за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Lele Elena jas i ti na ist nacin se snajduvame.I jas znam ponekogas da ja stavam Monika ili vo kolicka ili vo stolceto za jadenje vo kupatilo a ja da se istusiram.Taka da stolceto za jadenje ne e samo za jadenje Sto da se pravi mora covek da se snajde, koga sme sami doma i nema koj da ni pomogne.
19.09.2009, 01:16
nadica
4381
имаме столче на chicco е и многу го користиме само кога е таму успевам да и ставам нешто во уста
19.09.2009, 08:25
profesorica
5709
И јас сум правела такво нешто БЕБИЦА , кога го чував Дамјан и сама бев и морав да се снајдам.А инаку доста често го оставав со играчки на послужавникот и јас миев садови и готвев.Баш ми се најде.Имам од оние дрвнине што се расклопуваат како масичка и столче како што сум навела и погоре.Ептен е практично и многу сум задоволна.
19.09.2009, 10:08
mis.
3845
И јас имам како тоа на професорица,многу е практичен.За Мартин не го искористив многу како столче за хранење туку повеќе како маса со столче кога потпорасна бидејќи не беше по јадењето и седењето а за Стефан многу ми са најде само Мартин се лути што му ја земавме масичката и столчето
14.12.2009, 15:07
profesorica
5709
ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce
Е баш за столчето за хранењеме интересираше... Ни се ближи 1 роденден па кумовите од Англија не прашуваа што да му купат. Сакале дубаче, ама кажавме дека веќе имаме едно иако постаро кај моите ни врши работа додека сме кај нив, а дома немаме зашто нема доволно простор, а и поголем дел од времето е во оградицата. И после тоа ни пишаа дали може столче за јадење да му подарат. Се согласивме, иако не знаевме колку ќе ни користи, а од друга страна па и немавме некоја идеја што да купат.
Кои се вашите искуства со столчето за хранење?
14.12.2009, 15:08
profesorica
5709
нас кумот ни го подари 2800 денари дрвено се прави како масичка и столче за поголемо дете а поалужавникот се трга.многу ни се најде.Дамјан беше проблематичен со јадењето и ме спаси тоа столче.
14.12.2009, 15:10
profesorica
5709
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami
нашето е со два ремена и може да се монтира на било која столица а се пакува како тенок квадратм, според мене многу функционално- пошто може да се користи до три години, а не зафаќа ич место, кога не ти треба само го склопуваш и чиста работа
14.12.2009, 15:10
nadica
4381
супер избор ние многу го користиме сега дека е поголема па и седи додека да завршам нешто низ дома на сигурно е со кукли и прибор таа ги храни
14.12.2009, 15:19
topce
523
и ние го имаме тоа дрвено столче, ама за 2000 денари го купивме, и супер ни се најде и уште си го користиме како масичка и столче одвоено и многу си игра со масичката, таму чува играчки и книги што ги чита, а на столчето час седнува час станува, многу е смешна
16.02.2010, 09:35
mother 29
4405
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cacko
neznam dali ima vakva tema,ama bas me interesira dali imate i kolku ste zadovolni od stolceto za hranenje.Elena samo vo toa uspevam da ja naranam bez da mrda mnogu,baska i preku den saka da si sedi vo nego so igrackite pred nea
eve go naseto,mislam bese okolu 6000den
16.02.2010, 09:36
BEBICA
2014
Evego naseto stolce go koristime od 7 mesec.2 vo 1
16.02.2010, 09:39
profesorica
5709
и ние имаме вакво исто бебице , топ е!!!
16.02.2010, 09:40
Cacko
1127
eve ja Elena vo nego,zivi kefoi
16.02.2010, 09:43
BEBICA
2014
Of of sto e ubava. Profesorice mene ova mojte mi go donesoa od MK zatoa imame isto. Mene mnogu mi e funkcionalno.Em sedi na nego koga sme na masa i rucame em posle sisedi i crta, a pocnav i sama da ja stavam da jade.
16.02.2010, 09:47
caci20
1049
Ние имаме столче на Бертони и ептен го искористивме. И ден денес си седи на него и знае дека кога е време за руцке дека столцето се доблизува до маса и се јаде заедно со тато и мама
16.02.2010, 09:51
topce
523
и ние го имаме дрвеното столче што после се трансформира во масичка и столче за седење и многу ни е супер зашто малото сака на него да си седнува на пример кога гледа телевизија , а на масата и се играчките и ја вози масата низ дневна, смешка.
16.02.2010, 09:57
jovanka
1745
Drvenite stolcinja sto se transformiraat vo masicka smetam deka e poveke iskoristena opcija nego klasicnite stolcinja.Mnogu brgu rastat napreduvaat a drvenoto stolce posle do3-4 godina moze da posluzi kako masicka za crtanje redenje kocki itn.
16.02.2010, 09:58
arh_diz
7198
Bebica koga kupuvala razmisluvala na se Bravo za Bebica
16.02.2010, 10:01
BEBICA
2014
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
Bebica koga kupuvala razmisluvala na se Bravo za Bebica
Arh_diz jas ne sum go kupila pisav pogore mojte go kupija taka da oni razmisluvale za da vide poveke namensko. Mene mi se dopagaat i drugite stolcinja no ova mi e funkcionalno mnoogu.Nie go koristime maksimalno.
16.02.2010, 10:19
nadica
4381
нашето е вакво на chicco само розево многу сум задоволна и незнам како поинаку би ја хранела керка ми
16.02.2010, 11:49
mis.
3845
И нашето е како на бебица е кај нас е караницаза него.Стефан треба во него да јаде а Мартин сака да седи на столчето и да работи или игра на масичката.Е сега ај погодете на некој ако можете.
16.02.2010, 11:53
Natasha5
830
ИЗВОРНА ПОРАКА: caci20
Ние имаме столче на Бертони и ептен го искористивме. И ден денес си седи на него и знае дека кога е време за руцке дека столцето се доблизува до маса и се јаде заедно со тато и мама
и ние сега си купивме вакво само розево
16.02.2010, 12:27
brineta88
459
Бебица каде го купивте вашето столче и колку чини, изгледа многу функционално
16.02.2010, 12:29
BEBICA
2014
brineta88 mozam mojte da gi prasam kaj go kupile vo Skopje, posto oni i go kupija stolceto na Monika.ke gi prasam pa ke ti pisam.
16.02.2010, 12:32
mis.
3845
Ние го купивме од Атлантис и тогаш пред 5 ипол години беше околу 1300 или 1500 и беше најефтино од цела Македонија.