cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

ТЕ САКАМ

clock-img

31.08.2009, 10:01

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Колку често го кажувате и колку често го слушате?
Знам дека поважно е да се искаже и докаже љубовта меѓутоа сепак...

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

31.08.2009, 10:04

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Mnogu cesto....recisi sekojdnevno....da povazno e ljubovta da se dokazuva otkolku samo da se kazuva...ama mene epten mi e ubavo koga maz mi nautro ke mi sepne Te sakam...

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

31.08.2009, 10:41

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Често си кажуваме скоро секој ден и двајцата ТЕ САКАМ.А во последно време фала богу и со дела си покажуваме колку си значиме.

clock-img

31.08.2009, 13:25

clock-img

Natasha5

pencil-img

830

Па секој ден си кажуваме  еден на друг,барев сега за сега ке видиме како ке е понатамуuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2009, 13:33

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

јас и маж ми по сто пати на ден си кажуваме, а јас на ќерка ми цело впреме и кажувам колку мама и тато ја сакаат. така да јас по цел ден некому му велам ТЕ САКАМ!!!user posted image user posted image  

clock-img

31.08.2009, 13:37

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2009, 14:10

clock-img

Nikolina

pencil-img

226

ее јас си го имам тој проблем и дур бевме во врска и сега ,мојот сопруг е многу затворен тип и кога ќе го прашав онака разнежнета цела порано ми викаше најмногу на сите светови ама само тоа без те сакам ипосле тоа го повторуваше неколку пати,а сега само со дела со зборови никако јас многу често му викав ама и јас сега не му викам само понекогаш ме фаќа нервоза ,ама тоа е.

clock-img

31.08.2009, 14:15

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

taka pa sekojdnevno ko pesna, se gubi znacenjeto...kako dobar den ...jas nemozam taka a i ne sakam.....si kazuvame te sakam poretko no sekoj pat e specijalno...kozata da mi se naezi

clock-img

31.08.2009, 14:21

clock-img

Bile

pencil-img

440

Vaka koga se raboti za kerkickata i kazuvam cesto ama sekogas toa da si dojde na mesto bidejki kako sto kazaa pogore ke izgubi smisla recenicata. A na maz mi mu kazuvav cesto porano no podocna od tolku mnogu obvrski i problemi nekako mnogu retko go slusam toj zbor i isto retko go kazuvam.

clock-img

31.08.2009, 17:37

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

а не е ли убаво да се разбудиш со бакнеж и убав збор од саканата личност?!? мене тоа ми го разубавува денот user posted image

clock-img

01.09.2009, 13:17

clock-img

mami

pencil-img

8680

јас му кажувам, ама него не му текнува па морам да си прашам и тогаш добивам одговор - ДА...и се нервирам и кога му реков дека ми пречи тој само ми рече- па не ттреба да ти кажувам дека секој ден дека  те сакам, ти треба да си знаеш дека секогаш те сакам.
Мислам јас си знам..ама сакам да го слушнам тоа некогаш

clock-img

24.03.2010, 09:20

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ауууууу не се секавам кога последен пат сме си кажале......user posted image си разменуваме други зборови,други нежности ,ама овие два магични збора,многу одамна не сме си ги кажале!
без некоја посебна причина!зашто така?user posted image

clock-img

24.03.2010, 09:29

clock-img

niki

pencil-img

4299

Аааааа вчера баш му кажав по многу долгоооооооооооо време, не се ни сеќавам кога беше претходниот пат.
А тој ми одговара: Знам! user posted image не заборавил човекот ако не му кажувамuser posted image
Порано многу почесто си кажувавме.

