за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
и јас сакам едно, поздрав до сите и овде е топло, со душа чекам да ја дувниме некаде
10.07.2011, 16:43
ikki
224
ajde ringerajki ve 4ekam vo dvor na limonada da se osvezime malku
10.07.2011, 16:44
Viktori
5329
Икки, не викај два пати. Ако си од СК има шанса да ти се нацртаме пред врата инаку коктелот на сликата има иста бо ја со степ-лајтов мој
< Поракaта ја уредил виктори -- 10.7.2011 16:45:24 >
10.07.2011, 17:06
ikki
224
hehhee da viktori od sk sum, bas bi me izraduvale ako naminete kaj mene :) p.s. da trknam da kupam poveke limoni
10.07.2011, 17:08
Olivia
1961
Zenski kako ste mi, jas sum ovie denovi kako muva bez glava si ja izgubiv burmata, doma se mi e rastureno baram veke 3 dena poludev a vecer ke mi se javi mm , neznam dali da mu kazam ili da pocekam koga ke se vrati vo septemvri da mu kazam
10.07.2011, 17:25
ikki
224
подобро сега кажи му, јас што и да се случи веднаш се јавувам на маж ми да му кажам, неможам да кријам. Инаку провери убаво во кујна некаде да не ти е.
10.07.2011, 17:48
Viktori
5329
Оливија ако мислиш дека ти е забаталена некаде дома, аман побарај неколку дена. И + може да ти е пред очи да не ја гледаш сеа коа си збунета целата.
10.07.2011, 18:09
Tanjat7880
1256
Zdravo i od mene.Jas samo shto se vrativ od Dojran i devojki mozam da vi kazam deka ezeroto e ko da se banjash vo CAJ!Toplo, polno so trevi,algi i drugi srodni raboti no sepak ubavo,pravo uzivanje beshe
10.07.2011, 19:26
Olivia
1961
A be se utepav od baranje go nema, sto e najtragicno se sekavam deka posleden go vidov na raka vo ponedelnikot koga se miev race go stavav na raka, i ne pomnam deka sum go izvadila voopsto , edinstveno primetiv deka ne mi e na raka, se plasam deka mi e ispadnat od prst neprimetno i taka mi oslabna prstive pa mi klapase zadnjite ,mesec dena, uf mnogu mi e glupo i krivo i tesko i neznam kako da se izrazam , baksuz sum
10.07.2011, 22:23
mamamoni
492
како сте девојки, како сум нервона ќе отепам некој, ни се најавија едни другари дека ќе идат и два часа отепав в кујна, и сега ѕвонат не идиме, е мм си го однесе , ајде идете на вечера јас се прејадов
10.07.2011, 23:01
nadica
4381
olivija смири се и повторно пребарај се најверојатно ти е пред очи ама не го гледаш
поздрав до сите други јас денес само до кај мајка ми бидејќи мм си дојде рано наутро во 6 па ми беше жал (а и нехумано) цел ден да не спие а сега повторно е на работа па крушево го одложивме за друг ден
10.07.2011, 23:03
Maca25
7558
Станав тетка!!! Се роди мојот мил внук Марин, најубав на свет, и башка на мене си личи!!!
10.07.2011, 23:08
Џесика
2036
Еве ме и мене, се вративме од Битола, два поприлично напорни дена, во една куќа 4 деца, секое во свој филм, само Борјан момче, ама среќа не ми го малтретираа братучетките и нормално, морам да се пофалам, си се видовме со Мартинс Мам, за жал Мартин и Борјан не се запознаа, ама затоа мајките нивни утепаа добри 3-4 саати... кафе, муабет, пивце, сокче... смеење... жалење... и многу убаво си поминав, да можев цел ден ќе го поминев така и сега повторно дома, во мир и тишина... свеки ја остаивме во Битола де, затоа
10.07.2011, 23:11
Џесика
2036
Ајде честитки за внук ти Мацо... нека е здрав и жив внукот, башка има убаво име!!!
10.07.2011, 23:24
blond
1268
Честитки Маца за внукот, жив, здрав, најубав и курето големо да му расне
Јас денес сум во жалење. Мајка ми си оди утре, толку од мојата помош околу Јован Ич не сакам да си оди, ама мора кутрата да се враќа на работа, а плус дома ги остави сами татко ми и брат ми, а тие освен да излезат во кафана да јадат, друг начин да се прехранат не знаат
Инаку денес пеколно жешко. И утре ќе е така ?
10.07.2011, 23:29
nadica
4381
шеститки маца25 да ти е жив и здрав внукот голем да расте, иако несмеам да пијам за внукот на маца ќе се напијам и вино и една добра скара - маца25 чекам да частиш во барот
11.07.2011, 09:08
zapce
361
Maca 25 да е жив и здрав внукот, само срека и радост да носи во семејството
11.07.2011, 09:16
temjana
1159
честитки Мацо нека е здрав жив и секогаш насмеан малиот лепотан п.с те видов во саботата на плоштад претпоставувам со сопругот и ќерка ти која е кукла права
11.07.2011, 09:19
arh_diz
7198
Cestitki Maca neka e ziv i zdrav vnukot golem da raste
11.07.2011, 09:25
penelopa
3419
Честитки и од мене, да е жи и здрав Нина Ќе си има другарче Ние викендов бевме на едно езеро бидејќи во Љубљана е исто пеколно жешко незнам како ќе ја преживееме неделава исто многу топло ќе биде.
11.07.2011, 11:46
Pepelaska *
3820
Честитки Маца жив и здрав да е внукот! и ние бевме саботата до Охрид се изнауживавме , Мартин беше пресреќен ама не се бањаше за него само базенче со топла вода кога го извадив се откорна од плачење пливаче мало
11.07.2011, 11:53
Martins mom
3342
Нека ти е здрав и жив внукот Маца, голем и среќен да расне!!!
Ептен ми е мило што се видовме со Џесика, супер си пооминавме...аааууу како се одморивме....милина И таман ја зборевме Маца кога ќе стане тетка, ете на муабетот
11.07.2011, 11:58
AnnaMolly RR
6409
Честитки, Мацо! Да е здрав и жив Марин!
Сите гледам по викенди сме биле. Ние вчера од село се вративме, супер си поминавме, се одморивме, Филип се изнаспа. Сега ќе се спремаме за на Пивофест викендов, договорено е. Освен ако шефот на мм не се занесе да не му ја даде слободна саботата.
11.07.2011, 11:59
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica
шеститки маца25 да ти е жив и здрав внукот голем да расте, иако несмеам да пијам за внукот на маца ќе се напијам и вино и една добра скара - маца25 чекам да частиш во барот
Надице, да не имаш некоја посебна „причина“ што не смееш да пиеш?