за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добро е пред спиење да се послужам од частовката на мама26 ајде живели....кај сте женски ајде пред спиење да дрмнеме по едно жестоко....мама части
30.07.2011, 00:54
Felly RR
7977
Еве и нешто за каснување.
30.07.2011, 01:39
ikki
224
уф уф од ова за каснување што си го оставила мњаммммм........ лиги ми потекоа
30.07.2011, 13:09
Martins mom
3342
Хепи хепи хепи Морав прво на вас да ви кажам. Добив награда од наградната игра на Топ Шоп, фитнес справа - Streamline Eliptical Bike. Епа конечно и ја ќе напраам мускули, на човек ќе заличам Ќе ве почасев, ама Мартин ми стана и не можам...ај покасно!!!
30.07.2011, 13:20
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR
Хепи хепи хепи Морав прво на вас да ви кажам. Добив награда од наградната игра на Топ Шоп, фитнес справа - Streamline Eliptical Bike. Епа конечно и ја ќе напраам мускули, на човек ќе заличам Ќе ве почасев, ама Мартин ми стана и не можам...ај покасно!!!
Cekame castenje!!!
30.07.2011, 13:29
Bogdancanka
5422
охо честитки Мартинс мом ајде чекаме частење
30.07.2011, 13:58
arh_diz
7198
Cestitki Martins mom cekame castenje
30.07.2011, 14:38
ikki
224
ајде чекаме частење
30.07.2011, 14:42
Felly RR
7977
Честитки Martins mom
30.07.2011, 23:20
nadica
4381
жени каде сте како сте? еве ме мене да ве поздравам па одам да се депилирам и се враќам да ве дружам
30.07.2011, 23:27
Beatris
3116
Женски и јас да ве поздравам и да се пријавм дека сум жива Ања ми е настината, цела е затната веќе цела недела, па никако да седнам на компјутер. Ама се надавам ќе се опорави нарениве денови па ќе ве дружам повеќе
31.07.2011, 12:33
Maca25
7558
Знае ли некој колку е автобуска карта до Милениумски крст?
31.07.2011, 15:52
ananikol
1568
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
arh diz fala za cestitkite
ananikol 3000 i kusur dolari? ti zanes deka 99 % lazat ili pak 100 % ?>? i objasni mu na sinti deka ne cvetaat rozi tamu i deka mnoogu se raboti,,pozdrav nemoj da me svatis pogresno daj boze da e taka ama jasa neveruvam..edino da odi preku studenti i da se zeni tamu..pa taka inaku umre toa vreme so lotarii
Sega vidov ...
mama 26 da lazat ama ete imame prijateli vo Usa pa ke proverat.. A za rozite... nigde mila rozi ne cvetaat dodeka ne se nasadat,samo zavisi koja generacija ke gi sadi,ako gi nasadila postarata generacija- pomladata ke uziva vo niv.No toa vprocem segde isto e .. A ova sto mi go kaza za da se zeni nikako ne doaga vo predvid,nema potreba za toa nie ziveeme vo EU,YES da ni baraat i nas vizi za Usa ama nee resenje zenidba vo nikoj slucaj....mislam imam okolu primeri....jas toa na nikogo ne bi mu go preporacala,strava i uzas...Razmena na studenti- mislam deka samo na balkanot e uste,ako gresam neka me ispravi nekoj.
P.S. cestito rabotata i blazesi ti.Mene mi nedostasuvavremeto koga odev na rabota..
