за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
ова е вистина. на пријателка детето околу 10 год. и во детска си спие,арно ама што му текнало некое време да стане ,а овие на сред работа.поза..жената врз мажот.и детето влегување и опппппп.
и утре цело школо зборувало дека мајка му го тепа татко му!
03.10.2009, 14:44
mother 29
4405
ники?! имаше репете а?
03.10.2009, 17:30
daniel
209
pa ne izvodlivo nitu pak prakticno
05.10.2010, 14:10
mosa
546
lele boze sto vi se slucuva moeto since seuste e malo no koga ke potporasne ova li ne ceka sega taa rabota ja pravime navecer koga tino ke legne da spie vo dnevnata soba bidejki sme sami vo kuka ziveeme no svekormi i svekrvami otidoa vo selo pa taka da sega uzivgkame sami noooooooo tino ke potporasne iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sto ke bide
05.10.2010, 14:16
prettygirl
398
ме изнасмеавте .Јас незнам кај нас како ќе биди,ко ќе биди ќе ви кажам ама внука ми од брачед ми лани кога беше помала ќе дојдеше кај нас и ќе почнеше да кажува.Вика мама и тато беа голи во креветот се бакнуваа а јас ги гледав и ќе почни да објаснува како се бакнувале.Ги гледам вика јас стално навечер шо прават лудила се малите се прекажуваат
05.10.2010, 14:45
AnnaMolly RR
6409
Моево ѕверче топ не го буди кога е заспан. И не му сметаме. Ама читам ова приказниве со поголемките деца и се газам од смеење! Е, кога ќе пораснат, постои дневна, туш кабина, па како што кажа Анушка може и на машина хахахах!
05.10.2010, 14:47
Палешка РР
7505
Или ќе чекате да излези в град, како мене
05.10.2010, 15:03
Glück90
333
e rr za temava dolgo vreme se prasuvav kako izgleda ova.Da vi kazam edna smeska i jas.Koga bratucedamu na mm bila mala spiela so majkai i tatkoi i edna vecer dodeka ovie si ja izvrsuvale onaa rabota malava stanala i gi videla.Slednoto utro otisla kaj babai i rekla babo da ti kazam mama snosti go jaavase tato a posle tato ja javase mama.
05.10.2010, 15:05
Glück90
333
inace nekolku pati se desilo pomaliot vnuk da spie so nas a nie onaka da si rabotime ama tivko dole na pod da ne go nisame krevetot deka mnogu brzo se budi vnukmi.A koga pogolemiot spie so nas nema cepkanje i takvi drangulii golem e 6 godini i se razbira.
05.10.2010, 15:12
lukas
2148
jas da vi kazam ziveam sama so mm mi i ne bi imala odnos vo ista soba so bebceto,imam uslov,no ako nemam uslov a mi se saka,iskreno nezz,ne bi sakala,no ako nemam uslov pojma neam so ke pram sto posto isto na tivko,hahh ,nezz nekako ne mi e nevkusno toa,iskreno i koga imav vo druga soba prvite pati koga se porodiiv nemozev da uzivam neznam da objasnam zosto,mi bese nekako,bljak,ne dgabe nemozam da objasnam ...ama ete sega sum poopustena...
05.10.2010, 15:14
arh_diz
7198
Ziveeme sami so mm pa imame uslovi za vo druga soba. Ama otkako se porodiv ne mi doslo do seks
05.10.2010, 15:23
amelbebe
1105
go cekame cvrsto da zaspie,nejke so sestra mu vsoba,inaku ako vidi toj ima na site da preraskazuva mnogu e zborliv
11.01.2011, 00:20
Nadezna
647
Brao be zenista
11.01.2011, 08:58
Pepelaska *
3820
И ние го чекаме да заспие иако редок ни е сексот пошто сме преморени, а и немаме друга соба, свекор ми и свекрва ми држат спална и кујна, девер ми уште една соба и ние. МАл е уште и да се разбуди не разбира ама кај нас може да с ивлезе и некој друг така да катастрофа опуштање никако ама кога ќе си се преселиме е тогаш ќе надоместиме
11.01.2011, 11:51
strelec 8
420
bidejki ziveeme so svekor i svekrva vo edna kuka znaci se mora da se odviva vo edna soba.imame tri mesecno bebe e dve ipol godisno dete.jas spijam so decata na spalnata a toj na eden drug krevet vo ista soba.seks samo moze od koga ke go odnese na gradinka pogolemoto .samo preku den.
11.01.2011, 17:52
Snowhite RR
5042
Јас кога се породив неколку месеци не можев да се опуштам, иако е мало и не разбира ништо, совеста некако не ми дозволуваше, Лукас како тебе, те разбирам потполно, ама мм се лутеше, а и јас сфатив дека нема друго чаре, во една соба сме само засега и ќе мора така, дури и сега ако правиме нешто го преместувам в креветче, ако е спие на нашиот кревет, нема шанси
11.01.2011, 22:14
Палешка РР
7505
Охххххаа, тешко на сексот со мене. Уште Миа не дозаспала, јас којзнае во кој сон сум.
11.01.2011, 22:20
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Охххххаа, тешко на сексот со мене.
Не се мирисате многу со сексот, а? Ме изнасмеа Палешка, ќе паднам од стол
11.01.2011, 22:22
Палешка РР
7505
Па така е Синоќа мм ми вика "Каква сатисфакција, вечерва на двајцата ни се спие" Знаеш, нам веќе не ни е проблем ниту бебето, ниту синот, туку годините
11.01.2011, 22:28
Martins mom
3342
Ај не претерувај...зарем 3* се многу Да си знам јас да си ја зголемам дозата штом е таква работата Лом ќе се правиме сега за да остане и за старост...да држи влага
11.01.2011, 22:29
Martins mom
3342
Инаку и јас не практикувам во собата кај што е бебето...ама некогаш условите налагаат
11.01.2011, 22:53
nadica
4381
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Охххххаа, тешко на сексот со мене. Уште Миа не дозаспала, јас којзнае во кој сон сум.
и јас сум иста кога со мм ја заспиваме заедно надица и двајцата спиеме пред неа
04.01.2013, 00:22
ivemace
84
ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца
Е се ова супер, само што сега баш се размислувам, секс во иста соба со дете+бебе е нависитна ќе треба да се бара начин и место
друга соба, вц, мора да се снајдеме
03.08.2013, 01:36
vezilka RR
4931
До пред еден месец категорично ќе кажев не, бидејќи не ни е тоа единствениот избор. Ама јас не знам што ни се случи, како некои тинејџери сме станале, боже, боже. А бре, за еден месец 4 пати ова ни се случи, а другата соба, празна нели, на два чекора ни е. Морало сега и тука. Изгледа сме во некоја егзебионистичка фаза. За среќа, детето не ни се разбудило.