за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
denes e poseben den...SIMONA veke 8 godini,e mojata gordost , mojata najgolema ljubov..mojot zivot..moeto se..nejzinata nasmevka e mojata najgolema sreka vo zivotot... posakuvam taa nasmevka sekogas da stoi na nejzinoto lice i da ima zdravje, ljubov, mudrost i hrabrost da postigne se sto ke posaka...a mama ke bide sekogas pokraj nea...SREKEN TI RODENDEN NAJMILO MOE...***** te sakam.bi ve pocastila po edno parce torta no Pc-to raboti na safe mode pa ne dozvoluva da stavam sliki !!!no vetuvam stom se opravi ke ve castam
18.08.2011, 14:56
Maca25
7558
Среќен роденден Симона!! Чекаме частка во барот!!!
Мили Рингерајки, имате топли поздрави од наша Џесика!!!
18.08.2011, 15:12
Felly RR
7977
Нека и е среќен роденденот на Симона!
18.08.2011, 21:06
kikicka
4218
Sreken Rodenden i od nas..... by the way pogledneto go videoto..................http://www.motika.com.mk/index.php?option=com_content&id=26135
18.08.2011, 22:15
annie
187
fala
19.08.2011, 09:36
arh_diz
7198
Ima li nekoj za kafe Site spijat
19.08.2011, 10:04
AnnaMolly RR
6409
Eve jas sum za kafe. Filip ima temperatura, izgore cela nok. Maco, nisto od setanjeto denes. Aj od ponedelnik. Beatris mi pisa deka denes odat na odmor, pa koga ke se vratat ke se vidime.
19.08.2011, 10:14
arh_diz
7198
Sto mu e AnnaMolly bevte li na lekar
19.08.2011, 12:17
AnnaMolly RR
6409
Ne bevme na lekar. Vaka ima t ama e aktiven, trca, igra, jade, se smee... Dvojkite nikako da mu probijat, Eve od maj mesec nema novo zapce, a celi nepca mu se nabreknati. So paracetamol vednas mu se simnuva, ama po 6 casa pak se kreva. Ke go nosam utre kaj maticnata do 12 raboti ako ne mu padne.
19.08.2011, 12:21
AnnaMolly RR
6409
Inaku, sabajle ni umre kuceto, Boni. bese stara 13 godini I iako ne sum ljubitel na kucinja, mnogu mi e zal. sepak ja gledav 8 godini I ja sakav. filip mnogu I se raduvase... ama toa e toa.
19.08.2011, 13:34
arh_diz
7198
И на Марко му беше малку црвено грлото кога ни излегуваа долните двоjки.Правевме крвна слика се беше ок со чаj му помина.
19.08.2011, 16:53
mama26
3977
kako ste devojcinja?
jas deneska ne sum dobro,,ama voopsto mozebi ke kazete ova ne e mama 26 sekogas pozitivna sum ,da..no denes ne.denes mi se place a nemozam
19.08.2011, 22:27
Martins mom
3342
Поздрав девојки, редовно ве читам ама немам време да ви пишам Хаос ми е животот, едвај се наоѓам кај сум што сум Сега одам да нанкам оти утре прва смена Мис ју ол
20.08.2011, 00:40
Natuska85
3613
Мама 26 Мартинс мам што е со вас,ајде женски,секогаш ведри,позитивни сте биле .И јас на кратко да ве поздравам,денес последна вечер во Гевгелија,утре си одиме домче,па ќе имам повеќе време да ве читам и пишувам,тука турбо ни беа деновите,ама супер си поминавме.Мама се изнашета и изнаспа, го изнаиграа бабата и дедовците
20.08.2011, 09:33
Bogdancanka
5422
добро утро!како сте ми денес рингерајки ајде повелете кафенце да се расониме
20.08.2011, 09:37
Pepelaska *
3820
Уф фала за кафенцево како ќе ми дојде од 6 сум станата со Мартин заради една мува тој си отспа а јас не можев да презаспијам , денес пекол овде , ќе се спремаме за свадба утре одиме Грција ќе седи дома ми е мака да го влечкам по жешкото и во гужвата, ама и не ми се остава ич ама ќе издржиме еден ден
20.08.2011, 10:14
Maca25
7558
Добро утро!!! Ние денес го испративме тато на Молика, ама ќе му се придружиме за некој ден. Во среда фаќаме вовчето и одиме накај Битола. Едвај чекам.
20.08.2011, 11:03
arh_diz
7198
Dobro urto Site nekade patuvate bravo, i nie planirame patuvanje na pocetok na Septemvri Pepelaska ako odite na kratko podobro sto ostanuva Martin doma , a i ti ke mozes poveke da se druzis
20.08.2011, 11:33
Pepelaska *
3820
да само на еден ден на свадба ќе одиме ако го носиме ќе му се поремети се и спиење и јадење ќе плаче и ништо нема да ни се види барем и ние со тато да се позабавуваме
20.08.2011, 18:32
mama26
3977
natuska svako cudo za tri dana ,znaes kako vikaat denes sum kako nova zensko ne me korne nisto bre mene
martins mom pa zar e mozno ??? jas posle tebe trgnav na rabota i poveke od gazdata znam
21.08.2011, 13:59
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Добро утро!!! Ние денес го испративме тато на Молика, ама ќе му се придружиме за некој ден. Во среда фаќаме вовчето и одиме накај Битола. Едвај чекам.
Маца ако изразиш желба, ја сум во Бт
21.08.2011, 21:27
ikki
224
zdravo zanski, jas eve se vrativ od kratovo i vednas da ve pozdravam i da ve po4estam kapu4ino
21.08.2011, 23:53
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Маца ако изразиш желба, ја сум во Бт
Ние доаѓаме во вторник попладние или во среда сабајле накај БТ. Само не знам дали одма ќе одиме накај Молика или ќе шетнеме низ Битола. Ќе пишам!
24.08.2011, 12:59
Pepelaska *
3820
женски што сте ја заборавиле рингеријадава а, многу вредни сите немаме време за кафе јадење и муабет или па по одмори сте.Јас да ви се пофалам бев на свадба во неделата кај нашиот јужен сосед преубаво си поминавме свадбата беше како од бајките а најмногу што ми се допадна беше љубовта која едноставно зрачеше од зетот и невестата ,прекрасни беа родени еден за друг. А инаку од односот на цариниците на граница ич не сум задоволна страшно , не ни помислувам да одам на одмор кај нив ужасни се, а овие што бевме на свадба беа прекрасни луѓе.
24.08.2011, 13:03
arh_diz
7198
Ti dadoa pasos Pepelaska I na mene iskreno ne mi se dopadna odnosot na carinicite na mm mu dava list carinikot i mu vika zena ti e Skopje ,nevazi pasos na Skopje vo Grcija mi doagase da go zadavam