за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
28.07.2011, 15:26
arh_diz
7198
Propadna besplatnoto sisanje ax mama26
28.07.2011, 15:30
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR
Propadna besplatnoto sisanje ax mama26
aj koga ke dojdes na sredbata zakazuvam uste sega..
p.c jas veke ja napraviv mojata sredba so rr sto dojdoa pred nekoj den
28.07.2011, 15:35
Maca25
7558
ааа мама26 ни стана бизнисменка!!! честито нов бизнис!
28.07.2011, 15:42
mama26
3977
eba ti biznismenka koga rabotam jas mislev ke posedam uste malku ama ajde de trebalo gazdarica da bidam
28.07.2011, 15:49
arh_diz
7198
Mama26 na sredbata ne ke mozes da me sisas , ah sto si ti Ubavo sto si pocnala da rabotis dosta ti bese odmor
28.07.2011, 15:50
mama26
3977
da be dsta mi bese trebase da go ispratam sinot vo skolo pa da trgnam.a ne sega posle 5 godini //? ili dosta mi bese navistina?hm
28.07.2011, 15:51
mama26
3977
mi e tesko malku ama koga ke mi tekne gi ostavaat bebinja pa se tesam
29.07.2011, 12:11
zapce
361
Здраво рингерајки како сте ми денеска, од денес моето синче официјално е на „одмор“ од градинката после 11 месеци непрестано одење во градинка, свекрвата и свекорот се дома а потоа останува мажот ми па јас, ке си одмори душичката мала дома малку , утрото кога отидов во градинката да кажам дека останува дома (бидејки требаше од понеделник) беа само 4 дечиња-душички најверојатно нема кој да ги чува и ке ги спојат со другите дечиња.
29.07.2011, 12:19
arh_diz
7198
Ke mu bide malku nevoobicaeno posle tolku vreme doma Ama brzo ke se navikne doma
29.07.2011, 12:33
Maca25
7558
И Нина сега ќе си седи дома 4 дена. Јас споив викенд до 2 август, па ќе си се гушкаме домче или ќе шетаме некаде по планините.
29.07.2011, 12:39
zapce
361
Прекрасно ќе има продолжен викенд
29.07.2011, 12:44
Maca25
7558
Едвај чекам. Може малце ќе ни биде напорен викенд, затоа што треба да се чисти дома, ќе ни стигне нов мебел, ама со мерак ќе чистам и уредувам. Важно, 2 дена на планина не ни бегаат!! Само не знаеме точно каде да одиме
29.07.2011, 12:48
Bogdancanka
5422
Аха некој треба да части станал газда...ајде мама26 си станала газдарица почасти да ви тргне работата...
29.07.2011, 12:54
Maca25
7558
ааа сега мама26 е газдарица и е многу зафатена...тешко дека ќе части
29.07.2011, 13:02
Bogdancanka
5422
ако сака да и тргне работата ќе части и тоа нешто жестоко
29.07.2011, 13:05
ferdunde
49
Zenski zdravo
Mozebi sum off topic ama mi treba vasa pomos za slednovo. Imeno sin mi pogolemiot e mnogu vo Scooby doo film vo posledno vreme i non stop go gleadme toj so Egipet ( dolgometrazniot ) i mumiiti. E sega prasanjeto mi e kade vo Skopjevo moze da se najde igracka ili suvenirce mumija...detevo epten saka da iam nesto takvo a jas epten sakam da mu go pruzam toa zadovolstvo. pozdrav
29.07.2011, 13:18
Maca25
7558
уф, не знам, не сум видела никаде мумии или скуби ду! побарај во подобро снабдените книжари каде што прдаваат и играчки за деца.
29.07.2011, 13:21
ferdunde
49
Fala ti Maca Mislev da pobaram vo Toper ....dosea edinstveno sto imam najdeno od toj tip e slozuvalka Scooby doo so mumijata ( bas po filmot) ama neli sakame mumija igracka :) Ako nekoj nekogas nekade naide na mumija igracka ve molam da mi pise
29.07.2011, 13:25
Maca25
7558
нема гајле. види во топер, во три, карши mc donalds во цантар во книжарата...ова сега набрзинка што ми текна
Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
30.07.2011, 00:30
Џесика
2036
Кај сте женчиња мои најмои... Јас окапав кај мајка ми, го носам детето на социјализација малку и многу сум задоволна од тоа како напредува во говорот само со едно детенце во негово друштво(внука ми), а можам да замислам од септември во градинка како ќе биде... Инаку многу ми фалевте!!! Ми се јаде, ми се лае, има ли нешто да се чалабрцне? Бев излезена со двете мои најдобри другарки, едната ми дојде од Италија, и преубаво си поминав, 3-4 саати малце ни беа да разработиме све од почеток на средно школо до сега, прво тивко муабетче, па кикотење, и на крај хистерично смеење Ах шубаво вака секоја вечер да ми е исполнета со драги луѓе