за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Луѓе мене ништо не ми се купува со мешево толкаво. Ај уште ме собираат стариве пантолани и фармеркиама што знам до кога. Си купив само две поширочки блузи преднекое време и толку. Ич неми се купува сега облека.
15.02.2012, 11:48
Natasa981
955
a da prasam, dali seuste ima popusti niz prodavnicite vo grad..?ne sum izlegla odamna,pa me interesira na primer za Mango,ako nekoj bil skoro
15.02.2012, 12:12
lindicka
338
Во Манго бев во понеделникот, има уште попуст, ама останати се само 34 и 36 конфенциски број , е сега ако те собира супер! , ама може да се најде некоја маичка, кошулче......., сепак прошетај ..може ќе се најде нешто
15.02.2012, 12:31
Andriance
2140
Jas minatata nedela si kupiv helanki od MANA...380 denari ama kako pantaloni se,...gi ima u site boi..sega za sega samo topa me zbira
15.02.2012, 12:50
dostickage
2181
sakam takvi helanki.kade se naogja prodavnicata.da bidam iskrena nesto ne i zvuci poznato
15.02.2012, 13:03
Maca25
7558
Хеланките ги има во мана - во к.вода и ново лисиче, а ги има и во едно продавниче кај универзална. Супер се хеланките.
15.02.2012, 20:57
Snowhite RR
5042
Вчера парфем и кармин од Орифлејм (додуша не ми се платени уште )
15.02.2012, 21:09
Natasa981
955
Maca, kade potocno vo Lisice se naoga taa MANA? Lisice mi e poblisku,dodusa ni k.voda ne e daleku od mene
15.02.2012, 22:31
mamicki
1111
Pred nekolku dena si ja podnoviv kozmetikata - set senki, pudra, dneven krem, molivi za usni, ampuli za kosa, karmin, sjaj za usni i korektor.
15.02.2012, 22:31
mamicki
1111
A, da i anticelulit krem vcera
22.02.2012, 13:39
dostickage
2181
Ah sto ubavo mi dojde.Preeska na pauza si kupiv od novata prodavnica u GTC na Goleden Rose. Dva laka za nokti,korektor,vitleri,vitkalka za trepki,vlazni maramici i taka.Posle vidov edni helanki od Accessorize na popust mn ubavi ama si vikam aj ne debela sum i si kupiv edna simit pogaca. Eh sto G O sum znaci
22.02.2012, 21:03
penelopa
3419
Вчера си купив пудра од Meybelline Affinitone ептен ми се бендиса а утре одам да си купам црвени фармерки Denim od Orsay се надевам ќе најдам бројче бидејќи се на попуст
22.02.2012, 22:08
Ikana
3780
Lele katastrofa sum jas....se sto sum si kupila vo poslednive 11 meseci e maickai trudnicki pantaloni Koga i da izlezam, kupuvam za bebeto!
22.02.2012, 22:27
Natuska85
3613
Вчера, многу слатка ролка на кратки ракави,црвена со бели срциња од Пикокс на попуст и дезенирани хулахопки од Пенти.
22.02.2012, 22:29
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage
Ah sto ubavo mi dojde.Preeska na pauza si kupiv od novata prodavnica u GTC na Goleden Rose. Dva laka za nokti,korektor,vitleri,vitkalka za trepki,vlazni maramici i taka.Posle vidov edni helanki od Accessorize na popust mn ubavi ama si vikam aj ne debela sum i si kupiv edna simit pogaca. Eh sto G O sum znaci
убаво си направила. Јас бев на диета со месо и на крај завршив со хамбургер. Важно плескавица има
Инаку ништо не си купив. (колку да не сум офтопик)
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 22.2.2012 22:30:25 >
23.02.2012, 13:20
Emanuelapp
200
Пред 20мин. хулахопки кафени со дизајн.Една жена дојде тука на работа и сите од колешкиве си купија па реков да не останам покусо си се почестив и јас
23.02.2012, 13:24
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981
Maca, kade potocno vo Lisice se naoga taa MANA? Lisice mi e poblisku,dodusa ni k.voda ne e daleku od mene
najgolem izbor imas vo MANA na prvomajka...najdi na fb imaa se na sliki...na patot pravo za nakaj dracevo ama odma na pocetokot,...posle raskrsnicata za nakaj aerodrom koga vrtis...i cenite se mnoogu pristapni
23.02.2012, 13:28
mamicka77
1280
katastrofa poslednite 5meseci t.e otkako se rodi mila za mene nisto ne sum kupila se za mila i za rodendeni krstevki i taka za nas ne ostanuva ,ali neka ni e ziva i zdrava taa ke ima se pa za nas malku ke se poceka ako preskoce nesto nekat ali tesko
23.02.2012, 13:38
elenak
2004
Пред еден месец, ама оти јас со бебуш не можам нигде ја пратив мајка ми во SPRIDER во Солун по повод попусти и ми донесе две кошули, два пара хеланки, една туника и една тенка памучна блуза и спремна сум за пролетно шетање со Само уште вишокот кг да го стопам
23.02.2012, 14:32
Luci
2250
Вчера си купив од Мана тегет со песок боја пролетна маичка
23.02.2012, 14:51
Ikana
3780
Sakav da si kupam trenerki ili farmerki i nemase broj za mene... Ke prasam vo KRAS dali prodavaat pantaloni za redovni potroshuvaci na bajaderi
24.02.2012, 11:15
Viktori
5329
Ги бришам пораките да не се дуплираат
25.02.2012, 10:21
Snowhite RR
5042
Пред една недела чизми на попуст за 990 ден, спас, зашто ми пропуштаа и едните и другите што ги имав и секој ден на работа утоп жива вода во нозете бев. Еднаш реков помина сезоната сега, в година ќе купам, ама после ми текна дека баш сега најмногу ќе ми требаат зашто ќе почне да се топи снегот, а и плус вон сезона на попуст ќе начекам и бидна, е сега бојата.., сакав црни, ама пошто јас сум „Не е битен моделот, бројчето да се погоди“, (35-36 бр. носам) така да, кремови се, ама па нијансата како ми се погодила со една чанта што ја имам, да ги барав така немаше да ми се погодат
25.02.2012, 13:56
Olivia
1961
Najverojatno denes , eve sega odam da se podnovam, ke vi se pofalam do vecer
01.03.2012, 13:58
Pepelaska *
3820
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
пред една недела еден џемпер( фустан) од шутка
За жал ова е сеуште последното нешто а изгледа и ќе биде додека мм не ја земе платата од новото работно место а тоа којзнае кога ќе биде