за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Среќен роденден РР. Топлината и дружењето ми се прекрасни со тебе, а во иднина ќе ми бидеш и најпотребна со советите за бременост и родителство. Биди со нас уште мнооогу години.
01.03.2011, 19:46
Snowhite RR
5042
Среќен роденден РР, ти посакувам и понатаму да се множиш во сите погледи, како во теми, постови, членови, така и во мамички, татковци, бебуши
01.03.2011, 22:14
mama26
3977
SREKEN VTOR RODENDEN RR, mnogu nauciv od tebe ,fala ti sto postois za nasite decinja i ti pozeluvam mnogu godini rabota i uspesi ...
01.03.2011, 22:45
misticia
213
'h 'h 'h taa prvata torta mi dojde eden vkus vo glavata isto kako da sum probala koga ja vidov
iskreno se nadevam deka ne se raboti za nekoe ringerajce vo stomakov, ama nastrana sega toa
pa sreken rodenden ringeraja da ste ni zivi i zdravi mnogu godini i da go napravite ringeraja portalot firma od koja ke docekate penzija :)
01.03.2011, 22:48
Maca25
7558
Среќен 2 роденден мила Рингераја!
Ти си ни тука 2 години да ни помогнеш во тешките моменти, во најголемите радости, со тебе истуркавме бремености, раѓања на мали ангелчиња-рингерајчиња, родендени, годишнини и уште еден куп убави моменти. Ти благодарам што си дел од моето семејство, а и јас од твоето. Ти посакувам уште многу многу години исполнети со муабети, кафиња, средби, торти, веселби, мезиња, мекици, постапалки.....
01.03.2011, 22:53
agnes77
1959
Среќен роденден РР ... сите моји желби споделам со РР, моја надеж и тага... фала