за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Девојки да ве прашам,на оваа температура надвор и кај нас во станот има некаде околу 28 степени,како да ја облечам Сара која ќе има еден месец за два дена.
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
16.07.2011, 12:49
arh_diz
7198
Cestito svrsuvacka Bitolcanka za svrsuvackata ne ti dojdovme , ama za svadbata RR doaga Na slikite si mnogu ubava
16.07.2011, 12:50
Felly RR
7977
Честито Битолчанка, со среќа нека ви е!
16.07.2011, 13:04
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR
Кај си бе Палешка? По Прилеп гужви,а?
Јас сеуште не сум излегла во град, но велат дека Пивофестот е многу посетен. Кога доаѓате Мартинс мам?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Gari68
Ние сеуште не сме прецизирале дали утре ии во недела доаѓаме,а потоа од Прилеп правец Охрид,па ако има рингерајки во Охрид на одмор и таму една дружба можеме да организираме
Јавете се Гари кога ќе пристигнете па да се видиме.
16.07.2011, 23:52
Viktori
5329
СЕ утепав од потење, а фармерките уште тешко ги закопчувам.... сега видов 27 степени на бензиска.. значи во 14 часот било 47.... ајде жени кај сте??? Топло е за вечерни активности, сите на рапорт
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 16.7.2011 23:53:37 >
17.07.2011, 00:02
nadica
4381
еве сум тука ама денес цел ден го поминав страшно надица конечно се смири од пролив и повраќање ама јас ја заменив има некој вирус кој трае 2-3 дена ама мислам дека уште месец дена ќе ми требаат да се вратам во нормала
< Поракaта ја уредил nadica RR -- 17.7.2011 0:03:31 >
17.07.2011, 00:05
Viktori
5329
аман бе.. да не сте јаделе нешто што лесно се расипува?
17.07.2011, 00:07
nadica
4381
не е можно повеќето деца од градинка и родителите уз пат да јаделе иста расипана храна
17.07.2011, 00:48
Тања РР
2029
Aх надица и кај нас е исто. Синоќа Јана цела ноќ повраќаше, денес веднаш не задржаа во болница но бидејки живееме близу ја измолив др. да седиме дома и да одиме само за инфузија. Исцрпена сум од неспиење и грижи. Цела недела имаше температура, сега само и вирус ни фалеше Изгледа не ни е судено да одиме на одмор, но тоа ми е најмалку битно во моментот.
17.07.2011, 01:20
mila mama
1616
ИЗВОРНА ПОРАКА: skorpijana
dobar den na site mi treba pomos edna prijatelka ima detence od 3 godini i e rodeno vo 9 mesec no so tezina od 1 kg i 200 gr od jak kislorot ima ostetuvanja ne moze da zbori da ja dvizi levata strana kade moze da procitam poveke vo vrska so toa blagodaram
Скорпијана жално е ова што го читам. Во форумот “дете“ има подфорум со многу теми за “деца со посебни потреби“. Упати ја твојата пријателка на тој подфорум, нека ги разгледа сите теми, сигурна сум дека ќе прочита искуства од други мајки со истиот проблем и ќе може да се информира повеќе за тоа.
17.07.2011, 16:09
Bitolcanka
2461
Ви благодарам за убавите зборови на сите и посебно на arh_diz за комплиментот Кај секого се' што треба да се враќа, само убавини и радост да ве следат
17.07.2011, 17:45
temjana
1159
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica RR
еве сум тука ама денес цел ден го поминав страшно надица конечно се смири од пролив и повраќање ама јас ја заменив има некој вирус кој трае 2-3 дена ама мислам дека уште месец дена ќе ми требаат да се вратам во нормала
da ima uzasen stomachen virus pred nedela ipol go zakachiv i jas za sreka trae samo 2 dena ama za tie dva dena celiot organizam ti go oslabnuva. Za nas ne e strashno se izdrzuva ama za decata dushi mali ubavi
17.07.2011, 18:24
Snowhite RR
5042
Честито Битолчанка, со среќа нека ти е, па до година и едно бебче
17.07.2011, 19:18
Olivia
1961
Kaj ste be zenski , malku se dise denes ponormalno pa ja koristam da se spakuvam i da mu ja kidnam na dva tri dena za OH, utre rano rano po sabajle begam pa ke vi pisam od tamu, a nekoj ako saka da stai nekoe ladno kafence da me osvezi od pakuvanjevo mozok me boli so da zemam a so ne
17.07.2011, 19:25
arh_diz
7198
Ubavo da si pomines Olivia.Eh kako bi ti se pridruzile so da sme poblisku.
17.07.2011, 19:28
Olivia
1961
Arh_diz doagaaaaj ima mesto i za tebe i Marko , bi go gnjavela celo vreme
18.07.2011, 00:55
ikki
224
Битолчанке честито сврсувачка, да бидете среќни и весели цел живот, па и бебенце у скоро време
18.07.2011, 08:28
AnnaMolly RR
6409
Женски, стискајте палци да им дадат виза на свеки и свекор ми да отидат месец дена во Америка!
18.07.2011, 09:37
Beatris
3116
Stisnati!
18.07.2011, 09:43
dostickage
2181
Ja se molam za godisna viza za Amerika za sveki i svekor na AnaMolly
18.07.2011, 09:46
arh_diz
7198
Stisnati Kolku podolgo ostanat tolku podobro
18.07.2011, 10:02
penelopa
3419
Уште еднаш честитки Битолчанка за свршувачката само љубов и разбирање да имате, Ана Моли и јас стискам палци да добијат виза па да уживате малку сами по дома. Кај нас денес врне истура никаде неможеме да излеземе а дома немам ништо. Има некој денес да почасти нешто
18.07.2011, 10:24
AnnaMolly RR
6409
Ништо, ги одбиле. Сега ќе ја набуцкам да оди кај сестра и во Германија
18.07.2011, 10:30
dostickage
2181
kaj da e da idat negde
18.07.2011, 10:34
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage