cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Рингеријада

clock-img

06.08.2011, 21:29

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Ti mama26 najde da dojdes na druzba bas jas koga ne bev vo Skopje, mi duzis kafe i toa ne virtuelno

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

06.08.2011, 22:11

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

добра вечер женски како сте?ајде кој ќе части кафенцеuser posted image само уште кафето ми фали и може да одморам малку

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

06.08.2011, 22:21

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Bogdancanka so se umori tolku, eve kafence ako ima i nekoj drug da ni se pridruzi neka poveli user posted image

clock-img

06.08.2011, 22:41

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

И јас сум тука,ама не пијам кафе,налиuser posted image ,ај нешто друго срцка за мене ако можеuser posted image . Богданчанка ајдеее те чекам во Гевгелија да се видимеееее

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

06.08.2011, 22:58

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Natuske jas ako pravev tursko za Bogdancanka ke mi pretecese,ja se iznamaciv nes da i napravam a nea ja nema, i se javiv na mob  da ja kritikuvam a taa vo dvor si pie kafence so dragiot.
Zatebe duso limonada
user posted image

clock-img

06.08.2011, 23:05

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Фала срцка, незнаеш како си ме освежила.user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

06.08.2011, 23:08

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

И јас сакам. Ќе си го земам тој што е позади. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

06.08.2011, 23:16

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

тенкју вери мачuser posted image не пашувај денес бев монгу вреднаuser posted image копав една трева,цел ден во еден квадрат се вртевuser posted image user posted image user posted image
ајјјј Оливија зш ме издавашuser posted image ај кафе што пиев, пиев али удрив набрзина и едно пивце за чудо(не сум баш по пивото)и сега може и лимонада да се напијам и да уживам

clock-img

06.08.2011, 23:18

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image
ајде кој е за ми џапнав уште едно на мм и има да спијам џоа бебенцеuser posted image

clock-img

06.08.2011, 23:21

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Aleluja Bogdancanka se nasljoka user posted image pa dojde, kaj se videlo pivo i limonada , eve ti edna tekila i odmaraj so cetiri u vis  user posted image ima za site ne se karajteuser posted image

clock-img

06.08.2011, 23:28

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

се видело се видело СКОПСКО И СЕ Е МОЖНОuser posted image user posted image user posted image ааа не те одбивам земам и текила и после ќе видиме што ќе биде,или четири у вис или хм ќе дремам user posted image

clock-img

06.08.2011, 23:31

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Мавај пиво и текила Богданчанка и трк кај мт user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

06.08.2011, 23:33

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

море да е така добро ќе е да не одам трг до прозор или кај стигнамuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.08.2011, 00:18

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Јас се опремив за утре. 4 бустера, за 150 денари user posted image user posted image user posted image има да го препливам езерото user posted image user posted image user posted image
уште ако го искомбинирам со пиво или ракија некоја има да трипувам и дека по жичара се качувам user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

07.08.2011, 01:45

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Viktori lep provod i nemoj da se ponasas kako Alisa vo zemjata na cudata, pecurki da ne beres i ne jades zs tek togas ke tripas, i vo dlaboko nikakao...aj sega otidov na nananje user posted image

clock-img

07.08.2011, 10:48

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Dobredojde nazad na RR Olivia sega si polna so energija odmorena.Na slikite super izgledas , verojatno na mnogumina si im ostanala vo pametuser posted image
Viktori ubavo pomini si

Биди тоа што си

clock-img

07.08.2011, 11:54

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Добро утро жени кај сте јас ќе земам од се што останало од вчераuser posted image
во последно време се чувствувам како воз да ме прегазил и имам многу подочњаци може треба да одам до доктор аuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

07.08.2011, 21:51

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Dobredojde nazad na RR Olivia sega si polna so energija odmorena.Na slikite super izgledas , verojatno na mnogumina si im ostanala vo pamet

Fala na dobredojdeto i komplimentite, poslednite nekolku dena se slepav kaj vnuk mi vo apartman , strogo mu zabraniv da me vika teto na plaza, teta teta ama site mislea deka mi e decko , a ja vikam nemam decko koj i da me prasa, so da praam koga nikoj ne mu tekna da me prasa dali imam maz user posted image ...ma so i da e neke e veselo user posted image user posted image

clock-img

09.08.2011, 23:24

clock-img

lukas

pencil-img

2148

... ПАТОТ НА ЉУБОВТА !!!

