за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
не сакаа ни да отворат ни да го допрат како шугави да сме само ливче бело и препрашуваа што барате како барате на свадба бог да чува
24.08.2011, 23:49
*miki mami*
579
zenski nie pred 2saata pocnavme da povrakame od nisto bevme na dezurno ni dadoa b6 i sokce na hipp ORS 200 kaj ima podetalno za sokcevo ve molam pisete mi
mnogu mu se pie voda ne go saka sokcevo eve go zaspa nesakam da mu davam voda da ne povraka beter
25.08.2011, 00:59
annie
187
sokceto i jas sum go davala koga decata povrakaa ili imaa proliv,mislam deka toa e isto so onie praskovite vo kesicka sto se rastvaraat vo voda polni so minerali,cuda za da ne dojde do dehidracija.kakov mu e acidobazniot status ?ako e pomalku od 7,43 znaci deka deteto ti e vo acidoza i zatoa mu se pie vodicka.probaj vlazni mu ja ustickata ako ti e strav da mu davas da pie ili probaj kapka dve ako ne povrati pak daj mu za edno 15-20 minuti.
26.08.2011, 00:37
Џесика
2036
Каде сте девојчиња? Јас денес жива утепана сум, топлово ме истроши... инаку уште сум под благ стрес кога дознав дека кај мајка ми некој станар во зградата заборавил пуштена плинска боца, се замирисал цел влез, па оделе од стан на стан да видат каде е, и тој кајшто била боцата бил во друг град, па противпожарна дошла, тоа било филм... се прекачувале дрн-дрн... излегле сите пред зграда... пребегавме накај Палма, и чекавме дозвола за назад али коа ќе се присетам дека таму беа мајка ми, тетка ми, баба ми, сестра ми и внуките... утробава ми се превртува од помислата што можело да им се случи...
27.08.2011, 12:36
Pepelaska *
3820
Женски да ве поздравам накратко па одам на фризер па на свадба во Битола, за жал одма ќе си одиме вечер не можам со никого да се запознаам ама ќе дојдам специјално да се запознаеме со РР од Битола, нас ни тргна со свадби од минатата недела денес утре задутре на слава па после спремање за роденденот лудница ми е ама за убаво да е
28.08.2011, 22:02
Џесика
2036
Абе кај сте, слабо нешто во темава не има...
29.08.2011, 08:21
Felly RR
7977
Добро утро на сите! Јас еве пијам кафе и се спремам за на работа, а попатно ќе одам и до градинка да видам до каде е работава со уписите.
Повелете!
29.08.2011, 08:23
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
Абе кај сте, слабо нешто во темава не има...
Тоа изгледа дека се ближи 100-та страна, па сега додека да се смисли име за нова тема, малку полабаво овде... да има место за пишување
29.08.2011, 08:34
Martins mom
3342
Уф, шо убаво кафенцето Ај пријатна работна недела на сите
29.08.2011, 10:47
mami2
417
Денеска е среќен ден, среќен ден..... Ни споија на работа, денешниов ден ќе ни го оправдаат со ден од годишен одмор. Дете во градинка, другото жената го чува, имам време заостанатите обврски да ги завршам.
29.08.2011, 12:48
penelopa
3419
Јухууу како сте денес Понеделнички? Јас супер бевме на море викендов, водата беше 28степени па конечно се бањаше, срцко ептен му се бендиса. За десетина дена пак одиме на море но во Хрватска се надевам ќе биде топло па ќе може пак да го бањаме Ајде кој е за освежување.