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

24.03.2010, 09:29

clock-img

April

pencil-img

1257

тоа се само зборови...може и постојано да ги кажуваш, а да не го мислиш тоа...сепак мислам дека делата се побитни од зборовите...знам парови кои нон-стоп се лигават и си викаат те сакам, а всушност...

clock-img

24.03.2010, 09:33

clock-img

viksa

pencil-img

220

April
тоа се само зборови...може и постојано да ги кажуваш, а да не го мислиш тоа...сепак мислам дека делата се побитни од зборовите

April, vo celost se soglasuvam so tebe. Ona sto si go napisala pogore mnogu cesto go kazuvam i na mm a voedno i se pridrzuvam to toauser posted image

Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.

clock-img

24.03.2010, 09:35

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Е баш тие зборови мноооогу ретко си ги кажуваме..Си разменуваме други зборчиња што ни означуваат љубов и нежност,  а и тоа не толку често..морам да признаам дека сме шкрти за наративна љубов :)

clock-img

24.03.2010, 09:36

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

секојдневото те сакам можеби не е толку посебно.

но кога ќе ми шепне на уво те љубам....е тогаш веќе цела се ежам.

или кога ќе ми каже : ТЕБЕ ТЕ САКАМ!!!-ммм...

clock-img

24.03.2010, 09:38

clock-img

April

pencil-img

1257

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka

Е баш тие зборови мноооогу ретко си ги кажуваме..Си разменуваме други зборчиња што ни означуваат љубов и нежност,  а и тоа не толку често..морам да признаам дека сме шкрти за наративна љубов :)

потпис

поглед, допир, прегратка...

clock-img

24.03.2010, 09:40

clock-img

Весна

pencil-img

771

Не секојдневно, но доволно за да знаеме дека не станало од навика. Разменетиот поглед полн нежности и задоволство што си се имаме ни е посебниот момент на искажување љубов.

clock-img

24.03.2010, 09:41

clock-img

tereza

pencil-img

784

Во првата година од врската тоа не си го кажувавме баш,ама сега кога сме сами,гушнати,заљубениuser posted image често го слушам тоа злато мое најмногу те сакам,е тогаш се топамммммммuser posted image а и јас му возвраќам со иста меркаuser posted image  

clock-img

24.03.2010, 09:43

clock-img

matushka

pencil-img

510

I nie sme malku tvrdi na ovie zborovi. Ama imame svoj nacin na izkazuvanje ljubov, preku nacinot na baknuvanje, vodenje ljubov.....

ИЗВОРНА ПОРАКА: April

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka

потпис

поглед, допир, прегратка...

clock-img

24.03.2010, 09:44

clock-img

niki

pencil-img

4299

Пред две години работевме со мм во еден хотел јас претпладне тој попладне. И во бележникот каде си остававме пораки во врска со работата тој ми оставил порака: Неко те јако воли! Доаѓам јас на работа утрото и почнувам со обврските, прегледувам што имам за тој ден, отварам бележникот и се вкочанив. Може 5 минути блеев окезена во листот. Потоа му се јавив на телефон да му кажам колку ме израдувал и си го скинав листот и уште си го чувам во една преграда од ташната. Тоа ми е една од најоргиналните изјави на љубов од мм. user posted image user posted image user posted image user posted image кога сака тој знае да биде ептен едноставен но романтичен...

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

24.03.2010, 12:57

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

lele jas si go imav problemot so zatvorenosta.Do pred da go zapoznaam maz mi nikogas nikomu mu nemav receno deka go sakam.On isto e mn zatvoren tip.
Sega te sakam ni e sekojdnevie.Ponekogas i si se cudam sama na sebe kako uspea da go izvlece od mene.

Ama toa e nesto sto go dvoi maz mi od site ostanati luge na svetov.

clock-img

24.03.2010, 13:02

clock-img

dragana_vane

pencil-img

263

Може ке звучам лигаво... но секој ден си кажуваме ТЕ САКАМ!user posted image Во последно време и се зафркаваме на таа тема. Кога едниот ке каже Те сакам, другиот по него повторува... Лигушuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2010, 13:03

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ИЗВОРНА ПОРАКА: dragana_vane

Може ке звучам лигаво... но секој ден си кажуваме ТЕ САКАМ!user posted image Во последно време и се зафркаваме на таа тема. Кога едниот ке каже Те сакам, другиот по него повторува... Лигушuser posted image user posted image user posted image

Исто и ние...па ако сум и така во емотивни денови знам да бидам права лига..искажувам љубов 200 на саат user posted image

What goes around comes back around.

Последни статии

article-img