за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
11.08.2011, 22:16
temjana
1159
da vi se pofalam si kupiv pokani za svadba, demek ke gi pravev sama ama ovde se zivo dzabe a preubavi se plus stikeri edni slatki zemav pa na sekoe pliko ke zalepam i po eden stiker Inaku razlicni mi se pokanite odat po 10 vo edno pakovanje i nemozev da se odlucham pa zemav 5 pakovanja so razlichni pokani, ke gi zbunam gostite
11.08.2011, 22:19
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
golem zemjotres drzte se site
За што да се држиме?
Za stapot
se faaaaatiiiivvv
11.08.2011, 22:27
Тања РР
2029
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
Леле женски, мм ми доаѓа од работа и ми вика „резервирав соба во Неа Врасна, пакувај се, во недела одиме“ Паника ме фати, куфер, лекови, депилации, шишање Борјан, храна, перење алишта... брррр, ќе го убијам, не знам како се викам!!!
Цела РР летува во Неа Врасна годинава
Супер Џесика, убаво да си поминете, да фатиш убава боичка.
Скорпијана честитики а близначињата
< Поракaта ја уредил Тања РР -- 11.8.2011 22:32:54 >
11.08.2011, 22:27
Martins mom
3342
Џес, убаво да си поминеш !!! Капете се и за нас Гледаш усти ...брееееј, ако зборниме нешто одма се исполнува
Скорпијана, честитки за првите чекорчиња!!!
Мама26, можам да замислам како ти е после долгите пости, дрма тресе гарант...до Битола го осетивме
11.08.2011, 23:21
Maca25
7558
Осети Мартинс мам??? Ти немап појма во Скопје како се се дрмаше...немаше за што да се задржиме
11.08.2011, 23:46
Џесика
2036
затоа се лелкав ја прееска,викам шо чуден земјотрес... инаку штотуку се сетив дека денес не сум ручана, почна да вие стомак, идам да прикаснам нешто
12.08.2011, 00:24
ikki
224
zdravo zeni4ki.. kako ste mi? jas eve malku da sednam na net, denovive kako izgubena bev. Ajde pozdrav do site povelete gricki
12.08.2011, 00:30
Natuska85
3613
Ики па си се мачела да ги виткаш,брзо,брзо ќе ги снема .Јас играм штрумфови на фб незнам и јас што ми е филмот .Со Маца си пуштаме злато и си одиме на гости
12.08.2011, 00:37
ikki
224
natuske, jas vidov deka si igrala igra strumfovi i op brzo brzo baram na fb i jas da igram :)
12.08.2011, 08:38
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
.Јас играм штрумфови на фб незнам и јас што ми е филмот .Со Маца си пуштаме злато и си одиме на гости
ИЗВОРНА ПОРАКА: ikki
natuske, jas vidov deka si igrala igra strumfovi i op brzo brzo baram na fb i jas da igram :)
Треба да се приклучам и јас на играва, јас на ФБ играм само игри што никој од пријателите не ми ги играат, па нема ни кој да ми прати подарок, ни кај да појдам на гости
П.С. еве штрумф (не знам кој) ве чести сладолед.
12.08.2011, 09:44
Maca25
7558
Штрумфетки, ајде ќе се договоирме вечер да се најдеме во штрумфленд
12.08.2011, 10:32
Џесика
2036
Каква ви е таа игра бе со Штрумфови??? Па и на гости си идете, ќе ве скршам бееее Инаку многу сум хепи, ми префрлиле пари од април-мај кога работев, како ќе ми дојдат за на одмор м-м-м....
12.08.2011, 10:47
arh_diz
7198
Ova e tvoj mesec Dzesika
12.08.2011, 10:49
Maca25
7558
Ајде Џес вечер у штрумфленд да частиш
12.08.2011, 11:16
Pepelaska *
3820
какко сте бе штрумфчиња
мојот омилен цртан, јас ништо не можам да играм со овај скапан компјутер, одвај ја чекам сестра ми да ми го врати мојот, скорпијана честито за близначињата, Мартин мој сака да оди маста ми ја вади ама му е страв а плаче за долу да патка тогаш е најсреќен, ние по малку си се спремаме за роденденот. Ајде некој нека части нешто освежително
12.08.2011, 11:28
arh_diz
7198
Pepelaska mislam deka ova e najtezok period.I otkako ke proodi ke vidis isto se moras da trcas okolu nego.I sto e najloso se sakaat da pipnat sto im e zabraneto Jas od staticniot kompjuter nemozam da citam RR neznam zosto , do pred nekoj den mozev a nisto ne sum menuvala
12.08.2011, 13:26
skorpijana
683
fala vi na site za cestitkite sega samo trcame pod doma ludnica ah kolku bi sakala da se bebinja kako koga bea cetiri pet meseci ovaa bilo aluvacka koga proodat sepak veselo ni e se tesam so tie sto imaat trojka prijaten den ke se citame pak
12.08.2011, 17:35
mama26
3977
sto si praite devojcinja?povelete kafe
12.08.2011, 17:42
AnnaMolly RR
6409
Мама, дај за мене дупло, тродупло кафе. Сабајле станавме во ниедно време со Филип, цееел ден е мама, мама, мама.... Кај никој не сака да оди, само кај мене. Трча, оди каде што не треба, фаќа се што порано не можеше да достигне... Ќе паднам од што ме умори денес. Ама си викам барем ај од седни, стани може ќе подослабам малку!
Ајде и јас да ве почастам, утре свеки оди во Германија и ќе си поседи скоро 3 недели! Еве од мене нешто благичко.
12.08.2011, 17:45
mama26
3977
sreken pat na sveki ubavo da si pomine ke zemam kolace uf blagicko nesto ,jas so kafence u raka i citkam
12.08.2011, 17:47
AnnaMolly RR
6409
Јас го успав Филип, сега грабам бебифонот и одам во двор да пијам едно реално кафе
12.08.2011, 17:48
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Ама си викам барем ај од седни, стани може ќе подослабам малку!
e aj kazi jas kako da se pozdebelam malku
12.08.2011, 17:48
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Јас го успав Филип, сега грабам бебифонот и одам во двор да пијам едно реално кафе
begaj odi odmori se
13.08.2011, 10:38
arh_diz
7198
Zeni ajde da ve castam za dvegodisno clenstvo na RR