cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе?

clock-img

16.04.2013, 07:43

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Cekajki da oslabam za da si kupam garderoba ostanav bes nistouser posted image i taka za vikendot si kupiv dva para farmerki,dve bluzicki,baletanki,patiki na pluta,papuci za po doma ama ko cizmicki epten mi se ubavi.
sledniot vikend prodolzuvam user posted image

clock-img

16.04.2013, 11:19

clock-img

princessa

pencil-img

1056

user posted image jas za vikendot se pocastiv so nova dolna obleka da si se cuvstvuvam podobro vaka user posted image user posted image

clock-img

16.04.2013, 11:34

clock-img

miana

pencil-img

6152

Jas zavcera si kupiv farmerki a vo potgara sum po dobra cipela...

clock-img

16.04.2013, 11:39

clock-img

masa

pencil-img

473

Исто и јас дел од долната облека веќе ми е тесна,особено маиците и си купив две нови и два пара гаки се 4ки user posted image си купив и нови балетанки,повисоко догодина user posted image сега сум во план да си купам барем две памучни блузи на кратки зошто немам скоро ништо на кратки што би ми го покрил стомакот кој веќе почна да расте и ако има од оние долги фустани пуштени од под гради ако не понатаму.

clock-img

17.05.2013, 18:18

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

кремави балетанчиња за смешни пари ,а поудобни многу одамна немам носено

clock-img

19.05.2013, 00:04

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Пред месец дена, 3 пара гаќи user posted image

Уште малце и ќе банкротирам од син ми user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

19.05.2013, 10:59

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Не памтам, но дефинитивно треба да се подновам за летово со неколку парчиња гардероба.

clock-img

19.05.2013, 11:10

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Вчера, наидов на убави панталони и блуза за лето во Теранова , уште да најдам некои убави рамни сандалки, ама не многу скапи и каде каде сум опремена за лето. user posted image

clock-img

19.05.2013, 11:39

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Od rodendenot na kerka mi a toe e pred mesec dena nistouser posted image
si go cekam K -15 sot ako go dadat pa da si kupam nesto user posted image

clock-img

19.05.2013, 13:16

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Ааа, јас минатава недела. Се дотерав комплет за на свадба.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

19.05.2013, 15:25

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Вчера шетајќи открив продавница во комшии, каде се е по 300 денари, а има ненормално убави работи. Си купив фустанче, а кога ќе земам плата уште ќе си купам user posted image

Live and let live

clock-img

19.05.2013, 17:25

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Вчера си купив балетанки и каиш.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

19.05.2013, 23:57

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

predhodniot vikend si zemav dve bluzicki so dolgi rakavi I trenerki
a vcera si zemav parfem JIMMY CHOO go obozavam mmmmmm

clock-img

21.05.2013, 13:18

clock-img

miana

pencil-img

6152

Vvera se podnoviv..Si zemav dobra 3/4 pantalona i minic ( mini sukna teksas ) user posted image

clock-img

21.05.2013, 13:57

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Pred edna nedela ,si se podnoviv so letna garderoba,maicki,i fustance,sega sum vo potraga po dobri sandalkiuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

21.05.2013, 14:24

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

Nisto ne sum si kupila, imav vo plana ama me za**a fenot i mi rikna pa parite gi potrosiv na nov fen i cetkauser posted image
A zadutre sum na deset godini od matura pa kje se vadam na lepota i accessoriesuser posted image

clock-img

24.05.2013, 16:00

clock-img

miana

pencil-img

6152

Вчера си бев на шопинг и тоа случајно..Требаше да ја носам золвами на фризер во драчево и додека ја чекам,решив да прошетсам по бутиците...Си купив два пара панталони,еден пар фармерки и шест маички..Многу убаво се чувствував после тоа user posted image

clock-img

24.05.2013, 22:58

clock-img

elenak

pencil-img

2004

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Nisto ne sum si kupila, imav vo plana ama me za**a fenot i mi rikna pa parite gi potrosiv na nov fen i cetkauser posted image
A zadutre sum na deset godini od matura pa kje se vadam na lepota i accessoriesuser posted image

Ооооо генерацијо, па ти сигурно вечерва веќе славиш. Добар провод, најбитно е пред се доброто расположениеuser posted image
Јас се подновив што би се рекло ,,од глава до пети,, за матура и тоа ми е последното подновување. Сега мм е на ред, тој за 20 год. матураuser posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

24.05.2013, 23:01

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Си купив фустанче за на свадба пред 3 недели и не го облеков , свадбата се откажаuser posted image ај наредна прилика

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

24.05.2013, 23:06

clock-img

miana

pencil-img

6152

Како бе свадбата се одложила? Дее па ти ке си го проносиш..Со здравје да си го носишuser posted image

clock-img

27.05.2013, 20:19

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Денес, по долго време user posted image

Фустан за прослава на 20 години од матура...едвај чекам петок да дојде! user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

27.05.2013, 23:56

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Вчера си бев на шопинг и тоа случајно..Требаше да ја носам золвами на фризер во драчево и додека ја чекам,решив да прошетсам по бутиците...Си купив два пара панталони,еден пар фармерки и шест маички..Многу убаво се чувствував после тоа user posted image

Па кој не би се чувствувал убаво?user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

04.06.2013, 12:48

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Вчера си купив купаќи user posted image и тоа дводелен user posted image

clock-img

04.06.2013, 12:50

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Па кој не би се чувствувал убаво?user posted image

Некогаш знам и да претерам и во тој случај.чувствувам грижа на совест а овој пат супер ми беше user posted image

clock-img

10.06.2013, 11:46

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

vo nedelata pudra si zemav I edna bluzicka

Последни статии

article-img