29.08.2011, 14:25
Џесика
2036
Фала за освежувањето Пенелопа, јас се спремам да одиме во Авицена да земеме брис за во градинка, ама некако не ми се излегува од дома по жешково... не е како претходниве денови, ама сепак ми е с'клет
30.08.2011, 12:15
Pepelaska *
3820
женски што правите,ние конечно се пробравме дома од свадби слави и слично сега подготовки за роденден почнуваме
30.08.2011, 14:57
anelia
3
Zdravo jas sum Maja.Od denes sum nov clen na stranava.Najprvo sakam da gi pozz site sto se aktivni na ovoj portal.Imam eden problem koj se nadevam ke mi pomognete da go resam.Jas sum studentka 2 godina na fakultet.Zapisana kako redoven student.Primam semejna penzija od tatko mi koj e pocinat.Poradi bremenost sakam da ja zapisam 3 godina kako vonreden student.Sto mislite dali povtorno ke primam penzija , kaj da se obratam da prasam.?! VE molam nekoj ako ima kako mojot problem neka pise za pomos! Odnapred Blagodaram <3
30.08.2011, 16:37
Pepelaska *
3820
Здраво Маја,добредојде на Рингераја ти посакувам убава дружба тука тебе и на новото бебенце,многу за твојот проблем не знам ама имав една другарка која исто земаше пензија како тебе и дипломира.Потоа се запиша на уште еден факултет вонредно само за да ја зема пензијата,така да мислам дека ќе си земаш пак ама најубаво да се распрашаш по институцииве.
А инаку каде е Мартинс мам да се јави под итно има нешто да части!
31.08.2011, 08:42
AnnaMolly RR
6409
Добре дојде, маја! ТУКА можеш да ни се претставиш, подобро да се запознаеме. Ти посакувам пријатна дружба со Рингераја и убава и лесна бременост!
31.08.2011, 10:13
anelia
3
Blagodaram od se srce <3
31.08.2011, 15:34
kikicka
4218
ajde jas vaka da ve pocastam prv pat mesam ispadaa dobri :D pred dva dena se pusti Leona sama izode nekolku metra i takva cela nasmeana nakaj mama :D Jas vozbudi neznaev kaj poprvo da se pofalam i taka eve pocastete se
31.08.2011, 17:51
Pepelaska *
3820
Честито и браво за Леона колку месеца има
31.08.2011, 18:02
kikicka
4218
Fala 11meseci i 2 dena uste malku BIRTHDAY ! gledam na tikerot i vashiot se blizi spremni ste?
31.08.2011, 20:51
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: anelia
Zdravo jas sum Maja.Od denes sum nov clen na stranava.Najprvo sakam da gi pozz site sto se aktivni na ovoj portal.Imam eden problem koj se nadevam ke mi pomognete da go resam.Jas sum studentka 2 godina na fakultet.Zapisana kako redoven student.Primam semejna penzija od tatko mi koj e pocinat.Poradi bremenost sakam da ja zapisam 3 godina kako vonreden student.Sto mislite dali povtorno ke primam penzija , kaj da se obratam da prasam.?! VE molam nekoj ako ima kako mojot problem neka pise za pomos! Odnapred Blagodaram <3
Informacija ke dobiesh na shalterite na Fondot za penzisko i invalidsko osiguruvanje na Makedonija koj ako si od Skopje se naogja kaj zeleznickata stanica pozadi zgratata na ONe
31.08.2011, 20:53
Tanjat7880
1256
Zdravo devojcinja,kako ste mi? Jas konecno se pribrav doma,skoro dva meseca uzivav vo Dojran i kako shto e redot pred trgnuvanje vo shkolo si se vrativ doma:)
31.08.2011, 21:56
Martins mom
3342
Девојки, сакам да ве почестам , ама преку овој браусеров не можам слики да ставам, па нека биде некоја љубезна нека даде нешто за пиење место мене Инаку, добив патување 5 дена во Грција во луксузен спа хотел со 5*. Ептен сум возбудена, уште не ми се верува, ама одлична можност да си ги поправиме односите со мм
31.08.2011, 22:11
Natuska85
3613
Мартинс мама нека ти е честито уште еднаш,многу ми е мило,ајде како што си пишала ова нека ви биде втор меден месец.Туку кога одите?Јас ќе почастев во твое име ама неможам ништо да спремам прст пред око не гледам, почна да ми станува на 2 саати навечер за а цица (дали е време за дохрана ) па одам да легнам сега до него,додека не се разбудил.......
31.08.2011, 22:13
Тања РР
2029
Мартинс мам нека е честито патувањето Дај кажи како го доби, и јас сакам Инаку за честење нема да можам јас да завршам работа, и јас сум на Хром. Ќе чекаме некој подарежлив