cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Скајп

clock-img

29.12.2009, 09:23

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Bez skajp nisto. Preku nego komuniciram so moite vo Slovacka, so sestra mu na mm vo Finska, so bratucetkata vo Paris i so drugarite vo Kanada. Si zborime i po Skopje.

clock-img

29.12.2009, 09:29

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

билјана 16 кажи го никот да те побарам на скајп

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

29.12.2009, 12:47

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Се почесто и почесто, многу сакам да си ги гледам внуците во Германија...сега и зборуваат и пеат...ако не можеме да се гледаме во живо барем вака можемеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

29.12.2009, 23:10

clock-img

betpet

pencil-img

302

Па често го користиме Скајпот,се слушаме со нашите пријатели од Бугарија а воедно ги гледаме и нивните дечиња како растат.Многу и го олесни престојот на БЕТПЕТ  во Бугарија бидејќи преку една опција од скајпот се јавував на фиксен телефон во станот каде што престојуваше,и тоа беа разговори од 2-3 часа по 2-3 пати на ден,со што го зголемив моето присуство таму преку разговорите.Сето тоа за 4.5 евра на месец.
Навистина кој го измисли алал да му е.
(пишувано од мм на БЕТПЕТ)

Нашето сонце од 7 Јуни е Теодора(Божји дар)

clock-img

12.01.2010, 08:26

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

го користам многу за преговори и дебатиuser posted image user posted image user posted image а и за празни муабети

п.с. рипче и арх_диз зошто не ве гледам на скајп одамна?????

user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.01.2010, 08:33

clock-img

mina_m

pencil-img

480

i jas non stop sum na skajp,se gledam so moite,so rodnini,drugarki,prijateli vo skopje,a i so od ovdeka sto se druzam so luge,prosto go obozavam skajpotuser posted image

clock-img

22.01.2010, 21:10

clock-img

bazebaze9

pencil-img

4

24h na skype online mora :) site prijateli drugari drugaki se tamu i najdobro e posle msn to :))) super alakta za kontaktiranje

clock-img

19.03.2010, 14:22

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

бебице скајпот ти светкаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2010, 14:27

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

бебице скајпот ти светкаuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sega vidov

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

19.03.2010, 15:49

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

I jas gledam deka e tuka nekogas bebica ama si vikam sigurno e mnogu zafatena i ne ja klikam

Биди тоа што си

clock-img

19.03.2010, 16:21

clock-img

matushka

pencil-img

510

Skype.....go obozavam..mi go spasi zivototuser posted image
Ne bukvalno, ama 2 godini so soprugot t.e. dodeka seuste bevme decko i devojka, bevme razdeleni i samo preku skype odrzuvavame kontakt. Bi go bacila najsilno toj sto go izmisliluser posted image

clock-img

27.09.2010, 16:34

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

eh da ne e ovoj skajp,ne bi mozela da sigo vidam deteto,koj go izmislil alal da mu e

clock-img

27.09.2010, 17:36

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

не треба да се коментира за скајпот - се знае...закон е...ептен ми користиuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

27.09.2010, 17:50

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

не треба да се коментира за скајпот - се знае...закон е...ептен ми користиuser posted image user posted image user posted image

потписuser posted image

clock-img

03.10.2010, 19:51

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

скајп, олвејс ауеј user posted image
некогаш и офлајн, поготово кога ќерка ми ќе се квакне да се допишува со другарите и другарките од одделение и не ми каже дека ме исклучила мене, а син ми го игнорира скајпот тотално док игра игра некоја. Порано ми кажуваше ако ми пише некој, а сеа мутав се прави, затоа што знае дека ќе го станам user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

29.11.2010, 00:06

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Поздрави и честитки, празни, а и битни муабети, се се одвива преку скајп. Без него ништо.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

29.11.2010, 11:54

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Најмногу ми користи кога мм е на службен пат во странство,е тогаш без скајп мислам дека ќе шизнамuser posted image .

clock-img

06.12.2013, 20:21

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Se uklucuvam na rabota i komuniciram ponekoas so kolegi za rabota nesto najcesto so brat mi vo stranstvo

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

06.12.2013, 20:32

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Го користаам единственокога се сслуш-ам со другарка ми од Австралија.Инаку порано повеќе го користевuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

07.12.2013, 23:27

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Порано почесто го користев, сега скоро ич, додуша и порано многу ретко, повеќе користев месинџер

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

07.12.2013, 23:30

clock-img

zzaa

pencil-img

884

Порано користев, сега 2-3 години се немам уклучено мош и лозинката да сум ја заборавила.

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

Последни статии

article-img