за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
И јас сум тука,незнам што ми текна играм игричка една штрумфови на фб .Да се смеам или плачам .Место да легнам до моето штрумфче,ептен се улежав во во ова Гевгелијава,ќе неможам да се вратам во нормала кога ќе си одиме
11.08.2011, 00:13
Olivia
1961
Natuske ne se opustaj mnogu, tamu te mazat i te galat, da ne pocnes da se trkalas namesto da odis
11.08.2011, 00:27
ananikol
1568
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Ех, ананикол како би дошла натака накај тебе, па ич да не се вратам во мк!! не дека за еклери не би дошла...немаш појма колку ми се јаде благо. И изедов се на Нина ( од благото) дури и лижевче едно излижав. Сега јадам сладолед, 2-ра порција
ti kako mm,toj kupuva lizalcinja za bebusko a potoa toj sam si gi jade(jas taka pravam so smokite 3-4 za bebusko ostanatite za mama)
P.S. Samo kazi koga sakas i vednas ti pustam bilet
11.08.2011, 00:34
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia RR
Natuske ne se opustaj mnogu, tamu te mazat i te galat, da ne pocnes da se trkalas namesto da odis
На диета сум еј не ме зафркавај,идол си ми .
Туку дајте нешто виртуелно за грицкање,одамна не сме јаделе вака касно
< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 11.8.2011 0:41:19 >
11.08.2011, 00:46
Olivia
1961
Nate ti sakas da me nateras da pocnam ama vistinski da prevrtuvam po kujna vecerva
11.08.2011, 08:01
Felly RR
7977
Ајде кој е за кафе. Денеска јас спремив.
Одморот ми заврши и се спремам за на работа. А што убаво ми беше дома.
11.08.2011, 08:44
Martins mom
3342
Аааа убаво кафенцето Фели...мх...мх... Најубаво е дома, ама што се мора се мора... Ај заминав јас...
11.08.2011, 08:54
arh_diz
7198
Fala za kafenceto Felly Martins mom nabrzina go ispi kafeto
11.08.2011, 09:06
Maca25
7558
мартинс мам на нога го испи кафево и замина јас сега на работа си направив едно јако несче, срцебиење ме фати од него. Па уште на гладно ... Нешто мора да ме расони. Него како сте ми вие денес? Ама се раздувало и заладило во Скопје...брррр.брррр..
11.08.2011, 09:50
Џесика
2036
Ја иако безработник, ме издигаа посабајле... метев тераса ко млада невеста, моментално си мешам во несот, да ми се стопи шеќерот, па да го пијам на исчистено, ветров лом напраил!!! Ама денешново време ми се допаѓа најмногу, да може цела година да е вака сончево со нормална температура
11.08.2011, 10:15
Maca25
7558
мене ми е ладно многу....
11.08.2011, 10:17
miana
6152
Jas pojaduvav,otidov do banka da obavam nekoi tekovni raboti i popat si kupiv eden sladoled i taka...sega so dokuemntite vo rak a pak
11.08.2011, 10:31
mila mama
1616
Dobar den zeni! Jas ziva nenaspana sum deneska, izgleda od promena na vremevo aj da vi se pofalam, planiram na masaza da odam deneska, prv pat ke mi bide na vakva spa masaza, pa posle ke vi pisam kako sum pominala, dali vredelo ili poarno konduri da si kupev so parite
11.08.2011, 10:39
Џесика
2036
Блазе тебе Мила мама, не верувам дека ќе се покаеш што ќе отидеш, масажа е закон, каква и да е. Јас не можам без масажа, све лекувам со неа, само нема кој да ме масира по дома
11.08.2011, 10:41
Maca25
7558
џесика, затоа ќе си отидеш некаде да те измасираат...да не ги тераш по дома. Јас бев нели пред некој месец во асеана, топ масираат...саат време цело тело....ама и цените им се малце височки.
11.08.2011, 10:47
miana
6152
Jas vcera si bev na pedikir i na masaza na stapala..I ufffffff kolku ubavo mi dojde
11.08.2011, 10:49
mila mama
1616
Abe jas ednas bev na medicinska masaza i takvo zapalenje na muskli dobiv na grbot sto cel mesec me bolese duplo od ona sto me bolese pred da otidam posle uste ednas bev na nekoja polu medicinska polurelaksiracka, ne me bolese mnogu grbot posle toa, ama aj deneska ke vidam vaka na celo telo kako e. Lele, malku mi e sram da se raspistolam tamu gola na krevetot
11.08.2011, 11:01
arh_diz
7198
Mila mama i jas kako tebe koskite mislam ke mi se skrsea i mm postojano me zeza ke ti uplatam masaza .Jas spa masaza nesmejam
11.08.2011, 11:14
mila mama
1616
Arh_Diz a zosto ne smees ako ne e tajna? Sto e tolku porazlicna spa od ovie drugive rilaks?
11.08.2011, 11:15
Џесика
2036
Добро, таа медицинска масажа е многу јака, на релакс масажа да отидеш нема ништо да те боли... мене сестра ми еднаш ме частеше за роденден, заедно со мм бевме на релакс, убаво беше, ама јас сакам силни масажи, немам фајде од галење поготово ко што сум цела згрчена во мускуливе....
11.08.2011, 11:19
ananikol
1568
Oh kako bi mi godela edna masaza,cela sum za remont
11.08.2011, 13:30
Olivia
1961
Mene samo vakva masaza mi treba vo momentov i toa pod itno
11.08.2011, 13:39
zapce
361
Woooooow Оливиа добра масажа, а со дечкото на сликата ли ке биде??????
11.08.2011, 13:41
miana
6152
Ti treba tipov ili masazava od tipov ?
11.08.2011, 13:41
Olivia
1961
Zapce ako najdam vakov uf se bi mu oprostila