сварила
Има и мафини за тие како мене што се по благото
01.07.2011, 09:44
lukas
2148
pozz i od mene,fala natka za kolacinjata i kafenceto,no sto citam nekoi pocna da si igra so usinjata?srcko mal,masala..
01.07.2011, 10:08
Natuska85
3613
Да бе вчера цел ден хит му беше тоа,цел ден си ги чепкаше,вртеше и он незнаеше што да прави со нив .Ти како си Лукас слабо нешто те има на рр
01.07.2011, 11:22
arh_diz
7198
Dobar den ke casti li nekoj kafence
02.07.2011, 18:24
mama26
3977
pozdrav zenski ili smizli kako ste mi? natuske jas pravev bas vcera maffins super se,,a i kafe od gore ke se posluzam bogami uf malku vreme za odmor ste mi