за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
kako bebe vo taftalidze, kako devojka vo karpos 1, a sega kako zena vo centar.
10.08.2011, 15:02
miana
6152
aaa babami e od karpos 1 pa moz da se rece deka i tamu izrasnav :)Inaku na leninova ziveev do golema
10.08.2011, 15:04
Maca25
7558
vanessa каде си ви Центар?! и јас сум во центар кај Кузман студентскиот
09.11.2011, 17:47
libra.n
645
taftalidze, zgrada gorenje
09.11.2011, 18:02
vida
199
ИЗВОРНА ПОРАКА: Nadezna
Во Бутел 2 сум, одма зад Техномаркетот :)
Lele pa nie eptem komsiki izlegovme moze i se znaeme od gledanje U blizina sum i jas
10.11.2011, 22:19
Elce
239
ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n
Јас сум во Карпош 3 карши Тинекс,блиску сме,може да пиеме некој ден кафе заедно.
11.11.2011, 07:32
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Elce
Јас сум во Карпош 3 карши Тинекс,блиску сме,може да пиеме некој ден кафе заедно.
можете и мене да ме уфрлите во шема Јас сум кај Воена
11.11.2011, 09:11
JovanaJ
911
Jas sum vo Reonski Centart Aerodrom (Noviot del na Novo Lisice)
11.11.2011, 13:31
bibe80
9
kako devojce sum od Kisela Voda,na cesma a sega ziveeme kaj mm vo Marino kaj crkvata.inace epten mi e cudno tuka nemozam da se naviknam,moze deka neznam nikoj,pa nonstop sme nakaj centar.ako ima nekoj vo reonov neka se prijavi za kafe
11.11.2011, 13:33
AnnaMolly RR
6409
Жени, нека се пријави некоја моја комшика, веќе пукнав од досада немам каде да отидам на кафе. Инаку, на Кале сум кај турската амбасада, во близина на поранешна Македонска куќа сега што е албанска амбасада.
11.11.2011, 13:35
miana
6152
Jas imam drugarka od sredno i osnovno tamu na kale ...Zivee odma karsi muzejot..Daniela se vika ima brat pogolem Donco..Moze gi znaes??? Imam i edna KIKI ( tamu kaj ambasadata i Elena)
11.11.2011, 13:41
Calypso
1386
Uf, i jas nemam nikoj tuka blizu, ete JovanaJ moze mi e taka poblisku... inaku sum megju Madzari i Trubarevo, ni vo grad, ni vo selo... problem mi e sto nemam kola da idam sama nakaj centar, a i da imav, treba malku da povezbam vozenje
11.11.2011, 13:43
JovanaJ
911
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso
Uf, i jas nemam nikoj tuka blizu, ete JovanaJ moze mi e taka poblisku...
Ako e taka ajde poveli na kafe
11.11.2011, 13:51
Calypso
1386
^^Fala na pokanata, moze i ke bide nekogas... a sigurno ke se najavam odnapred...
Zatoa ne go sakam Skopje... sakav da si ostanam vo mojot Ohrid, ama k'smetot drug mi bil...
11.11.2011, 22:24
Elce
239
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Elce
можете и мене да ме уфрлите во шема Јас сум кај Воена
Ајде кога сакате.
12.11.2011, 15:57
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Jas imam drugarka od sredno i osnovno tamu na kale ...Zivee odma karsi muzejot..Daniela se vika ima brat pogolem Donco..Moze gi znaes??? Imam i edna KIKI ( tamu kaj ambasadata i Elena)
Не ги знам. Ќе го прашам мм, ретки се тука македонците, се се албанци и турци, па тој има шанси да ги знае.
12.11.2011, 16:25
lilicka
866
da - devojka od sred centar,zena - vo Ilinden
Miana......Илинден мислиш на Билимбегово??????
12.11.2011, 22:51
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Не ги знам. Ќе го прашам мм, ретки се тука македонците, се се албанци и турци, па тој има шанси да ги знае.
Ете, потврдено е. Маж ми ги знае. И јас ја знам Даниела од видување, работеше во една продавничка каде што пазарев тука на Кале.
15.11.2011, 09:19
libra.n
645
Sega procitav Elce i ViktoriRR deka sme blisku, moze da se sobereme so bebinjata na kafe (eve jas sum kandidat za lokacija na sobirot) :-)