Човек умрел и заминал на небото. Се собрале ангелите и му рекле:
- " Ќе те однесеме во рајот, но прво да го видиш пеколот "
Го однесле во пеколот, а таму во средината огромен котел со некоја кашеста материја која била храна. Околу котелот, преполно луѓе со јадни лица, прегладнети и несреќни бидејќи сите имале во рацете лажици долги по 3 метри. Имале храна, имале лажици но не можеле да ја принесат храната до устата, да јадат поради должината на истите. И така овие патетични луѓе и покрај изобилство на храна, гладувале и страдале.
Потоа ангелите го однесле човекот во рајот.
Очекувајќи сосема друга слика, човекот се изненадил кога и таму ја здогледал истата сцена. Повторно огромен котел со каша, повторно луѓе со лажици од 3 метри...само овој пат, луѓето биле насмеани, задоволни, среќни и најадени.
Во недоумица ги прашал ангелите:
- Зошто? Во што е разликата што овие луѓе се СРЕЌНИ ?
- Погледни поубаво - рекле ангелите ..
Се загледал човекот внимателно и тогаш ја забележал разликата. Секој од нив го хранел другиот спроти себе.
Со насмевка ангелите му рекле:
" ОВДЕ ЛУЃЕТО СЕ ХРАНАТ ЕДЕН СО ДРУГ... ОВИЕ ЛУЃЕ ГО НАУЧИЛЕ ПАТОТ НА ЉУБОВТА.

mnogu me bendisa i zatoa sakav da go spodelam si site vas,..pozzzz do site...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

10.08.2011, 22:21

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Поздрав жени мои најмили. Јас се привикнувам на новото темпо со работата. Прва смена од 9-17, втора од 16-00 и еден ден вака, друг ден онака...уште се адаптирамuser posted image Уф, колку било тешко ова да го оставаш детето дома user posted image user posted image Цел ден бил со телефон во рака и ми се јавувал за да си дојдам побрзо...срце малечкоuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

10.08.2011, 23:12

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Pravam ekleri, pa povelete site ste toplo dobredojdeni..

clock-img

10.08.2011, 23:22

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ех, ананикол како би дошла натака накај тебе, па ич да не се вратам во мк!! не дека за еклери не би дошла...немаш појма колку ми се јаде благо. И изедов се на Нина ( од благото) дури и лижевче едно излижав. Сега јадам сладолед, 2-ра порција user posted image

clock-img

10.08.2011, 23:37

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Поздрав жени мои најмили. Јас се привикнувам на новото темпо со работата. Прва смена од 9-17, втора од 16-00 и еден ден вака, друг ден онака...уште се адаптирамuser posted image Уф, колку било тешко ова да го оставаш детето дома user posted image user posted image Цел ден бил со телефон во рака и ми се јавувал за да си дојдам побрзо...срце малечкоuser posted image

Uf vaka koga ve citam, ne znam kako ke pocnam i jas na rabota. Yes da imam uste vreme, ama znam deka ke placam sekojdnevno user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

10.08.2011, 23:40

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

мила мама, ќе ти биде тешко на почеток, ама ќе се навикнеш. после раб. ќе си се гушкате и мазите најмногу со Е. 

clock-img

10.08.2011, 23:45

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

Kuti... tuku zosto ne e lukas online? Sakam da ja prasam dali moze da i go ukradam postot da go stavam na fb user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Последни статии

article-img