за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Јас со мене може 5-6 души да донесам ама ниту еден не ми е сигурен!
25.03.2011, 20:57
Viktori
5329
јас не знам како ќе го донесам пакетов... напикав се во еден огромен и ок со такси, ама како ќе го симнам од 4ти...
25.03.2011, 21:34
nadica
4381
баш ми е жал што неможам да дојдам ајде за нареден пат се надевам дека ќе се изорганизирам инаку утре јас сум цел ден наработа поздрав до сите и убав помин чекам слики утре вечер
25.03.2011, 22:26
Snowhite RR
5042
И за мене до крај беше неизвесно дали ќе доаѓам, ама мм еве морал да оди на работа, свеки и тие се зафатени утре и нема Михаил на кој да му го оставам Нај супер да си поминете, се надевам на следната ќе ве дружам и се разбира чекаме слики
< Поракaта ја уредил Snowhite -- 25.3.2011 22:27:27 >
25.03.2011, 22:27
denim
351
Mozno e na kraj da dojdeme so brat mi i so site deca (moi tri i na brat mi edno) . Nesto na brzinka spremiv, pa verojatno se gledame
25.03.2011, 23:34
amelbebe
1105
vreme bese i jas da se pridruzam na spisokot,ama za doniranje site nasi raboti gi razdavam po maaloto moe,bidejki i na niv im treba pomos,sigurna sum deka utre ke bide nezaboravno
When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
26.03.2011, 07:28
lila_mk
88
ringerajki , vi posakuvam prijatna druzba, nie zavrsivme vo kozle, kaslame i ispadna alergija na mleko koja sme ja potiknale so kinder immuno, taka da bas mi e zal sto nema da ve druzim.tuka ke bideme nekolku dena dodeka ne se stablizira. imajte ubava posetena i uspesna akcija, pozdravce od nas
26.03.2011, 08:54
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: lila_mk
ringerajki , vi posakuvam prijatna druzba, nie zavrsivme vo kozle, kaslame i ispadna alergija na mleko koja sme ja potiknale so kinder immuno, taka da bas mi e zal sto nema da ve druzim.tuka ke bideme nekolku dena dodeka ne se stablizira. imajte ubava posetena i uspesna akcija, pozdravce od nas
за вас! Брзо да ни оздравите, ќе ни недостасувате.
26.03.2011, 08:54
AnnaMolly RR
6409
А јас доаѓам со сестра ми и братучетка ми. Се гледаме!
26.03.2011, 09:00
Beatris
3116
Тик-так, тик-так... на следниот тон ќе останат уште три часа до нашата дружба
26.03.2011, 10:26
mamamoni
492
имајте пријатна и незаборавна дружба драги рингерајки, се надевам дека на некоја наредна средба ќе ви се придружам
26.03.2011, 15:47
AnnaMolly RR
6409
Дружбата беше прекрасна! Сите си поминавме нај нај најубаво! Се собраа и премногу работи за Детското СОС село. Ќе ставам слики и ви пуштам линк.
26.03.2011, 17:23
lale
132
Mnogu ubavo si pominavme,druzbata bese preubava organizacijata na nivo.Decata se iznaigraa i nie so niv,vo eden zbor prekrasno.Pozdrav do site ringerajki i ringerajcinja.
Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
26.03.2011, 19:11
Палешка РР
7505
Јас стигнав, верувам дека и Мартинс мам е дома.
Преубаво си поминавме! Толку позитивна енергија на едно место се наоѓа ретко. Преполна сум со преубави импресии од средбата!
26.03.2011, 19:20
arh_diz
7198
Jas mnogu ubavo si pominav na druzbata.Mnogu mi e milo sto zapoznav del od RR
26.03.2011, 19:30
Viktori
5329
Jas se pribrav pred malku. Prvo na druzba, pa vo vero vo igrotekata, pa peski do karpos i na kraj kaj moite. Ulicari prva klasa Super si pominavme! Specijalnite gosti bea super, druzeljubivi, muabetciki, vedri, nasmeani!!!
26.03.2011, 19:32
Martins mom
3342
Пред неколку минути стигнав дома и има што да видам!!! Утре ме чека напорен ден !! п.с: Преубаво ни беше
26.03.2011, 20:37
Maca25
7558
Само што дојдеовме и ние дома! Преубаво си поминавме, Нина се изнаспа после долгото играње, спиеше дури 4 саати, а јас убаво си се одморив. Ова беше преубав ден, исполнет со многу насмевки и среќни лица!!!
26.03.2011, 20:40
Natuska85
3613
Преубаво си поминавме
26.03.2011, 20:49
Боцко
806
леле дечки колку ми е криво што поради напорниот период на работа и честите патувања со задоцнување дознав за оваа дружба. ќе беше добра прилика да се запознаам со новите пријателки. но, за утеха ми е што гледам дека стварно ви било многу убаво. о надеж за некоја следна прилика...
26.03.2011, 20:49
Julie1
2354
Преубаво, најубаво си поминав на дружбата. Сеуште се смеам и зрачам со енергија собрана од денес.