31.07.2011, 16:13
ikki
224
женски ајде да одиме во Крушево
01.08.2011, 05:36
temjana
1159
ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol
Maca,jas neznam sto da mislam prvo neznam ni dali e legitimno izvestuvanjeto po msn navodno ke stignelo i po posta ama me buni toa sto uplatata po clen od 819 $ se uplaka preku Wester Union na licnost so ime i prezime i toa vo Anglija jas mislam deka toa treba da se uplati na smetka na USA ambasada???? Sin mi e kefovi toj sakase da studira tamu,nie ne se soglasivme pa zapisa ovde.Koj znae mozebi i ke mu se ostvari zelbata no nekako sumlivo mi e...Zgora na toa vo e-mailot pisuva samo ima i prezime nikakvi drugi podatoci a toj ne se sekava ni koja adresa ja navel..dali od mk ili od ovde ...pa Zgora na toa sto me buni e deka ne samo potesno semejstvo ami deka mozis da uplatis i za braka ,sestri babi....Mozebi nekoj samo saka da si go naplini dzebot,sto poveke prijaveni - podobro,neli? Sakav da ja kontaktiram usa ambasadata ama telefonite koi se navedeni strikno se oznaceni za sto mozis da prasas ili da zakazes termin po e-mail a rokot za plakanje e do 4-ti avgust... neznam,neznam,neznam....ako znae nekoj neka pisi
ananikol i mene pred nekolku meseci mi stigna takvo pismo po mail, isto i jas od zafrkancija aplicirav. Normalno se izraduvav iako nemam namera da se selam, megjutoa ona shto i na mene mi padna chudno e tokmu toa shto uplakash na smetka i toa ne vo USA tuku vo Britanija shto normalno nepravi apsolutno nikakva logika. Za sreka imam prijatel vo Amrikanska ambasada i mi reche nikako da uplakam pari na taa smetka bidejki bilo prevara . Sepak vie proverete si pak za da si bidete sigurni, no 99% sum sigurna deka za istata izmama stanuva zbor. Pozdrav i vi posakuvam mnogu sreka
01.08.2011, 14:03
Natuska85
3613
Женски како сте ми??Јас сум кај мајка ми ,мм се врати на работа е оваа недела ние сами сме со .Уживам не се замарам за ништо,само ќе го надојам К и ќе ми го земат,со татко ми се караат кој повеќе играл со него .Вчера бевме во Дојран,полно е дали ради празникот утре.Тоа плажата на се личи само на плажа не.Грдо.Имаше една мајка замислете го бањаше во езерото своето 3 месечно бебе,тоа гревче цело се тресеше .
Ајде направив виртуелен сладолед,досадно ми е .Зимајте кој каков сака корнет и ставајте
< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 1.8.2011 14:11:41 >
01.08.2011, 14:32
Џесика
2036
Оууу, како ми треба сега сладолед, корнет не мора, ја од кантичето ќе сркам, како сум папсана, усисував до сега и не можам да се соземам од жештина...
01.08.2011, 14:37
Maca25
7558
Јас само корнет ќе си земам, затоа што сум болна. Мојот сладолед и го давам на Џес!
01.08.2011, 14:48
arh_diz
7198
Jas sladoled ke si zemam , kornet ne mi treba
01.08.2011, 15:10
Maca25
7558
Корнетот кај мене иде! ќе си замислувам и јас дека лижам
01.08.2011, 16:53
Natuska85
3613
Мацо еве за тебе шлаг стај си во корнетот и лижи,како мали коа не лажеа
< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 1.8.2011 16:58:39 >
01.08.2011, 21:34
ikki
224
Мацо еве за тебе шлаг стај си во корнетот и лижи,како мали коа не лажеаuser posted image user posted image user posted image user posted image
01.08.2011, 23:13
Pepelaska *
3820
јас ќе земам и сладолед и корнет , женски кој е утре за Охрид ајде ако е топло се надевам ќе биде , да се избањаме за последен пат годинава ќе одиме
02.08.2011, 00:28
mila mama
1616
Dobrovecer luge! Jas se vrativ od kameno doba bez internet
Se izdrzuvalo be, kriza e prvite nekolku dena i posle se naviknuvas
I jas ke se posluzam so sladoledot od Natuska, mi treba osvezuvanje i energija i te kako
02.08.2011, 00:51
nadica
4381
добра вечер и од мене и добра ноќ и пријатен сон денес имав доооооооолг ден од 8-12 на работа па дома со гостите од англија (пристигнаа) до 17 па пак на работа до 21, откога дојдов од работа правев крофни па ја заспав надица па до сега ги дружев и еве да ве ѕирнам на кратко и легнувам утре одам за дојран со цела екипа мм има свирка и преку ден и навечер а останатите ќе уживаме