за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Јас пакувам за мене и за дете, мажле сам се пакува. Никогаш не ни станало збор јас да го пакувам, па како идел на одмор до пред три години..Останатите придружни работи што не се облека и се заеднички, ги пакуваме заедно. Детето планирам да го пакувам некаде до кај 15тина години, после сам ќе се пакува. Сериозно, скоро кога видов како мајката го пакува синот, кој патем има 28 години, ми се слоши
26.05.2014, 09:32
Mila mamicka
387
Секогаш јас пакувам, и уживам во тоа. 2 недели претходно си правам список што се треба да носам, а пакувам ден пред да тргнеме на одмор. Претходно, носев многу повеќе отколку што ми треба реално, а сега, со син ми, морам да скратам од нашите работи, за да носам се за него. Кога одевме со кола на одмор, ја полневме до максимум, а лани со авион, едвај успеав да се спакувам прописно.
26.05.2014, 10:07
Mihaela 2010
4230
I jas pakuvam za site trojca i ic ne mi e tesko,si znam so treba da se zeme,i taka se mi e pod kontrola Mm samo si proveruva da ne mu fali nesto,da ni si ima zelba za + uste nesto i tolku
27.05.2014, 08:08
mommy_angels RR
1543
Ниту проверува,ниту пак знае што треба да носи.На мм работите му текнуваат тогаш кога ќе му притребаат и ако нешто сум заборавила или намерно не сум земала ми вика,а ок.Што значи јас пакувам,јас распакувам,ако нешто фали сама си се карам и така.Од мој маж на тоа поле никаква помош
27.05.2014, 09:47
sandriana RR
2924
И јас пакувам за мене и за дете, мм е многу едноставен по тоа прашање - си вади 2-3 најосновни работи од плакар само да му ги здиплам, и потоа јас додавам што мислам дека му фали . Останати ствари - лекови, крпи, реквизити - се моја задача.
27.05.2014, 11:42
Defne90 RR
1991
Па и двајцата пакуваме,нешто ќе соакувам јас нешто маж ми.Заедно функционираме подобро за да не заборавиме нешто притоа и се да биде спакувано.
27.05.2014, 12:14
bucko mal
1431
Pogolemiot del jas go pakuvam,mm e zadolzen za kompjuter,aparat,polnaci I takvi nekekvi trakatanci.Vazno sekoj odmor rabotite za licna higiena gi zaboravame.
27.05.2014, 22:34
niki
4299
site pakuvame za odmor, jas pakuvam moja obleka i jadenje pienje i gricki za po pat, kerka mi mi pomaga vo pakuvanje na nejzina obleka, igrackite sto gi nosi sama gi bira i pakuva, si ima i svoja torba za patuvanja na trkalca koja sama si ja vlece, mm si pakuva negova obleka i zadolzen e i za site potrebani dokumenti za site nas, za kompjuter, fotoaparat, kameri, polnaci i sl. ako odime popatno kaj nekoj poznat togas podaroci sto nosime mm gi kupuva jas gi pakuvam
27.05.2014, 22:51
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal RR
Pogolemiot del jas go pakuvam,mm e zadolzen za kompjuter,aparat,polnaci I takvi nekekvi trakatanci.Vazno sekoj odmor rabotite za licna higiena gi zaboravame.
Буцко мал, па затоа ќе си направиш список со сите потребни работи, и како пакуваш ќе си прецртуваш. Јас така правам секоја година, се пишувам, до четки за заби и чешел за коса. Инаку пакуваме заедно, сите ММ кога би пакувал сам, и три куфери не би го собрале. Додуша, се опамети последниве години, најверојатно гледа дека пола простор е резервиран за М, па на нас останува помалку.